Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Is voetbaltrips betrouwbaar?

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Is voetbaltrips betrouwbaar?

Online vindt u meerdere aanbieders van voetbalreizen en voetbaltickets. Helaas is niet elk 'bedrijf' echter betrouwbaar. Lees hier waarom u bij voetbaltrips altijd 100% zeker van uw zaak bent. Voetbaltrips.com is 100% betrouwbaar.

Voetbaltrips reviews van echte klanten

Wij verzamelen onze beoordelingen en voetbaltrips reviews via het onafhankelijke platform Kiyoh. Zo weet u zeker dat de beoordelingen die hier staan alleen van echte klanten afkomstig zijn. Een goede voetbaltrip review is erg belangrijk, want hierdoor weet u dat wij een betrouwbare partner zijn. Gemiddeld geven onze klanten ons een 9. Nog niet overtuigd? Lees hier onze beoordelingen!

Een fysiek kantoor in Utrecht

Wij zijn geen vage webwinkel zonder bezoekadres, bij ons kunt u altijd langs komen in Utrecht voor een kop koffie of een gesprek over voetbal. Daarnaast geven wij u graag advies over de mogelijkheden van een voetbalreis. Ons kantoor bevindt zich aan de Bernadottelaan 13, naast het winkelcentrum.

Al meer dan 5000 klanten zijn u voorgegaan

Voetbaltrips.com bestaat al sinds 2011 en sindsdien hebben wij al meer dan 5000 klanten een fantastische voetbalervaring mogen leveren. Door al deze reizen te organiseren hebben we veel geleerd over alle steden en voetbalclubs. Door bij ons een reis te boeken weet u dus zeker dat alles goed geregeld is. Voetbaltrips: betrouwbaar van het begin tot het eind.

Stadsgids en 24/7 noodnummer

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er tijdens uw reis iets onaangenaams voorvalt. Om de kans hierop te minimaliseren leveren wij een complete stadsgids met hints en tips voor tijdens uw verblijf. Daarnaast ontvangt u bij uw reisbescheiden een duidelijke uitleg over het inchecken voor uw vluchten en het rondreizen door de stad. Mocht u toch dringende vragen hebben tijdens uw reis? Dan staan wij 24/7 voor u klaar! Dit is één van de redenen dat onze voetbaltrips review erg hoog scoren.

Een facebookpagina met meer dan 28.000 likes!

Via facebook.com/voetbaltrips bereikt u onze facebook pagina. Hier plaatsen wij dagelijkse deals en leest u ervaringen van onze klanten. Door de jaren heen hebben we inmiddels meer dan 25.000 likes verzameld voor onze facebook pagina, en daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Daarnaast gaat onze Instagram pagina ondertussen ook al over de 5.000 volgers!

Aangesloten bij het GGTO Garantiefonds

De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van 15,- euro per boeking in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.