Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Veelgestelde Vragen

  • Home
  • /
  • Veelgestelde Vragen

Hier vind je de antwoorden

Veelgestelde Vragen

BOEKEN EN BETALEN

Als je via internet een vliegticket, een reis of een hotel hebt geboekt, heb je niet het recht om binnen 14 dagen kosteloos te annuleren. De wet  koop op afstand  geldt niet voor logies, vervoer, restaurantdiensten of vrijetijdsbesteding die je afspreekt op een vaste datum.

Een telefonische boeking van uw voetbalreis behoort bij ons tot de mogelijkheden. U kunt samen met een van onze medewerkers rustig uw wensen en de mogelijkheden bespreken of samen door ons boekingssysteem heenlopen.

In de meeste gevallen geldt; hoe eerder je boekt hoe lager de reissom zal zijn. Dit heeft voornamelijk te maken met de fluctuerende vluchttarieven. De luchtvaartmaatschappijen verhogen doorgaans de tarieven naarmate de vertrekdatum nadert. Het kan uiteraard altijd voorkomen dat een luchtvaartmaatschappij actietarieven hanteert of dat door een andere reden de reissom lager wordt. Ook kunnen arrangementen niet langer beschikbaar zijn.

Een boeking van meerdere personen kan soms een aardige reissom met zich meebrengen. Wij begrijpen dat het niet altijd prettig/mogelijk is om dit bedrag direct te voldoen. U kunt altijd contact met ons opnemen over het treffen van een betalingsregeling.

Omdat wij een reisbureau zijn vallen wij volgens de belastingdienst onder de 'bijzondere regeling reisbureaus' dit houdt in dat wij geen BTW op de factuur mogen vermelden. De reden dat dit niet kan heeft te maken met het feit dat over voetbaltickets, vliegtickets en hotelovernachtingen belasting wordt afgedragen in het buitenland. Er wordt in dit soort gevallen alleen BTW betaald over het verschil tussen de vraagprijs en de kostprijs.

DOCUMENTEN EN TICKETS

U ontvangt uw wedstrijdtickets digitaal.  Deze kunt u dan ofwel downloaden op uw telefoon, ofwel uitprinten en meenemen naar het stadion. In een uitzonderlijk geval komen de kaarten per post. Wij zullen u hier dan tijdig over informeren.

U ontvangt uw reisbescheiden ongeveer een week voor vertrek per e-mail. Bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een persoonlijk reisdocument met interessante informatie over de stad en informatie om van A naar B te komen. In de meeste gevallen zullen de wedstrijdtickets per post verzonden worden, of dit het geval is leest u in het informatiedocument.

U kunt Premier League-tickets zonder lidmaatschap kopen op Visitfootball.com. Het enige wat u hoeft te doen is naar de Premier League-competitie te gaan, de wedstrijd- en stoelcategorie te selecteren en het aankoopproces te volgen. Live voetbaltickets ontvang je 5 dagen voor de wedstrijd.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

Alle arrangementen worden aangeboden op basis van de “reisbureau regeling”. Je kunt derhalve geen BTW terugvorderen. In sommige steden dien je als eindgebruiker toeristenbelasting te betalen. Dit is afhankelijk van het aantal nachten en de classificatie van het hotel. Je dient rekening te houden met een bedrag tussen de € 1,50 a € 3,- per nacht per persoon.

Alle reizen die te boeken zijn op onze website zijn op het moment van boeken beschikbaar. De beschikbaarheid wordt door ons actief bijgehouden. Uiteraard kan het onverhoopt voorkomen dat een reis uiteindelijk toch uitverkocht blijkt te zijn. In dat geval zal Voetbaltrips.com een alternatief aanbieden of de betaling direct retourneren.

PRIVACY EN VEILIGHEID

Voetbaltrips.com houdt rekening met jouw privacy conform de van kracht zijnde wetgeving. Jouw gegevens zullen dan ook niet aan derden worden verstrekt. In deze privacy verklaring zullen we onze werkwijze en de behandeling van de privé gegevens uiteen zetten.

Ja, voor de verdere optimalisatie van onze website wordt het surfgedrag van onze bezoekers door ons bijgehouden. Deze gegevens worden alleen door Voetbaltrips.com gebruikt en zijn anoniem.

Ja, bij het boeken laat je een aantal persoonlijke gegevens bij ons achter. Dit zijn jouw (en die van je medereizigers) naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s)en e-mailadres. Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor zaken met betrekking tot jouw boeking of verzekering. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en blijven in ons eigen beheer en worden niet beschikbaar gesteld aan derden.

Ja, online betalen bij Voetbaltrips.com is eenvoudig en veilig. Het betaaltraject van op onze website is beveiligd met SSL (Secure Socket Layer) en vindt plaats op een veilige server. Deze beveiligde verbinding is te herkennen aan het slotje in de adresbalk van uw adresbalk van de browser. De betaal- en bankgegevens worden niet opgeslagen.

VLUCHT EN HOTEL

Dat kun je zelf kiezen. Bij een offerteaanvraag en in ons boekingssysteem kunt u kiezen vanaf welk airport u vertrekt en op welke dag en op welk tijdstip u wenst te vliegen. Het systeem houdt hierbij rekening met de aanvangstijd van de wedstrijd. De vlucht waarbij de prijs inclusief is wordt door ons als inclusief getoond. Hierbij gaan wij uit van dezelfde luchthaven van vertrek en landen (Voorbeeld; je vertrekt vanaf Amsterdam, je landt ook op Amsterdam met de terugvlucht).

Wanneer u kunt inchecken voor uw vlucht hangt af van de airline. U ontvangt een week voor vertrek een uitgebreid informatie document met alle informatie over uw vlucht en over het inchecken hiervan.

De transfers ter plaatse zijn niet inbegrepen in de reis. De reis is op eigen gelegenheid. Wel ontvang je een gedetailleerde en persoonlijk reisbescheiden (digitaal). Hierin worden de diverse routes ter plaatse per openbaar vervoer beschreven. Uiteraard kun je ook altijd gebruik maken van de taxi.

Je kunt direct bij aankomst inchecken en in ieder geval uw bagage achterlaten in de kluis van het hotel. Het kan voorkomen dat je niet direct op de kamer kan. De meeste hotels hanteren daarvoor een tijdsgrens van 14.00 uur waarna je toegang hebt tot de kamer op de dag van aankomst. Dit komt omdat de hotels tijd nodig hebben voor het schoonmaken van de kamers van de vorige gebruikers. Indien de hotelkamer de nacht van tevoren niet is gebruikt, kun je waarschijnlijk direct gebruik maken van de kamer.

Als u ons bijtijds op de hoogte stelt is het vaak mogelijk om dit te rectificeren. Echter worden er soms door de vluchtmaatschappijen kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn minimaal € 50,- per persoon per enkele vlucht plus eventueel verschil in tarief. Dit zijn de kosten die de airlines rekenen. Wij rekenen deze kosten door aan de klant.