Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets FC Köln
FC Köln Bayer Leverkusen
Bundesliga Bundesliga

FC Köln vs Bayer Leverkusen tickets

Datum niet bevestigd

RheinEnergieStadion, Keulen

zaterdag 2 maart 2024, 15:30

RheinEnergieStadion, Keulen

zaterdag 2 maart 2024, 15:30

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over FC Köln - Bayer Leverkusen

Wij adviseren om tickets te verkrijgen via een vertrouwde Nederlandse leverancier. Kies je voor ons, dan krijg je gegarandeerd authentieke tickets ruimschoots op tijd. Bovendien monitoren wij constant de marktprijzen, zodat je bij ons nooit te veel betaalt.
De meest zekere manier is om je tickets direct via onze website te reserveren. Met een boeking via een Nederlandse provider zoals Voetbaltrips ben je verzekerd van je tickets, onder welke omstandigheid dan ook. Andere opties zijn internationale ticket platformen, maar daar zijn garanties vaak afwezig. Direct via FC Köln zijn er enkel prijzige hospitality tickets voor internationale fans beschikbaar. Aan seizoensbegin biedt FC Köln een beperkt aantal tickets aan, voornamelijk voor hun Duitse 'members'.
Absoluut! Voetbaltrips.com staat garant voor de betrouwbaarheid van je tickets en de organisatie van je reis. We bieden alleen officiële digitale tickets aan en zijn verbonden met het GGTO garantiefonds.
We garanderen dat groepen van twee of meer naast elkaar zitten. Bij een oneven aantal, neem even contact op. We adviseren direct over de zitmogelijkheden voor grotere groepen.
Niet-vastgestelde data zijn vaak te wijten aan TV-rechten en potentiële toernooien. De bevestigingsdatum varieert per competitie. Meer details over datumbepaling vind je hier.
Bij FC Köln is het niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen, aangezien we een vaste set stoelen per wedstrijd hebben.
Je ontvangt een E-ticket via e-mail, dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we je een e-mail met ticket details. Vaak kun je je tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Bij een voetbalreis met FC Köln tickets via ons, ben je verzekerd van een naadloze ervaring. Er zijn geen risico's van mismatchende vluchten of onbereikbare hotels. Kortom, een zorgeloze trip!
We bieden voornamelijk thuisvak tickets aan. Tenzij specifiek aangegeven, verkopen we geen uitvak tickets. Clubkleuren van bezoekende teams zijn niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

FC Köln FSV Mainz
Datum bevestigd
FC Köln - FSV Mainz tickets
Bundesliga Bundesliga
10 december 2023
17:30
RheinEnergieStadion, Keulen
vanaf €75,-
FC Köln FC Heidenheim
Datum bevestigd
FC Köln - FC Heidenheim tickets
Bundesliga Bundesliga
13 januari 2024
15:30
RheinEnergieStadion, Keulen
vanaf €85,-
FC Köln Borussia Dortmund
Datum bevestigd
FC Köln - Borussia Dortmund tickets
Bundesliga Bundesliga
20 januari 2024
15:30
RheinEnergieStadion, Keulen
vanaf €185,-

Andere wedstrijden van FC Köln of Bayer Leverkusen