9
866 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.

Over ons

Welkom in de wereld van de voetbalreizen!

Sinds 2011 is Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau waarmee we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa organiseren! Met onze kennis van voetbal en onze passie voor ondernemen is het ons doel om de consument op een betaalbare manier in contact te brengen met Europees topvoetbal.

Sinds kort hebben wij voetbaltrips.com volledig vernieuwd waardoor ons assortiment enorm is gegroeid. Dat betekent dat u met ons niet alleen naar de bekende clubs als Real Madrid en Liverpool kunt, maar ook naar minder voor de hand liggende clubs als FC Porto en Borussia Mönchengladbach. Daarnaast kunt u bij ons uw reis precies samenstellen zoals u dat wilt, vanaf de vliegmaatschappij tot aan het hotel. Blijft u graag een dagje langer? Ook dat is mogelijk!

 

Wie zitten er achter Voetbaltrips.com? Even voorstellen…

Milan Bartman

Milan Bartman

Co-founder en reisfanaat

Naast mijn werk sta ik zelf ook graag op het voetbalveld, ik voetbal bij Hercules in Utrecht. Ook bezoek ik graag wedstrijden in Europa, onderhand ben ik zo’n beetje in alle grote stadions van Europa geweest, maar het absolute hoogtepunt blijft toch wel mijn bezoek aan de Superclásico tussen River Plate en Boca Juniors. 

Paul Emsbroek

Paul Emsbroek

Co-founder en citytripper

Ik vind de citytrip nog steeds een ondergewaardeerde reisvorm. Hoe je binnen een paar uur opeens in een vreemd land kan zijn om een paar dagen cultuur te proeven is pure magie! De combinatie van zo’n reis met een topwedstrijd zou iedereen jaarlijks moeten beleven.​​​

Kasper - ticketbeheer en marketing

Kasper

Manager tickets en marketing

Nico - reisbescheiden en service

Nico

Manager reisbescheiden en service

Overtuigd? Bekijk dan het assortiment of stel ons uw vraag!

Klik op de knop hier onder om ons uitgebreide assortiment te bekijken. U kunt uw reis samenstellen naar uw wensen. Wilt u een dag langer verblijven? Dat kan! Een chiquer hotel of betere plekken in het stadion? Ook dat is mogelijk. Kunt u uw favoriete club niet vinden? Neem dan contact met ons op!