Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach tickets kopen

Als je Borussia Mönchengladbach tickets zoekt, wil je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs kaarten krijgt met uitstekend zicht op het speelveld. Hier kun je niet alleen Borussia Mönchengladbach tickets aanschaffen, maar zorg je er ook voor dat je naast elkaar zit en tegelijkertijd geld bespaart. Wil je genieten van de voetbalkunsten van Stefan Lainer, Alassane Alexandre Pléa en Julian Weigl in Borussia-Park? Bekijk onze beschikbare Borussia Mönchengladbach tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalreis nadat je jouw gewenste wedstrijd hebt geselecteerd.
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach?

Niemand zit alleen op Borussia Park Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële Borussia Mönchengladbach tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
Borussia Mönchengladbach wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

We raden je aan je Borussia Mönchengladbach tickets bij een betrouwbare Nederlandse aanbieder aan te schaffen. Met ons ben je verzekerd van echte tickets die je op tijd krijgt. Bovendien monitoren we constant de marktprijzen, zodat je altijd de juiste prijs betaalt.
De veiligste manier is om je tickets via onze website aan te schaffen. Opteer voor een Nederlandse ticketleverancier, zoals Voetbaltrips.com, voor optimale zekerheid. Internationale ticketplatforms zijn soms minder betrouwbaar, met mogelijk teleurstellende tickets als gevolg. Borussia Mönchengladbach zelf richt zich voornamelijk op prijzige hospitality tickets voor internationale fans.
Zeker. Voetbaltrips.com garandeert zowel je tickets als je reisarrangementen. We bieden uitsluitend officiële e-tickets aan en als reisorganisatie zijn we aangesloten bij GGTO.
We garanderen dat je tenminste met z'n tweeën naast elkaar zit. Bij een oneven aantal raden we je aan om even contact op te nemen over de zitplaatsen.
De exacte datum kan wijzigen door televisierechten of bekertoernooien. Check onze website voor actuele informatie over speeldata.
Dat is bij Borussia Mönchengladbach helaas niet mogelijk. We krijgen een aantal zitplaatsen toegewezen en verdelen deze op volgorde van boeking.
Je krijgt een e-ticket, dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd krijg je een e-mail met de tickets. Vaak kun je vanuit deze mail direct je tickets downloaden.
Door bij ons te boeken, geniet je van een zorgeloze trip. Je hoeft je geen zorgen te maken over speelschema's of accommodatie. Wij regelen alles voor je.
Onze focus ligt op het thuisvak. Tenzij anders vermeld, verkopen we geen uitvak tickets. Ook adviseren we om in het thuisvak geen kleding van de tegenstander te dragen.
Hier vind je alles wat je wil weten over Borussia Mönchengladbach tickets!

De beste zitplaatsen met jouw Borussia Mönchengladbach tickets?

‘Nordkurve' & 'Südkurve'

Aan de korte zijden van Borussia-Park vind je twee legendarische tribunes: Nordkurve en Südkurve Beide bieden een eigen unieke sfeerbeleving die de bezoeker meeneemt in de rijke geschiedenis van Borussia Mönchengladbach.

Südkurve

Terwijl de Nordkurve vaak wordt geassocieerd met de meest gepassioneerde en vocale supporters, is de Südkurve meer gevarieerd en huisvest een mix van reguliere fans, gezinnen en andere bezoekers. Net als de Nordkurve biedt de Südkurve zowel staan- als zitplaatsen, wat bijdraagt aan een flexibele stadion ervaring voor fans van alle leeftijden en voorkeuren.

{[204]}

Nordkurve

De Nordkurve in het Borussia-Park, het stadion van Borussia Mönchengladbach, is een van de meest iconische en levendige secties van het stadion.de Nordkurve staat bekend als het hart van de meest toegewijde en gepassioneerde supporters van Borussia Mönchengladbach. Het is het centrum van zang, gezangen, en gecoördineerde displays tijdens thuiswedstrijden.

Beide tribunes hebben gemeenschappelijke voordelen:

 1. Authentieke Ervaring: Beide tribunes bieden een echte en authentieke voetbalervaring, waarbij fans dicht bij het veld staan en de actie van dichtbij kunnen volgen.
 2. Staanplaatsen: In lijn met de Duitse voetbalcultuur bieden zowel de Nordkurve als de Südkurve staanplaatsen, wat bijdraagt aan een meer sociale en interactieve kijkervaring.
 3. Centraal in de actie: Beide tribunes liggen direct achter de doelen, wat betekent dat fans vaak het drama van doelpunten, reddingen en andere cruciale momenten van dichtbij meemaken.

Voor meer informatie over tickets voor zowel de Nordkurve als de Südkurve en hoe je deze bijzondere ervaring kunt ondergaan, raadpleeg de officiële Borussia Mönchengladbach website. Hier vind je alle benodigde details.

Waarom kiezen we voor tickets aan de lange zijde van Borussia-Park?

Kiezen voor tickets aan de lange zijde van Borussia-Park heeft verschillende voordelen. Zitplaatsen aan de lange zijde bieden een panoramisch overzicht van het hele veld, waardoor je het spel en de tactische bewegingen van de teams vanuit een breder perspectief kunt volgen. Bovendien zijn deze zitplaatsen vaak comfortabeler en bieden ze betere bescherming tegen diverse weersomstandigheden, zoals zon, regen of sneeuw.

Lange zijde

Ook zijn de ingangen en uitgangen van het stadion vanaf de lange zijden meestal gemakkelijker toegankelijk, wat zorgt voor een vlottere doorstroming voor en na de wedstrijd. Daarnaast is de sfeer aan de lange zijde vaak wat rustiger in vergelijking met de korte zijdes, wat ideaal kan zijn voor diegenen die een meer ontspannen kijkervaring prefereren.

Categorie 1 Tickets

{[202]}

Categorie 1 zitplaatsen in Borussia-Park zijn strategisch gepositioneerd langs de lange zijden van het veld. Hierdoor zit je niet alleen dicht bij de actie, waardoor je elke beweging en interactie van de spelers van dichtbij kunt waarnemen, maar je voelt ook de pulserende intensiteit van de wedstrijd. Deze zitplaatsen bieden je de unieke gelegenheid om elke tactische zet en de rauwe emoties van de spelers in detail te observeren. Voor een fervente voetbalfan is een plek in categorie 1 de ultieme ervaring.

Uiteindelijk is de keuze voor een ticket locatie in Borussia-Park een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of je nu midden in de sfeer wilt zitten of het spel vanuit een breder perspectief wilt bekijken, Borussia Mönchenglad Bachs thuisbasis heeft voor elk wat wils.

Lees hier meer: welke zitplaatsen in het stadion?

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Borussia-Park!

Als je Borussia Mönchengladbach tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Voordat je tickets koopt wil je dus garantie dat je naast elkaar zit. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt binnen 5 minuten duidelijkheid over je Borussia Mönchengladbach tickets!

{[205]}

Wanneer je met een oneven aantal personen boekt, kunnen wij het reisgezelschap in 90% van de gevallen bij elkaar plaatsen. Wij raden je dan aan voor het boeken kort contact met ons op te nemen, via chat/whatsapp, telefoon of mail. Vooral bij topwedstrijden is het handig om ruim van tevoren te boeken, wij hebben dan vaak nog meer tickets op voorraad.

[Meer lezen over onze zitplaatsen indeling? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsenindeling bij Voetbaltrips?

Over jouw Borussia Mönchengladbach tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

{[206]}

Borussia Mönchengladbach maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de Borussia Mönchengladbach tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

Wanneer je Borussia Mönchengladbach tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een Borussia Mönchengladbach voetbalreis op maat

Hoe kan je een voetbaltrip naar Borussia Mönchengladbach boeken?

Wanneer je een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach plant, zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Door bij ons te boeken, ben je verzekerd dat aan al deze details gedacht is! Interesse in een directe offerte? Vraag deze hier aan.

Vragen die je mogelijk hebt:

 1. Staat de wedstrijddatum al vast of bestaat de kans dat deze buiten mijn vliegschema valt?
 2. Zijn er andere wedstrijden die ik kan bijwonen tijdens mijn trip?
 3. Kan ik erop vertrouwen dat ik mijn Borussia Mönchengladbach wedstrijdtickets tijdig ontvang?
 4. Heb ik de meest voordelige en geschikte vlucht gekozen?
 5. Is het hotel waar ik verblijf comfortabel en gunstig gelegen?
 6. Welke activiteiten kan ik ondernemen in de stad en wat is de beste manier om me te verplaatsen?

{[203]}

Voor meer inzichten en tips kun je onze gedetailleerde blog over een voetbaltrip naar Mönchengladbach raadplegen!

Ervaar het Unieke van Mönchengladbach: Van Historie tot Hedendaagse Bezienswaardigheden

Mönchengladbach voor Voetbalfans: Van Historische Plekken tot Borussia Mönchengladbach Tickets

Mönchengladbach, genesteld in het westen van Duitsland, is een stad met een rijke voetbalhistorie en cultuur. Het hart van deze passie klopt in Borussia-Park, het thuisstadion van Borussia Mönchengladbach. Voor degenen die de sport aanbidden, is een bezoek aan dit stadion een bedevaart, een kans om op heilige grond te stappen waar vele legendarische voetbalmomenten hebben plaatsgevonden.

Algemene Activiteiten voor Voetbalfans in Mönchengladbach:

 1. Borussia-Park Stadiontour: Ga mee met een rondleiding door het Borussia-Park, waar je een kijkje kunt nemen achter de schermen van Borussia Mönchengladbach's thuisbasis. Ontdek de kleedkamers, persruimte, VIP-gebieden en wandel door de spelerstunnel naar het veld.
 2. Borussia Mönchengladbach Museum: Duik diep in de rijke geschiedenis van de club in dit museum dat memorabilia, trofeeën en interactieve tentoonstellingen bevat die de hoogte- en dieptepunten van de club over de jaren heen belichten.
 3. Fan Shops: Verwen jezelf met wat merchandise van Borussia Mönchengladbach. Er zijn verschillende winkels in de stad waar je alles kunt vinden, van truien en sjaals tot gesigneerde memorabilia.

Speciale Aanraders voor Borussia Mönchengladbach Fans:

{[207]}

 1. Bökelbergstadion: Hoewel Borussia Mönchengladbach nu hun thuiswedstrijden speelt in Borussia-Park, was Bökelbergstadion jarenlang hun thuis. Een bezoek aan deze historische locatie is een must om de rijke geschiedenis van de club te waarderen.
 2. FanHaus Mönchengladbach: Dit is dé ontmoetingsplek voor de echte fans. Hier kun je voor en na de wedstrijden samenkomen, oude wedstrijden herbeleven en nieuwe vriendschappen sluiten met medesupporters.
 3. De Nordkurve: Als je een wedstrijd bijwoont, zorg dan dat je de sfeer in de Nordkurve ervaart, het kloppende hart van de meest gepassioneerde supporters.

Voetbal vriendelijke Pubs in Mönchengladbach:

 1. Project 42: Deze moderne pub heeft een uitgebreid aanbod aan bieren en is bekend om zijn levendige sfeer op wedstrijddagen.
 2. O'Leary's: Een Ierse pub die populair is bij zowel de lokale bevolking als bezoekers, dankzij zijn vriendelijke sfeer en grote schermen om wedstrijden te bekijken.
 3. Waldhausener Strasse: Dit is een straat vol met bars en pubs, en het wordt vaak bezocht door jongere fans van Borussia Mönchengladbach. Het is een geweldige plek om de lokale nachtcultuur te ervaren en om met fans te praten over de laatste voetbalontwikkelingen.

In conclusie, Mönchengladbach biedt een schat aan mooie herinneringen aan voetbalfans. Dus zelfs als je niet in de stad bent voor een Borussia Mönchengladbach wedstrijd, zal de rijke voetbalcultuur en traditie van de stad je ongetwijfeld betoveren.

Over de club Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach, gevestigd in het hart van Mönchengladbach, is een naam die wereldwijde erkenning en respect geniet. Maar wat maakt Borussia Mönchengladbach zo speciaal?

Uniek aan Borussia Mönchengladbach:

 1. Glorieus Verleden: In de jaren '70 was Borussia Mönchengladbach een van de dominante teams in Duitsland en Europa. Ze wonnen meerdere Bundesliga-titels en bereikten de finale van de Europese Cup.
 2. Fohlenelf: De bijnaam "Fohlenelf" (wat "Team van Veulens" betekent) werd gegeven vanwege hun jonge en dynamische team in de jaren '70 dat bekend stond om hun snelle en aanvallende voetbal.
 3. Loyale Fanbase: De supporters van Borussia Mönchengladbach zijn bekend om hun onwankelbare loyaliteit, zowel in goede als in slechte tijden. De Nordkurve in het Borussia-Park staat bekend om zijn indrukwekkende sfeer tijdens thuiswedstrijden.

Gedenkwaardige Momenten in Clubgeschiedenis:

{[208]}

 1. Borussia-Park Opening: In 2004 verhuisde de club naar het Borussia-Park, een modern stadion dat plaats biedt aan meer dan 54.000 fans. Het werd al snel een bolwerk en een van de meest sfeervolle stadions in Duitsland.
 2. De 12-0 Overwinning: In 1984 boekte Borussia Mönchengladbach de grootste overwinning in de Bundesliga-geschiedenis door Borussia Dortmund met 12-0 te verslaan.
 • Wat maakt Borussia-Park uniek?:
 1. Sfeer: De Nordkurve, waar de meest fervente supporters van Borussia Mönchengladbach staan, creëert een van de meest indrukwekkende sferen in de Bundesliga. De staanplaatsen zorgen voor een ouderwetse voetbalbeleving, waar fans dicht op het veld staan en hun passie luidkeels laten horen.
 2. Modern Design: Ondanks zijn traditionele sfeer, is Borussia-Park een modern stadion, uitgerust met de nieuwste faciliteiten en technologieën die zowel de fanbeleving als de slaapomstandigheden optimaliseren.
 3. Locatie: Het stadion ligt op een gunstige locatie net buiten het stadscentrum van Mönchengladbach, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor zowel lokale fans als bezoekers.

Bijdragen van Belangrijke Persoonlijkheden:

 • Hennes Weisweiler: Als de coach tijdens de gouden jaren van de jaren '70, leidde Weisweiler Borussia Mönchengladbach naar drie Bundesliga-titels. Zijn aanvallende voetbalvisie legde de basis voor de clubs succes in die periode.
 • Jupp Heynckes: Als speler en later als coach heeft Heynckes een diepgaand effect gehad op de club. Als speler was hij een van de meest dodelijke spitsen in Europa. Later, als coach, bracht hij stabiliteit en hielp de club tijdens verschillende periodes.
 • Udo Lattek: Na Weisweiler over te nemen, leidde Lattek de club naar verdere glorie, met nog twee Bundesliga-titels en de UEFA Cup-overwinning in 1975.
 • Günter Netzer: Beschouwd als een van de beste Duitse voetballers aller tijden, speelde Netzer een cruciale rol in het middenveld voor Borussia Mönchengladbach tijdens de succesvolle jaren '70.

Rivaliteiten:

 1. Borussia Mönchengladbach vs 1. FC Köln : De meest intense en bekende rivaliteit van Borussia Mönchengladbach is met 1. FC Köln. Deze wedstrijden staan bekend als de Rheinische Derby. De twee clubs zijn geografisch dichtbij en de derby heeft vaak een geladen sfeer, zowel op als naast het veld. De wedstrijden tussen deze teams zijn hoogtepunten in de Bundesliga-kalender.
 2. Borussia Mönchengladbach vs Borussia Dortmund: Hoewel de rivaliteit met Dortmund niet zo intens is als die met Köln, hebben historische wedstrijden en recente competitieve clashes ervoor gezorgd dat wedstrijden tussen deze twee teams altijd met veel verwachting worden bekeken.

Borussia Mönchengladbach heeft de volgende prijzen gewonnen in de clubhistorie :

Competitie/Prijs

Aantal Keer Gewonnen

Jaren

Bundesliga

5

1969–70, 1970–71, 1974–75, 1975–76, 1976–77

DFB-Pokal

3

1959–60, 1972–73, 1994–95

2. Bundesliga

1

2007–08

UEFA Europa League

2

1974–75, 1978–79

Of je nu op zoek bent naar Borussia Mönchengladbach tickets om de magie van Borussia-Park zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, Borussia Mönchengladbach  biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

Vragen over Borussia Mönchengladbach kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel Borussia Mönchengladbach tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een Borussia Mönchengladbach voetbalreis