Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Over ons

Een voetbalreis is een persoonlijke ervaring waar veel bij komt kijken, een betrouwbare en bereikbare aanbieder is daarin essentieel. Wij vertellen op deze pagina graag wat over onszelf, zodat uw voetbalreis nét weer een stukje persoonlijker wordt!

Welkom in de wereld van de voetbalreizen!

Sinds 2011 is Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau waarmee we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa organiseren!

Met onze kennis van voetbal en onze passie voor ondernemen is het ons doel om de consument op een betaalbare manier in contact te brengen met Europees topvoetbal.

Team photo

Omdat voetbalreizen voor iedereen mogelijk moet zijn!

Recentelijk hebben wij voetbaltrips.com volledig vernieuwd waardoor ons assortiment enorm is gegroeid. Dat betekent dat u met ons niet alleen naar de bekende clubs als Real Madrid en Liverpool kunt, maar ook naar minder voor de hand liggende clubs als FC Porto en Borussia Mönchengladbach.

Daarnaast kunt u bij ons uw reis precies laten samenstellen zoals u dat wilt, vanaf de vliegmaatschappij tot aan het hotel. Blijft u graag een dagje langer? Ook dat is mogelijk!

Team photo
10k+ Klanten per jaar
99% Raadt ons van harte aan
100+ Clubs in ons aanbod
1000+ Wedstrijden op de site

Onze missie

Bij Voetbaltrips.com is onze missie simpel: Voetbalreizen mogelijk maken, voor iedereen!
Persoonlijk en bereikbaar Wij staan altijd klaar om je te helpen, met een glimlach en een persoonlijke touch. Jouw voetbalavontuur begint met een vriendelijk gesprek en je kunt ons altijd bereiken met vragen.
Eenvoudig en toegankelijk Het plannen van je trip is een fluitje van een cent bij ons. In een paar klikken ben je op weg naar het stadion voor een onvergetelijke ervaring, makkelijker kan niet!
Transparant en betrouwbaar Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent: geen kleine lettertjes, geen verrassingen. Gewoon duidelijkheid en betrouwbaarheid, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

1 Europees team
13+ jaar ervaring
2000+ wedstrijden

Recentelijk hebben wij Voetbaltrips.com volledig vernieuwd waardoor ons assortiment enorm is gegroeid. Dat betekent dat wij niet alleen alle topclubs aanbieden, maar ook de unieke cultclubs die in Europa te vinden zijn.
arsenal-logo chelsea-logo manchester-united-logo manchester-city-logo liverpool-logo tottenham-hotspur-logo fc-barcelona-logo real-madrid-logo atletico-madrid-logo psg-logo

Maak kennis met ons team in Utrecht!

Milan
Milan Co-founder en citytripper
Kasper
Kasper Manager voetbaltickets
Pieter
Pieter Manager reisbescheiden en service
Sven
Sven Manager commercieel
Vincent
Vincent Manager marketing
Damian
Damian Manager internationaal
 • Milan
  Milan Co-founder en citytripper
 • Kasper
  Kasper Manager voetbaltickets
 • Pieter
  Pieter Manager reisbescheiden en service
 • Sven
  Sven Manager commercieel
 • Vincent
  Vincent Manager marketing
 • Damian
  Damian Manager internationaal

Kom je er niet uit?
Vraag dan gerust een van onze medewerkers om hulp!

We helpen je graag!

Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur