Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1298 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / VFL Wolfsburg

VFL Wolfsburg tickets kopen

Als je VFL Wolfsburg tickets zoekt, wil je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs kaarten krijgt met uitstekend zicht op het speelveld. Hier kun je niet alleen VFL Wolfsburg tickets aanschaffen, maar zorg je er ook voor dat je naast elkaar zit en tegelijkertijd geld bespaart. Wil je genieten van de voetbalkunsten van Koen Casteels, Amin Sarr en Maximilian Arnold in Volkswagen Arena? Bekijk onze beschikbare VFL Wolfsburg tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalreis nadat je jouw gewenste wedstrijd hebt geselecteerd.
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar VFL Wolfsburg?

Niemand zit alleen op Volkswagen Arena Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële VFL Wolfsburg tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
VFL Wolfsburg wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Wij raden aan om je VFL Wolfsburg-tickets bij een Nederlandse ticketleverancier te kopen. Bij ons ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden geleverd. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten scherp in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
De gemakkelijkste manier om je tickets veilig te bestellen, is via onze website. Kies voor een Nederlandse VFL Wolfsburg-ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com voor gemoedsrust. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. VFL Wolfsburg zelf biedt voornamelijk dure hospitality-tickets voor buitenlandse fans. Er zijn enkele tickets beschikbaar tijdens het seizoen, maar die zijn voornamelijk bedoeld voor Duitse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat voor 100% garantie op je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
We zorgen ervoor dat je minimaal met twee personen naast elkaar zit. Als je een oneven aantal bent, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan veranderen vanwege televisierechten of bekerwedstrijden. De bekendmaking van de datum varieert. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij VFL Wolfsburg is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal e-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Maak je geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
We verkopen in de eerste plaats thuisvak-tickets. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.
Hier vind je alles wat je wil weten over VFL Wolfsburg tickets!

De beste zitplaatsen met jouw VFL Wolfsburg tickets?

‘De Nordkurve' & 'De Südkurve' bij Volkswagen Arena

Aan de korte zijden van de Volkswagen Arena vind je twee legendarische tribunes: De Nordkurve en de Südkurve. Beide bieden een eigen unieke sfeerbeleving die de bezoeker meeneemt in de rijke geschiedenis van VfL Wolfsburg.

{[325]}

Nordkurve

De Nordkurve is de noordelijke tribune in het Volkswagen Arena-stadion, de thuisbasis van VfL Wolfsburg. Deze tribune staat bekend om zijn fanatieke en toegewijde supporters. Tijdens wedstrijden zorgen de fans op de Nordkurve voor een levendige en gepassioneerde sfeer in het stadion. Ze zingen liederen, tonen spandoeken en vlaggen, en juichen luidkeels voor hun team. De Nordkurve is een belangrijk onderdeel van de clubcultuur van VfL Wolfsburg en draagt bij aan de unieke voetbalbeleving in het stadion. Het is de plek waar fans samenkomen om hun team vol overgave te ondersteunen en de wedstrijddag speciaal te maken.

Südkurve

De Südkurve is de zuidelijke tribune in het Volkswagen Arena-stadion, de thuisbasis van VFL Wolfsburg. Deze tribune staat bekend om zijn gepassioneerde supporters en draagt bij aan de unieke sfeer in het stadion. Tijdens wedstrijden zorgen de fans op de Südkurve voor een levendige en enthousiaste ambiance door liederen te zingen, spandoeken en vlaggen te tonen, en hun team luidkeels aan te moedigen. De Südkurve is een essentieel onderdeel van de clubcultuur van VFL Wolfsburg en biedt een geweldige voetbalbeleving voor de fans die actief willen bijdragen aan de ondersteuning van hun team. Het is een plek waar supporters samenkomen om hun team met hartstocht te steunen en de wedstrijddag bijzonder te maken.

Beide tribunes hebben gemeenschappelijke voordelen:

 1. Fanatieke sfeer: Zowel op de Nordkurve als de Südkurve heerst een fanatieke en gepassioneerde sfeer tijdens wedstrijden. Fans zingen liederen, tonen clubliefde en moedigen hun team met enthousiasme aan, waardoor er een geweldige ambiance ontstaat in het stadion.
 2. Toegewijde supporters: Beide tribunes trekken toegewijde en loyale supporters aan die actief betrokken zijn bij de club en bijdragen aan de unieke sfeer in het Volkswagen Arena-stadion.
 3. Visuele impact: Fans op zowel de Nordkurve als de Südkurve organiseren vaak tifo-acties en tonen spandoeken en vlaggen om hun team te ondersteunen en de clubkleuren te vertegenwoordigen. Dit draagt bij aan de visuele impact van de tribunes.

Voor meer informatie over tickets voor zowel de Nordkurve als de Südkurve en hoe je deze bijzondere ervaring kunt ondergaan, raadpleeg de officiële VFL Wolfsburg website. Hier vind je alle benodigde details.

Waarom kiezen we voor tickets aan de lange zijde van de Volkswagen Arena?

Mensen kiezen vaak voor tickets aan de lange zijde van de Volkswagen Arena om verschillende redenen. Plaatsen aan de lange zijde bieden over het algemeen een beter zicht op het veld en de actie, omdat je recht tegenover het speelveld zit. Dit verbetert de kijkervaring en helpt bij het volgen van het spelverloop en de tactieken. Daarnaast is de sfeer aan de lange zijde vaak intenser, aangezien fanatieke supporters en ultras zich meestal daar bevinden, wat de betrokkenheid bij de wedstrijd verhoogt.

Lange zijden

{[330]}

De lange zijde is meestal ook gemakkelijker toegankelijk vanaf de ingangen en biedt betere faciliteiten, zoals eet- en drinkgelegenheden en toiletten. Bovendien kunnen tickets aan de lange zijde soms goedkoper zijn dan die aan de korte zijde of in de buurt van speciale vip-gebieden, waardoor het financieel aantrekkelijk is. Als je met een groep vrienden of familie gaat, is het vaak eenvoudiger om plaatsen naast elkaar te vinden aan de lange zijde van het stadion. Kortom, de keuze voor tickets aan de lange zijde hangt af van persoonlijke voorkeuren en het soort ervaring dat men zoekt bij het bijwonen van een evenement in de Volkswagen Arena.

Categorie 1 Tickets

Categorie 1 zitplaatsen bevinden zich aan de lange zijden van de Volkswagen Arena. Hier zit je niet alleen dichter bij het veld, waardoor je de spelers bijna kunt aanraken en elk detail van de wedstrijd nauwlettend kunt volgen, maar je ervaart ook de intensiteit van het spel op een unieke manier. Het is een opwindende ervaring om de subtiliteiten van de wedstrijd en de ongefilterde emoties van de spelers van zo dichtbij te kunnen waarnemen. Voor de echte voetballiefhebber is een ticket in categorie 1 een droom die uitkomt.

Uiteindelijk is de keuze voor een specifieke locatie in de Volkswagen Arena afhankelijk van persoonlijke voorkeur. Of je nu volledig wilt opgaan in de sfeer van het stadion of het spel liever vanuit een breder perspectief wilt bekijken, de thuisbasis van VFL Wolfsburg biedt voor elk wat wils.

Lees hier meer: welke zitplaatsen in het stadion?

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Volkswagen Arena!

Als je VFL Wolfsburg tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Voordat je tickets koopt wil je dus garantie dat je naast elkaar zit. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt binnen 5 minuten duidelijkheid over je VFL Wolfsburg tickets!

Wanneer je met een oneven aantal personen boekt, kunnen wij het reisgezelschap in 90% van de gevallen bij elkaar plaatsen. Wij raden je dan aan voor het boeken kort contact met ons op te nemen, via chat/whatsapp, telefoon of mail. Vooral bij topwedstrijden is het handig om ruim van tevoren te boeken, wij hebben dan vaak nog meer tickets op voorraad.

{[324]}

Dit geldt vaak voor mogelijke kampioenswedstrijden en wedstrijden tegen:

Meer lezen over onze zitplaatsen indeling? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsenindeling bij Voetbaltrips?

Over jouw VFL Wolfsburg tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

VFL Wolfsburg maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de VFL Wolfsburg tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

Wanneer je VFL Wolfsburg tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een VFL Wolfsburg voetbalreis op maat

Hoe kan je een voetbaltrip naar VFL Wolfsburg boeken?

{[326]}

Wanneer je een voetbalreis naar VfL Wolfsburg plant, zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Door bij ons te boeken, ben je verzekerd dat aan al deze details gedacht is! Interesse in een directe offerte? Vraag deze hier aan.

Vragen die je mogelijk hebt:

 1. Staat de wedstrijddatum al vast of bestaat de kans dat deze buiten mijn vliegschema valt?
 2. Zijn er andere wedstrijden die ik kan bijwonen tijdens mijn trip?
 3. Kan ik erop vertrouwen dat ik mijn VFL Wolfsburg wedstrijdtickets tijdig ontvang?
 4. Heb ik de meest voordelige en geschikte vlucht gekozen?
 5. Is het hotel waar ik verblijf comfortabel en gunstig gelegen?
 6. Welke activiteiten kan ik ondernemen in de stad en wat is de beste manier om me te verplaatsen?

Voor meer inzichten en tips kun je onze gedetailleerde blog over een voetbaltrip naar Wolfsburg raadplegen!

Ervaar het Unieke van Wolfsburg: Van Historie tot Hedendaagse Bezienswaardigheden

Wolfsburg voor Voetbalfans: Van Historische Plekken tot VFL Wolfsburg Tickets

Wolfsburg, een stad in Duitsland, wordt verlevendigd door de aanwezigheid van de voetbalclub VfL Wolfsburg. Deze club, opgericht in 1945, is een bron van trots en passie voor de inwoners. De Volkswagen Arena is de thuisbasis van VfL Wolfsburg en biedt een geweldige sfeer voor fanatieke supporters.

Algemene Activiteiten voor Voetbalfans in Wolfsburg:

{[327]}

 1. Bijwonen van Wedstrijden: Koop kaartjes voor VFL Wolfsburg Wedstrijden in de Volkswagen Arena en geniet van live voetbal actie.
 2. Voetbalmusea: Bezoek lokale voetbalmusea om meer te leren over de geschiedenis van de sport en de club.
 3. Stadiontour: Neem deel aan een rondleiding door de Volkswagen Arena om de geschiedenis van de club en het stadion te ontdekken.

Speciale Aanraders voor VFL Wolfsburg Fans:

 1. Leden van de Supportersclub: Word lid van de officiële supportersclub van VFL Wolfsburg om dichter bij het team te staan en speciale evenementen bij te wonen.
 2. Legendarische Spelers Ontmoeten: Houd de evenementenkalender van de club in de gaten voor kansen om voormalige en huidige spelers te ontmoeten en handtekeningen te verzamelen.
 3. Thuiswedstrijden: Zorg ervoor dat je geen enkele thuiswedstrijd mist, want de sfeer in de Volkswagen Arena is onvergetelijk voor fans.

Voetbal vriendelijke Pubs in Wolfsburg:

 1. Sportpark Pub: Deze pub is populair bij lokale sportliefhebbers en biedt meerdere schermen om verschillende wedstrijden tegelijkertijd te tonen. De sfeer is vaak levendig tijdens belangrijke voetbalwedstrijden.
 2. Ratswaage Sportsbar: Deze sportbar is gunstig gelegen in het stadscentrum en heeft een uitgebreid aanbod van bier en snacks. De eigenaren zorgen ervoor dat alle grote voetbalwedstrijden live worden uitgezonden.
 3. The Irish Pub: Een Ierse pub met een warme en gastvrije sfeer. Ze vertonen regelmatig voetbalwedstrijden en bieden een scala aan drankjes, waaronder bieren en whisky.

In conclusie, Wolfsburg biedt een schat aan mooie herinneringen aan voetbalfans. Dus zelfs als je niet in de stad bent voor een VFL Wolfsburg wedstrijd, zal de rijke voetbalcultuur en traditie van de stad je ongetwijfeld betoveren.

Over de club VFL Wolfsburg

VfL Wolfsburg, opgericht in 1945, is een prominente voetbalclub in Duitsland en speelt in de Bundesliga. De club heeft een sterke fanbase en is gevestigd in de Volkswagen Arena in Wolfsburg.

{[328]}

Uniek aan VFL Wolfsburg:

 1. Eigendom door Volkswagen: VFL Wolfsburg is eigendom van de Volkswagen Group, wat de club onderscheidt door de sterke band met een grote industriële onderneming.
 2. Bundesliga Succes: De club won de Bundesliga in 2009, wat hen uniek maakt als de eerste club die de competitie won zonder ooit te degraderen.
 3. Stad en Club Verbondenheid: De club is sterk verbonden met de stad Wolfsburg en vertegenwoordigt de lokale gemeenschap op een bijzondere manier.

Gedenkwaardige Momenten in Clubgeschiedenis:

 1. Bundesliga Kampioenschap 2009: VFL Wolfsburg won de Bundesliga voor het eerst in de clubgeschiedenis in het seizoen 2008-2009, onder leiding van trainer Felix Magath.
 2. Deelname aan de UEFA Champions League: Wolfsburg bereikte de kwartfinales van de UEFA Champions League in het seizoen 2015-2016, een opmerkelijke prestatie in Europees voetbal.

Wat maakt Volkswagen Arena Uniek?:

 1. Moderne faciliteiten: Het stadion biedt moderne voorzieningen en faciliteiten voor fans, waardoor het een comfortabele en gastvrije plek is om voetbalwedstrijden te bekijken.
 2. Fanbeleving: De Volkswagen Arena staat bekend om zijn fanvriendelijke sfeer en gepassioneerde supporters, wat bijdraagt aan de opwinding tijdens wedstrijden.
 3. Geschiedenis: Het stadion heeft talloze gedenkwaardige momenten gehuisvest, waaronder de Bundesliga-overwinningen van VfL Wolfsburg, en heeft daardoor een rijke geschiedenis.

 

Bijdragen van Belangrijke Persoonlijkheden:

 • Felix Magath: Als voormalig coach leidde hij VFL Wolfsburg naar hun eerste Bundesliga-kampioenschap in 2009, wat een keerpunt was in de clubgeschiedenis.
 • Klaus Allofs: Als sportdirecteur speelde Allofs een cruciale rol in het succes van de club, met name tijdens het winnen van de DFB-Pokal in 2015.
 • Edin Džeko: Als voormalig spits van de club was Džeko een belangrijk onderdeel van het team dat de Bundesliga in 2009 won.
 • Diego: De Braziliaanse middenvelder was een van de sterren van het team en droeg bij aan het succes van VFL Wolfsburg, vooral in het seizoen 2008-2009.

Rivaliteiten:

{[329]}

 1. VFL Wolfsburg vs Eintracht Braunschweig: De wedstrijden tussen VfL Wolfsburg en Eintracht Braunschweig worden vaak beschouwd als een lokale derby in de regio Nedersaksen. De ontmoetingen tussen deze twee clubs worden gekenmerkt door intense rivaliteit en een sterke strijd om regionale superioriteit.

 

VFL Wolfsburg heeft de volgende prijzen gewonnen in de clubhistorie :

Competitie/Prijs

Aantal Keer Gewonnen

Jaren

Bundesliga

1

2008-2009

DFB-Pokal

1

2014-2015

DFL-Supercup

1

2015

 

Of je nu op zoek bent naar VFL Wolfsburg tickets om de magie van Volkswagen Arena zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, VFL Wolfsburg  biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

 

Vragen over VFL Wolfsburg kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel VFL Wolfsburg tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een VFL Wolfsburg voetbalreis