Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Borussia Dortmund
Borussia Dortmund Bayer Leverkusen
Bundesliga Bundesliga

Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen tickets

Datum bevestigd

Signal Iduna Park, Dortmund

zondag 21 april 2024, 17:30

Signal Iduna Park, Dortmund

zondag 21 april 2024, 17:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Het kopen van tickets is makkelijk en veilig via onze website. Selecteer de gewenste categorie en het aantal tickets; deze worden als digitale tickets via e-mail geleverd in de week voor de wedstrijd.
Ideaal koopt u uw tickets ongeveer 4-6 weken voor de wedstrijd. Echter, wij bieden ook de mogelijkheid om tickets dichter bij de wedstrijddatum te kopen
Ja, u zult naast elkaar zitten. Bij oneven aantallen tickets adviseren we om contact met ons op te nemen ter bevestiging.
Hoewel specifieke stoelkeuze niet mogelijk is, zorgen we er altijd voor dat u de beste beschikbare stoelen in uw categorie krijgt.
Zeker, vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een persoonlijk voorstel. Profiteer van onze concurrerende prijzen en gegarandeerde reiszekerheid.

Over jouw Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen tickets

Beleef Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

De ontmoeting tussen Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen staat symbool voor opwindend en aanvallend voetbal in de Bundesliga.


Twee bijzondere feiten over de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen:

 

  • Jeugdacademies en Talentontwikkeling: Zowel Borussia Dortmund als Bayer Leverkusen staan bekend om hun uitstekende jeugdacademies en focus op het ontwikkelen van jong talent. Veel huidige topvoetballers zijn hun carrière bij een van deze clubs gestart, wat deze wedstrijden vaak tot een showcase van opkomende sterren maakt.
  • Doelpuntrijke wedstrijden: Historisch gezien zijn ontmoetingen tussen Dortmund en Leverkusen vaak doelpuntrijk, met een aanvallende speelstijl aan beide kanten. Dit maakt elke wedstrijd tussen deze teams niet alleen een tactisch duel, maar ook een garantie voor spektakel en opwindend voetbal, zeer geliefd bij de fans.

Eenvoudig naar Liverpool met digital tickets voor  Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen

Tickets worden digitaal verzonden. De wedstrijddag in het stadion is een ervaring op zich: de energie, de spanning en de passie van de fans maken het een onvergetelijke belevenis.


Tips voor de Speelstad

Ontdek de charme van de speelsteden Dortmund en Leverkusen. Geniet van de lokale cultuur, culinaire specialiteiten en de levendige sfeer rondom het stadion.
Voor de beste ervaring en service, koop uw tickets bij voetbaltrips.com. Wij zorgen voor een naadloze en onvergetelijke voetbalreis ervaring.

Andere wedstrijden in deze stad

Borussia Dortmund Aston Villa
Datum niet bevestigd
Borussia Dortmund - Aston Villa tickets
Vriendschappelijke wedstrijden Vriendschappelijke wedstrijden
10 augustus 2024
17:00
Signal Iduna Park, Dortmund
vanaf €95,-

Andere wedstrijden van Borussia Dortmund of Bayer Leverkusen