Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1291 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / Almeria

Almeria tickets kopen

Ontdek bij ons Almeria-tickets met optimale zichtlocaties in het stadion, en dat alles tegen een eerlijke prijs. Wil je verzekerd zijn van naast elkaar zitten terwijl je geniet van het voetbalspektakel met spelers als Leonardo Baptistão, César Montes en Ibrahima Koné in het Estadio de los Juegos Mediterráneos? Bekijk snel onze selectie Almeria-tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalervaring.
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar Almeria?

Niemand zit alleen op Power Horse Stadium Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële Almeria tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
Almeria wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Het wordt sterk aanbevolen om je tickets voor Almeria te verkrijgen via een gerenommeerde Nederlandse ticketleverancier. Zo ben je verzekerd van legitieme tickets die op tijd worden geleverd, en deze leveranciers streven ernaar om hun prijzen concurrerend te houden.
De handigste manier om tickets voor Almeria te bemachtigen, is via hun veilige officiële website. Het is aan te raden te kiezen voor een Nederlandse ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com. Internationale ticketplatforms bieden doorgaans minder garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. Let op dat Almeria voornamelijk dure hospitality-tickets aanbiedt aan buitenlandse fans, en reguliere tickets vaak zijn gereserveerd voor leden van officiële fanclubs.
Zeker. Voetbaltrips.com staat garant voor officiële digitale tickets en is aangesloten bij het GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), wat betekent dat je met vertrouwen bij hen kunt boeken.
Voetbaltrips.com zorgt ervoor dat je minstens met z'n tweeën naast elkaar kunt zitten. Neem contact met hen op als je een oneven aantal tickets hebt voor de zitplaatsindeling.
De exacte wedstrijddatum kan variëren, dus blijf de website van Voetbaltrips.com in de gaten houden voor de meest actuele informatie over wedstrijddata.
Helaas is het meestal niet mogelijk specifieke zitplaatsen te selecteren. De toegewezen stoelen zijn gebaseerd op beschikbaarheid.
Je ontvangt digitale E-tickets die je zelf kunt afdrukken en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail van Voetbaltrips.com met alle benodigde ticketinformatie. In de meeste gevallen kun je de tickets direct downloaden vanuit deze e-mail.
Door bij hen te boeken, ben je verzekerd van een zorgeloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met accommodaties. Met Voetbaltrips.com kun je zonder stress van de wedstrijd genieten.
Voetbaltrips.com verkoopt hoofdzakelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden ze geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.
Hier vind je alles wat je wil weten over Almeria tickets!

De beste zitplaatsen met jouw Almeria tickets?

Elke categorie heeft een unieke beleving

{[418]}

Het Estadio de los Juegos Mediterráneos is onderverdeeld in twee categorieën. De tribunes in het Estadio de los Juegos Mediterráneos  bieden een unieke voetbalbeleving en hebben elk hun eigen bijzondere kenmerken.

  • Categorie 1: Dit zijn de tribunes die langs de lange zijden van het speelveld lopen. Deze tribunes bieden een uitstekend zicht op het gehele voetbalveld.
  • Categorie 2: Deze categorie tickets ligt aan de korte zijdes van het veld. Op deze zijdes is het uitzicht op het veld minder dan op de lange zijdes, maar is er wel meer sfeer op de tribunes.

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Estadio de los Juegos Mediterráneos!

Als je Almeria tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt direct duidelijkheid!

Wanneer je met een oneven aantal personen boekt, kunnen wij het reisgezelschap in 90% van de gevallen bij elkaar plaatsen. Wij raden je aan voor het boeken contact op te nemen zodat wij uw zitplaatsen kunnen garanderen. Dit geldt vooral voor wedstrijden tegen FC Barcelona, Real Madrid en Atletico Madrid.

Meer informatie? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsen indeling bij Voetbaltrips?

Over jouw Almeria tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

{[419]}

Almeria maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de Almeria tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

Wanneer je Almeria tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een Almeria voetbalreis op maat

Met een voetbalreis op maat regelen wij alles: vluchten, hotel en tickets. Op deze manier ben je verzekerd van onze garanties (bijvoorbeeld bij wedstrijdverplaatsing) en geniet je zonder stress van de voetbalreis van je dromen!

Ontdek de stad Almeria en bezoek iconische plaatsen die elke Almeria fan minstens één keer zou moeten bezoeken, zoals de volgende 5 hoogtepunten:

{[420]}

  1. Alcazaba van Almería: Dit is een Moors fort dat dateert uit de 10e eeuw. Het biedt prachtige uitzichten over de stad en de zee. Je kunt door de goed bewaarde muren wandelen en de historische sfeer ervaren.
  2. Kathedraal van Almería: De kathedraal is een indrukwekkend voorbeeld van de Spaanse Renaissance-architectuur. Het interieur bevat diverse kapellen en altaren. Het is een belangrijk religieus en historisch monument.
  3. La Rambla: Een levendige boulevard in het centrum van de stad, omgeven door winkels, restaurants en cafés. Het is een geweldige plek om te wandelen, te winkelen en te genieten van de lokale sfeer.
  4. Puerto de Almería: De haven van Almería biedt een schilderachtige omgeving met uitzicht op de Middellandse Zee. Het is een plek waar je kunt genieten van de lokale visgerechten in de nabijgelegen restaurants.
  5. Museum van Almería: Voor geschiedenisliefhebbers is het Museum van Almería een must-visit. Hier kun je archeologische vondsten bewonderen die de geschiedenis van de regio weergeven, van prehistorische tijden tot de hedendaagse periode.

Over de club Almeria

UD Almería is een Spaanse voetbalclub gevestigd in Almería, Andalusië. De club is opgericht in 1989 en speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio de los Juegos Mediterráneos.

Geschiedenis en Oprichting: De club is opgericht in 1989, wat betekent dat het een relatief jonge geschiedenis heeft in vergelijking met sommige andere Spaanse voetbalclubs. Dit geeft het een specifieke identiteit en achtergrond.

{[421]}

Ligging: Als vertegenwoordiger van de stad Almería en de regio Andalusië, weerspiegelt UD Almería de lokale trots en identiteit. De club speelt een rol in de gemeenschap en heeft invloed op de lokale voetbalscene.

Of je nu op zoek bent naar Almeria tickets om de magie van Estadio de los Juegos Mediterráneos zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, Almeria biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

 

Vragen over Almeria kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel Almeria tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een Almeria voetbalreis