Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Voetbalreizen

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Voetbalreizen

Voetbalreizen van Voetbaltrips.com

Vanaf de bank een wedstrijd kijken van je favoriete club is iets waar elke voetbalfan blij van wordt. De één kan meer genieten van de dribbels van Frenkie de Jong bij FC Barcelona en de ander geniet meer van de sfeer op Anfield. Live op tv ernaar kijken is op dat moment een genot, maar het meemaken vanuit het stadion brengt een unieke ervaring met zich mee. Na de voetbalreis zal het bekijken van een wedstrijd van de club niet hetzelfde zijn als voorheen, bij elke wedstrijd gaat de gedachte terug naar die ene keer dat u erbij was. Dat is wat voetbalreizen zo mooi maken.

Wat is een voetbalreis?

Op reis gaan naar het buitenland en een voetbalwedstrijd bezoeken, dat zou de Voetbalreizen
beste omschrijving zijn als je logisch nadenkt. Echter heeft iedereen een andere reden om de reis te maken. De één heeft een weekendje Londen geboekt met zijn/haar partner en bedenkt zich dat het leuk is om een wedstrijd mee te pakken. En de ander maakt speciaal voor die ene wedstrijd de reis naar Londen. Of je reist je eigen Nederlandse club achterna als ze een Europees uitduel spelen. Het zijn allemaal vormen van voetbalreizen.

De perfecte voetbalreis voor jou

De basis van alle voetbalreizen is hetzelfde. Voetbaltrips regelt de vluchten, de accommodatie en de vliegtickets. Dat zijn ook de facetten waarmee een voetbalreis begint. Het samenstellen van de reis. De klant geeft haar voorkeuren aan en Voetbaltrips stelt de perfecte reis samen. De keuzes die de klant kan maken voor haar reis zijn verder hieronder beschreven. Bovenop staat dat de klant een unieke ervaring mee gaat maken, zonder belemmeringen.

Hoe werken onze voetbalreizen?

Voetbalreizen worden bij Voetbaltrips.com door de klant zelf samengesteld. Hierdoor komt de klant niet tot verrassingen te staan en kunnen zij alles goed plannen. De keuze ligt dus helemaal bij de klant zelf! De keuze van de wedstrijd is belangrijk, maar vergeet ook de vliegtijden en de accommodatie niet. Wanneer hier gemakzuchtig gekozen wordt, kan dit zorgen voor mindere ervaringen tijdens de voetbalreis. Kijk dus goed wat je prettig vindt, om zo niks de reis in de weg te laten staan. Onze voetbalreizen werken erg makkelijk, omdat u alleen uw voorkeuren aan ons hoeft door te geven en wij vervolgens uw complete reis samen stellen.

 

Kies je eigen wedstrijd

Het bepalen van een voetbalreis begint bij het bepalen van de wedstrijd. Zo kan er gekozen worden voor een topper in de Premier League, een degradatieduel in de Bundesliga, de wereldberoemde El Clásico, maar ook voor wedstrijden van clubs als FC Porto en Millwall. Dit is nog maar een klein aantal van de wedstrijden die aangeboden worden, de rest vindt u bij onze wedstrijdpagina. Mocht uw gewenste wedstrijd hier niet tussen staan? Laat het ons weten!

De beste wedstrijd voor jou

De keuze voor een wedstrijd kan van veel factoren afhankelijk zijn. Zo kunt u een voorkeur hebben voor een wedstrijd in combinatie met mooi weer, zoals bijvoorbeeld een wedstrijd van Valencia. Of puur voor de sfeer en de voetbalcultuur en maakt u de reis naar een club uit de Championship. Bovendien is het natuurlijk ook afhankelijk van de wedstrijddatum. Zo zal een wedstrijd in de vakantie aantrekkelijker zijn, wanneer u met uw kinderen een wedstrijd wilt bezoeken. Hoewel een doordeweekse wedstrijd beter kan uitkomen wanneer u in het weekend zelf gaat sporten. Al met al is dus de combinatie van uw vrije tijd en de tijd van de wedstrijd erg belangrijk bij de keuze voor een wedstrijd.

 

Kies je vlucht

Het bepalen van de vluchten is per persoon verschillend. Waarbij de één liever heel vroeg ‘s ochtends vliegt, zodat zij de stad nog kunnen verkennen. Kiest de ander voor een latere vlucht, om uitgerust naar de wedstrijd te gaan. Bij wedstrijden die ‘s middags gespeeld worden raad ik je aan om de dag ervoor al naar de stad te vliegen. Om stress en haasten op de wedstrijddag te voorkomen. Wanneer u al in de stad verblijft op de wedstrijddag zult u in alle rust naar het stadion reizen en zeker weten dat u op tijd bent. De sfeer rondom de stadions is namelijk voor de wedstrijd al indrukwekkend.

De beste vlucht voor jou

Bij avondwedstrijden levert het geen problemen op om in de ochtend van de wedstrijddag af te reizen naar de stad, omdat u dan genoeg tijd heeft om te checken bij uw hotel en om naar het stadion te reizen. Voor de terugvlucht is het de fijnste manier om de dag na de wedstrijd in de avond terug te vliegen. Zodat u de dag na de wedstrijd nog rustig kunt ontbijten en een bezoek aan de stad kunt maken. En op het terras onder het genot van een drankje de wedstrijd nog een keer kan bespreken.

 

Kies je verblijf

Om uw voetbalreis af te ronden hoeft u alleen nog maar een accommodatie te kiezen, kiest u voor voetbaltrip met een simpel hostel of pakt u uit met het comfort van een luxe hotel. Hotels in het centrum zijn praktischer wanneer u ook veel van de stad wilt zien, maar zijn vaak wel duurder. Een hotel in de buurt van het stadion is handig als u alleen voor de wedstrijd in de stad bent. Wanneer u kiest voor een goedkoopst mogelijke voetbalreis, zal de keuze gaan naar een verblijf in een hostel.

Het beste verblijf voor jou

Of u nu kiest voor een hotel of een hostel, alles is mogelijk. Het voordeel bij Voetbaltrips.com is dat u zelf bepaalt welke voorkeuren heeft. Vervolgens kiezen wij de best passende en prijsbewuste accommodatie voor u. Mocht u weinig voorkeuren hebben en het liever uit handen geven, dan zullen wij een hotel kiezen waarmee wij veel samenwerken en goede ervaringen mee hebben.

 

Meerdere wedstrijden bezoeken

Veel landen in Europa beschikken over gebieden/steden met meerdere voetbalreisprofessionele voetbalclubs. Voorbeelden hiervan zijn Londen, Manchester, Madrid, West-Duitsland (clubs dichtbij de Nederlandse grens) en Rome. Hierdoor kunnen er meerdere wedstrijden bezocht worden in een paar dagen tijd. Zo kunt u tijdens één reis meerdere wedstrijden bezoeken en kunt u de verschillende voetbalculturen proeven. Vooral in Engeland is het aan te raden om een wedstrijd in een lagere competitie mee te pakken. 

Voetbalwedstrijden in Engeland

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een reis naar Londen, raden wij u aan om meerdere wedstrijden te bezoeken. Vanwege de vele voetbalclubs in Londen is er (vrijwel) elke dag een wedstrijd te bezoeken. Er zijn veel competitie niveaus in het Engelse betaalde voetbal, waardoor er veel professionele clubs bestaan in Engeland. Zo kunt u de verschillende soorten voetbalcultuur optimaal proeven. Het verschil tussen de sfeer bij een Championship wedstrijd en een wedstrijd in
de Premier League is bijzonder om mee te maken. Dit geldt ook voor de stad Manchester.

Voetbalwedstrijden in Duitsland

Zeer geliefd zijn ook de Duitse clubs vlakbij de Nederlandse grens. Als u zelf naar de wedstrijd reist, kunt u ook kiezen om alleen de tickets van de wedstrijd aan te schaffen. Een voorbeeld hiervan is het bezoeken van een wedstrijd in de Bundesliga. Er zijn veel clubs aan de Duitse grens welke u kunt bezoeken. Zo is bijvoorbeeld de afstand tussen het stadion van FC Köln en Bayer Leverkusen maar iets meer dan 20 kilometer. Ideaal om twee wedstrijden in één weekend te bezoeken. Hierbij het makkelijker is om met eigen vervoer naar de wedstrijden te gaan. Dit is voor Voetbaltrips geen probleem. Ons doel is namelijk om u kennis te laten maken met de unieke ervaring van de buitenlandse voetbalcultuur.

 

Wat kost een voetbalreis?

De kosten van voetbalreizen zijn sterk afhankelijk van de keuzes die de klant maakt. Aan de hand van deze keuzes wordt de voetbalreis op de goedkoopst mogelijke manier samengesteld. Natuurlijk in combinatie met een goede kwaliteit. Zodat onze klanten niet teveel betalen voor de voetbalreizen, maar wel een unieke ervaring beleven. Want dat is wat voetbalreizen zo mooi maken. 

Bepaal zelf de kosten

Om te bepalen wat zo’n reis zal kosten, begint het met de keuzes van de klant. Zo is er verschil in de luxe die u kiest voor de overnachting. Een overnachting in een hostel net buiten het centrum is de goedkoopste optie voor een voetbalreis. Daarnaast wordt er altijd een verblijf in een driesterrenhotel in het centrum aangeboden. De prijs hiervan kan zomaar het dubbele zijn van een overnachting in een hostel. Daarnaast fluctueert de prijs van hotels erg, hier hebben wij helaas geen invloed op. Hierdoor raden wij aan om een reis al vroeg te plannen en te boeken, zodat er niet teveel betaalt wordt.

Op tijd boeken voor minder kosten

Maar ook de vliegtijden en de luchthaven waarvandaan gevlogen wordt. Zoals u begrijpt, is een vlucht s‘ochtends vroeg vaak goedkoper dan een vlucht om 11:00 uur s’ochtends. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden. De prijs voor een vlucht is voornamelijk afhankelijk van de vraag naar de bepaalde vluchten. Een voorbeeld hiervan is een verdubbeling van de vliegprijzen naar Valencia, wanneer Ajax tegen Valencia moet spelen. Naar Londen zullen er minder schommelingen zijn, wegens het vele aantal vluchten van en naar Londen. 

 

De vele mogelijkheden bij Voetbaltrips.com

Daarnaast is er veel verschil tussen de prijs voor wedstrijdtickets. Zo zijn wedstrijdtickets voor Liverpool een stuk duurder dan tickets voor Manchester City. De prijs voor een wedstrijdticket heeft in de meeste gevallen te maken met de populariteit van de club of de prestaties van de club. De prijs voor een complete reis met voetbaltickets is dus erg verschillend en afhankelijk van de keuzes van de klant. Zo kunt u kiezen voor een luxe stedentrip met een wedstrijd of voor een kort verblijf met een wedstrijd.

 

Voetbalreizen naar het buitenland

De laatste jaren zijn onze voetbalreizen zeer populair geworden. Dit komt door het unieke karakter en onze uitstekende prijs. Daarnaast wordt onze service enorm gewaardeerd, waardoor wij zeer goede mond-op-mond reclame hebben. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor een voetbalreis. Hieronder hebben we enkele op een rijtje gezet.

Voetbalreis naar Engeland

Voetbalreizen naar Engeland zijn de populairste reizen onder de voetbalreis Engelandvoetballiefhebbers. Het is dan ook een voetbalreis die je meegemaakt moet hebben in je leven. Waarbij het voornamelijk draait om de Engelse voetbalcultuur. Vooral bij de wedstrijden in de Championship is de Engelse voetbalsfeer uitstekend te proeven. Desalniettemin is bezoeken van één van de vele topclubs in de Premier League zeker een echte aanrader. Vanwege de hoge TV-gelden in Engeland kunnen zelfs de ‘’kleine’’ clubs beschikken over een goede selectie. Waardoor de wedstrijden van de topclubs vrij zelden een gemakkelijke overwinning zijn.

Enorm veel keuze in Engeland

Een ander groot voordeel van het Engelse voetbal is dat het enorm veel profclubs heeft, waardoor er in één reis meerdere wedstrijden bezocht kunnen worden. Want als je in Londen verblijft, waarom zou je dan niet een potje van het bekende Millwall meepakken? Je bent er nu toch. Om deze reden zijn er veel mensen die naast het bezoeken van een wedstrijd van bijvoorbeeld Arsenal of Tottenham Hotspur ook nog een kijkje nemen bij een club uit een lagere divisie. Een ander voordeel van de vele Engelse profclubs is dat er veel derby’s worden gespeeld. De één nog meer beladen dan de ander.

Tickets Liverpool ook mogelijk

Mede vanwege het bekende You’ll Never Walk Alone voorafgaand aan de wedstrijd is een wedstrijd van Liverpool bezoeken enorm populair. Daarnaast zijn de prestaties van Liverpool de afgelopen jaren erg verbeterd met als kers op de taart het kampioenschap in 2020. Enige nadeel hiervan is dat, vanwege de enorme vraag, de wedstrijdtickets van Liverpool duurder zijn dan gemiddeld.

 

Voetbalreis naar Duitsland

Het bezoeken van een wedstrijd in Duitsland is erg populair, omdat deze vaak opvoetbalreis duitsland
eigen vervoer gemaakt kan worden. De populaire clubs voor voetbalreizen op eigen vervoer zijn Borussia Mönchengladbach, Bayer Leverkusen, Fortuna Düsseldorf, FC Köln, FC Schalke 04 en Borussia Dortmund. Met als populairste bestemming het Signal Iduna Park van Borussia Dortmund, welke bekend staat om de Gelbe Wand. Maar ook de supporters van de ''kleinere'' clubs weten een overwelgende sfeer te creëren. 

Unieke belevenis in Duitsland

Het krachtige van het bezoeken van een Duitse wedstrijd is de gezelligheid in de stadions gecombineerd met het goede voetbal. Dit is te zien aan de sfeer maar ook de broodjes braadworst en de grote bekers/pullen bier. Een andere trekpleister van het Duitse voetbal zijn de grote stadions en de fanatieke aanhang. Vooral bij de derby’s wordt er in Duitsland groots uitgepakt door de fanatieke supporters van de clubs. Zo zijn er veel clubs die dichtbij elkaar liggen in het westen van Duitsland, dicht bij de Nederlandse grens. Waardoor deze wedstrijden al snel worden gezien als derby’s.

Kies voor een derby

De bekendste derby uit deze regio is die tussen Borussia Dortmund en Schalke. Ook wel bekend als de Revierderby of de Kohlenpott-derby. De strijd tussen de twee grootste en succesvolste clubs uit het Ruhrgebied. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt er door de fanatieke aanhang van beide clubs alles aangedaan om de spelers aan te moedigen. De grootste en mooiste spandoeken worden gecreëerd en de spelers weten wat er op het spel staat. Hier vindt u tickets voor de wedstrijd tussen Schalke en Dortmund.

 

Voetbalreis naar Spanje

Voetbalreizen naar Spanje worden vaak gecombineerd met een stedentrip naarvoetbalreizen barcelona de zon. Zo zijn de reizen naar Madrid en Barcelona erg populair. Maar ook Valencia is erg aantrekkelijk vanwege de ligging aan de kust. S’middags op het strand en s’avonds naar een wedstrijd van Valencia, meer dan deze planning is er niet nodig zal je zeggen. De grote stadions van de Spaanse topclubs zijn ook wel te beschrijven als imposant. Zo beschikken de stadions van Real Madrid en FC Barcelona over een capaciteit van respectievelijk 81.000 en 99.000. Atletico Madrid en Valencia zitten daar iets onder met 68.000 en 55.000.

Barcelona is erg populair

Toch is het bezoeken van een wedstrijd van Barcelona al vele jaren de populairste aanvraag. En dat heeft meerdere redenen. De eerste is het frivole voetbal dat FC Barcelona al jaren speelt. Het bekende tiki-taki voetbal is sinds 2008 onlosmakelijk verbonden met FC Barcelona. In de jaren tussen 2008 en 2012 werd het Barcelona van Pep Guardiola gezien als gekenmerkt door de speelwijze. Een andere belangrijke reden van de populariteit van FC Barcelona is het live zien spelen van Lionel Messi, misschien wel ‘s werelds beste voetballer aller tijden. En sinds dit jaar is hij bevoorrecht om met Frenkie de Jong te voetballen, wat het voor veel Nederlanders aantrekkelijker maakt om een wedstrijd van Barca te bezoeken.

Voetbalreis naar Italië

Het bezoeken van een wedstrijd in Italië is een stuk populairder geworden sinds Cristiano Ronaldo in de zomer van 2018 de overstap naar Juventus maakte. Maar ook vanwege de vele Nederlandse voetballers is het interessanter geworden om een kijkje te nemen bij een wedstrijd uit de Serie A. Bekende Nederlandse voetballers in de Serie A zijn onder andere: Justin Kluivert, Matthijs de Ligt, Stefan de Vrij en Mitchell Dijks.

Rome is ideaal

Een populaire stad voor vakanties in Italië is Rome. Vandaar dat het ook interessant is om nog een wedstrijd mee te pakken in Rome. Het grote voordeel van Rome is dat er elk weekend wel een topclub thuis speelt. Zo spelen Lazio Roma en AS Roma om de week een thuiswedstrijd. Tickets voor wedstrijden van beide clubs zijn relatief goedkoop en dus is het erg leuk om een wedstrijd mee te pakken als u in Rome bent. Maar het leukst is het toch om een wedstrijd tussen beide clubs te bezoeken. 

Milaan, meer dan alleen voetbal

Milaan, de stad van de mode. De perfecte stad voor de mannen om een weekendje met de partner te bezoeken. ‘s Middags de stad in om wat kleding te scoren. En ‘s avonds in het stadion om Lukaku te zien scoren. Of misschien wel de spits van AC Milan. Want er zijn, zoals bij u waarschijnlijk wel bekend, twee grote clubs in Milaan gevestigd. Ze maken zelfs gebruik van hetzelfde stadion, het bekende San Siro. Net als in Rome speelt er elk weekend wel één van de twee thuis. 

 

De beste voetbalreizen vindt u bij Voetbaltrips.com

Kortom, soorten voetbalreizen zijn er genoeg. Aan u de keuze. Gaat u voor een reis naar Londen en bezoekt u in één weekend drie wedstrijden? Of gaat u liever naar het imposante Camp Nou en ziet u Frenkie de Jong schitteren samen met wereldster Lionel Messi in Barcelona. In alle gevallen zult u een unieke ervaring meemaken en iets onvergetelijks meemaken. Bekijk van te voren goed waar uw voorkeuren liggen voor uw voetbalreis, zoals de vliegtijden en de accommodatie. En u zult een compleet verzorgde reis naar een voetbalwedstrijd ontvangen. Maar ook als u al in het buitenland bent en alleen op zoek bent naar tickets voor wedstrijd is dit geen probleem. Het proeven van de sfeer van een buitenlandse voetbalwedstrijd staat namelijk voorop. Onze voetbalreizen zijn zeer geliefd! Wilt u meer weten neem dan nu contact met ons op!