Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / Werder Bremen

Werder Bremen tickets kopen

Als je Werder Bremen tickets zoekt, wil je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs kaarten krijgt met uitstekend zicht op het speelveld. Hier kun je niet alleen Werder Bremen tickets aanschaffen, maar zorg je er ook voor dat je naast elkaar zit en tegelijkertijd geld bespaart. Wil je genieten van de voetbalkunsten van Marco Friedl, Leonardo Bittencourt en Naby Keïta in het Weserstadion? Bekijk onze beschikbare Werder Bremen tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalreis nadat je jouw gewenste wedstrijd hebt geselecteerd.
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar Werder Bremen?

Niemand zit alleen op Weser Stadium Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële Werder Bremen tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
Werder Bremen wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Wij raden aan om je Werder Bremen-tickets bij een Nederlandse leverancier aan te schaffen. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je authentieke tickets ontvangt en dat ze tijdig bij je aankomen. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten nauwlettend in de gaten, zodat je nooit teveel betaalt.
De gemakkelijkste manier is om je tickets veilig via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse leverancier van Werder Bremen-tickets, zoals Voetbaltrips.com, voor gemoedsrust. Internationale ticket platforms bieden vaak geen garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. Werder Bremen biedt over het algemeen dure hospitality-tickets aan voor buitenlandse fans. Tijdens het seizoen zijn er enkele tickets beschikbaar, maar deze zijn voornamelijk bedoeld voor Duitse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. Als je een oneven aantal tickets nodig hebt, adviseren we je om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan veranderen vanwege televisierechten of bekertoernooien, en het tijdstip van bekendmaking verschilt. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij Werder Bremen is het helaas niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons kun je zorgeloos reizen.
Wij verkopen voornamelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.
Hier vind je alles wat je wil weten over Werder Bremen tickets!

De beste zitplaatsen met jouw Werder Bremen tickets?

‘De Ostkurve' & 'De Westkurve' bij Weserstadion

Aan de korte zijden van het Weserstadion vind je twee legendarische tribunes: De Ostkurve of Westkurve. Beide bieden een eigen unieke sfeerbeleving die de bezoeker meeneemt in de rijke geschiedenis van Werder Bremen.

Ostkurve

{[338]}

De "Ostkurve" in het Weserstadion is een legendarische tribune die bekendstaat om zijn fanatieke supporters van SV Werder Bremen. Deze tribune bevindt zich aan de oostelijke korte zijde van het stadion. Tijdens wedstrijden zorgen de fans in de Ostkurve voor een intense en levendige sfeer door middel van gezang, vlaggen, spandoeken en andere vormen van steun aan hun team. Ze dragen bij aan de passie en opwinding die kenmerkend zijn voor voetbalwedstrijden in het Weserstadion. De Ostkurve heeft een rijke geschiedenis en is een iconische plek voor de fans van Werder Bremen, waar veel memorabele momenten in de clubgeschiedenis hebben plaatsgevonden. Het is een essentieel onderdeel van de voetbalcultuur van SV Werder Bremen.

Westkurve

De "Westkurve" in het Weserstadion is een andere legendarische tribune, gelegen aan de westelijke korte zijde van het stadion. Deze tribune staat bekend om zijn enthousiaste supporters die SV Werder Bremen fanatiek aanmoedigen tijdens wedstrijden. De fans op de Westkurve creëren een levendige en gepassioneerde sfeer in het stadion door middel van gezang, vlaggen en ander enthousiast gedrag. Net als de Ostkurve draagt de Westkurve bij aan de rijke geschiedenis van de club en is het een plek waar supporters samenkomen om hun team te steunen. Het is een belangrijk onderdeel van de voetbalcultuur bij SV Werder Bremen en draagt bij aan de unieke sfeer in het Weserstadion.

Beide tribunes hebben gemeenschappelijke voordelen:

 1. Fanatieke supporters: Zowel de Ostkurve als de Westkurve zijn de thuisbasis van zeer gepassioneerde supporters die hun team intens aanmoedigen tijdens wedstrijden. Deze passie draagt bij aan een opwindende sfeer in het stadion.
 2. Levendige sfeer: De supporters op beide tribunes zorgen voor een levendige en feestelijke sfeer in het Weserstadion, met gezang, vlaggen, spandoeken en andere vormen van steun die de wedstrijden tot speciale evenementen maken.
 3. Rijke geschiedenis: Zowel de Ostkurve als de Westkurve hebben een rijke geschiedenis en zijn iconische plekken voor de fans van SV Werder Bremen. Deze tribunes zijn getuige geweest van talloze historische momenten in de clubgeschiedenis.

Voor meer informatie over tickets voor zowel de Ostkurve als de Westkurve en hoe je deze bijzondere ervaring kunt ondergaan, raadpleeg de officiële Werder Bremen website. Hier vind je alle benodigde details.

Waarom kiezen we voor tickets aan de lange zijde van het Weserstadion?

Mensen kiezen vaak voor tickets aan de lange zijde van het Weserstadion vanwege het betere zicht, de meer gebalanceerde supporters sfeer, familievakken, extra comfort en faciliteiten, en minder confrontaties met extreem gepassioneerde supporters.

Lange zijden

{[342]}

Supporters geven vaak de voorkeur aan zitplaatsen aan de lange zijden van het Weserstadion om diverse redenen. Een van de belangrijkste redenen is het betere zicht op het voetbalveld dat deze plekken bieden. Vanaf de lange zijde heb je meestal een breder overzicht van het speelveld, wat het volgen van de actie en de tactische bewegingen van de spelers vergemakkelijkt. Daarnaast is er vaak een meer gebalanceerde supporters sfeer aan de lange zijde, omdat je tussen fans van zowel de thuis- als uitploeg zit. Dit draagt bij aan een minder vijandige en meer neutrale omgeving, wat aantrekkelijk kan zijn voor toeschouwers die de voorkeur geven aan een ontspannen sfeer zonder sterke rivaliteit.

Categorie 1 Tickets

De categorie 1-zitplaatsen zijn gesitueerd aan de lange zijden van het Weserstadion. Hier zit je niet alleen veel dichter bij het speelveld, waardoor je de spelers bijna kunt aanraken en elke dribbel en pass met grote precisie kunt volgen, maar je ondergaat ook de intensiteit van het spel op een unieke wijze die elders moeilijk te evenaren is. Het is een opwindende ervaring om de subtiliteiten van de wedstrijd en de rauwe emoties van de spelers van zo dichtbij te kunnen waarnemen. Voor de ware voetballiefhebber is een ticket in categorie 1 een droom die uitkomt.

De uiteindelijke keuze voor een zitplaats in het Weserstadion hangt af van persoonlijke voorkeur. Of je nu graag midden in de actie zit of het spel liever vanuit een breder perspectief bekijkt, de thuisbasis van Werder Bremen biedt voor ieder wat wils.

Lees hier meer: welke zitplaatsen in het stadion?

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Weserstadion!

Als je Werder Bremen tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Voordat je tickets koopt wil je dus garantie dat je naast elkaar zit. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt binnen 5 minuten duidelijkheid over je Werder Bremen tickets!

Wanneer je met een oneven aantal personen boekt, kunnen wij het reisgezelschap in 90% van de gevallen bij elkaar plaatsen. Wij raden je dan aan voor het boeken kort contact met ons op te nemen, via chat/whatsapp, telefoon of mail. Vooral bij topwedstrijden is het handig om ruim van tevoren te boeken, wij hebben dan vaak nog meer tickets op voorraad.

Dit geldt vaak voor mogelijke kampioenswedstrijden en wedstrijden tegen:

{[337]}

Meer lezen over onze zitplaatsen indeling? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsenindeling bij Voetbaltrips?

Over jouw Werder Bremen tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

Werder Bremen maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de Werder Bremen tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

{[339]}

Wanneer je Werder Bremen tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een Werder Bremen voetbalreis op maat

Hoe kan je een voetbaltrip naar Werder Bremen boeken?

Wanneer je een voetbalreis naar Werder Bremen plant, zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Door bij ons te boeken, ben je verzekerd dat aan al deze details gedacht is! Interesse in een directe offerte? Vraag deze hier aan.

Vragen die je mogelijk hebt:

 1. Staat de wedstrijddatum al vast of bestaat de kans dat deze buiten mijn vliegschema valt?
 2. Zijn er andere wedstrijden die ik kan bijwonen tijdens mijn trip?
 3. Kan ik erop vertrouwen dat ik mijn Werder Bremen wedstrijdtickets tijdig ontvang?
 4. Heb ik de meest voordelige en geschikte vlucht gekozen?
 5. Is het hotel waar ik verblijf comfortabel en gunstig gelegen?
 6. Welke activiteiten kan ik ondernemen in de stad en wat is de beste manier om me te verplaatsen?

Voor meer inzichten en tips kun je onze gedetailleerde blog over een voetbaltrip naar Bremen raadplegen!

{[340]}

Ervaar het Unieke van Bremen: Van Historie tot Hedendaagse Bezienswaardigheden

Bremen voor Voetbalfans: Van Historische Plekken tot Werder Bremen Tickets

Bremen is een geweldige bestemming voor voetbalfans, met een mix van historische bezienswaardigheden en de mogelijkheid om Werder Bremen-tickets te bemachtigen.

Algemene Activiteiten voor Voetbalfans in Bremen:

 1. Stadiontour Weserstadion: Als je geen kans hebt om een wedstrijd bij te wonen, kun je nog steeds genieten van een rondleiding door het Weserstadion. Dit biedt je de gelegenheid om de binnenkant van het stadion te verkennen, inclusief de kleedkamers, de spelersgang, en andere fascinerende plekken.
 2. Fanscafés en -bars: Er zijn verschillende fanscafés en -bars in de stad waar je andere voetballiefhebbers kunt ontmoeten, de laatste wedstrijden kunt bespreken en de sfeer kunt opsnuiven. Deze plaatsen bieden vaak een geweldige gelegenheid om lokale gerechten en drankjes te proeven.
 3. Lokale voetbalwedstrijden: Naast Werder Bremen spelen ook andere clubs in de regio Bremen. Overweeg om een lokale wedstrijd bij te wonen om de regionale voetbalcultuur te ervaren.

Speciale Aanraders voor Werder Bremen Fans:

 1. Werder Bremen Museum: Bezoek het Werder Bremen Museum om een dieper inzicht te krijgen in de geschiedenis van de club. Hier vind je memorabilia, trofeeën en informatie over de legendarische spelers van Werder Bremen.
 2. Fanshop: Vergeet niet om de officiële fanshop van Werder Bremen te bezoeken, waar je allerlei club merchandise en souvenirs kunt kopen, van shirts tot sjaals en andere fanartikelen.
 3. Woon een Thuiswedstrijd bij: Als het enigszins mogelijk is, probeer dan een thuiswedstrijd van Werder Bremen bij te wonen in het Weserstadion. Niets kan de passie en opwinding evenaren die je zult ervaren wanneer je je favoriete team live in actie ziet.

Voetbal vriendelijke Pubs in Bremen:

{[341]}

 1. Alex Bremen: Alex is een populaire sport bar in het hart van Bremen. Ze tonen regelmatig live sportevenementen op grote schermen, waaronder voetbalwedstrijden. Het is een geweldige plek om de wedstrijden van Werder Bremen of andere favoriete teams te bekijken.
 2. Beluga Bar: De Beluga Bar is een stijlvolle sportbar waar je voetbalwedstrijden kunt volgen terwijl je geniet van een breed scala aan drankjes en snacks. De bar heeft meerdere tv-schermen om ervoor te zorgen dat je geen moment van de actie mist.
 3. Möckels Stübchen: Deze traditionele Duitse kroeg in Bremen is een geweldige plek om live voetbal te kijken terwijl je geniet van lokale bieren en snacks.

In conclusie, Bremen biedt een schat aan mooie herinneringen aan voetbalfans. Dus zelfs als je niet in de stad bent voor een Werder Bremen wedstrijd, zal de rijke voetbalcultuur en traditie van de stad je ongetwijfeld betoveren.

Over de club Werder Bremen

Werder Bremen is een Duitse voetbalclub gevestigd in Bremen, opgericht in 1899. De club heeft een rijke geschiedenis en speelt in het Weserstadion. Ze hebben meerdere Bundesliga- en DFB-Pokal-titels gewonnen.

Uniek aan Werder Bremen:

 1. Groen-witte kleuren: Werder Bremen staat bekend om zijn groen-witte clubkleuren, wat vrij uniek is in de wereld van het voetbal. De groene en witte kleuren zijn kenmerkend voor de club en worden vaak geassocieerd met Werder Bremen.
 2. Weserstadion: Het Weserstadion is het thuisstadion van Werder Bremen en is een opvallend kenmerk van de club. Het stadion is gelegen aan de oever van de rivier de Wezer en heeft een schilderachtige locatie.
 3. Historische successen: Werder Bremen heeft een rijke geschiedenis en heeft verschillende nationale en internationale titels gewonnen, waaronder de Bundesliga en de DFB-Pokal. Deze successen hebben bijgedragen aan de reputatie van de club.

Gedenkwaardige Momenten in Clubgeschiedenis:

{[343]}

 1. Europese successen: Werder Bremen heeft ook successen geboekt in Europese competities. Een van de meest gedenkwaardige momenten was de deelname aan de finale van de UEFA Cup (nu bekend als de UEFA Europa League) in 2009, waar ze het opnamen tegen Shakhtar Donetsk.
 2. Bundesliga-titels: Werder Bremen heeft de Bundesliga meerdere keren gewonnen. Enkele van de meest gedenkwaardige kampioenschappen zijn onder meer die van 1964, 1988, 1993 en 2004.

Wat maakt Weserstadion uniek?:

 1. Ligging aan de rivier de Wezer: Een van de meest opvallende kenmerken van het Weserstadion is de locatie aan de oever van de rivier de Wezer in Bremen, Duitsland. Dit geeft het stadion een schilderachtige en pittoreske omgeving, wat vrij uniek is in de wereld van voetbalstadions.
 2. Historische uitstraling: Het Weserstadion heeft een rijke geschiedenis en dateert uit 1909. Het stadion heeft door de jaren heen verschillende renovaties en uitbreidingen ondergaan, maar heeft nog steeds een historische uitstraling die het onderscheidt van moderne stadions.
 3. Sfeer en intimiteit: Ondanks dat het stadion een capaciteit heeft voor tienduizenden toeschouwers, heeft het Weserstadion een intieme sfeer. De tribunes zitten dicht op het veld, wat zorgt voor een geweldige interactie tussen spelers en fans. Dit draagt bij aan de unieke sfeer tijdens wedstrijden.

Bijdragen van Belangrijke Persoonlijkheden:

 • Miroslav Klose: Miroslav Klose is een voormalige Duitse spits die tijdens zijn periode bij Werder Bremen een opvallende bijdrage heeft geleverd aan het succes van de club. Hij was een doelpuntenmachine en wordt beschouwd als een van de grootste Duitse voetballers aller tijden.
 • Thomas Schaaf: Thomas Schaaf is een voormalige speler en langdurig hoofdtrainer van Werder Bremen. Onder zijn leiding behaalde de club aanzienlijk succes, waaronder de Bundesliga-titel en de DFB-Pokal in 2004.
 • Claudio Pizarro: Claudio Pizarro is een Peruaanse spits die gedurende verschillende periodes in zijn carrière bij Werder Bremen speelde. Hij is de topscorer aller tijden van de club en wordt beschouwd als een icoon van de club.
 • Ailton: Ailton, een Braziliaanse aanvaller, had een indrukwekkende periode bij Werder Bremen en won met de club de Bundesliga-titel en de DFB-Pokal in 2004. Hij was een van de meest gevreesde aanvallers in de Bundesliga tijdens zijn tijd bij de club.

Rivaliteiten:

{[344]}

 1. Werder Bremen vs Hamburger SV: De wedstrijden tussen Werder Bremen en Hamburger SV, beide gevestigd in Noord-Duitsland, staan bekend als de "Noord Derby." Deze derby is een van de meest intense en historische rivaliteiten in het Duitse voetbal. De wedstrijden tussen deze twee clubs zijn altijd beladen en gepassioneerd.
 2. Werder Bremen vs VFL Wolfsburg: De wedstrijden tussen Werder Bremen en VfL Wolfsburg worden vaak aangeduid als het "Niedersachsen-Derby" omdat beide clubs gevestigd zijn in de deelstaat Nedersaksen. Deze rivaliteit is ontstaan vanwege regionale trots en competitie tussen de twee teams.

 

Werder Bremen heeft de volgende prijzen gewonnen in de clubhistorie :

Competitie/Prijs

Aantal Keer Gewonnen

Jaren

Bundesliga

4

1964, 1988, 1993 en 2004

DFB-Pokal

3

1961, 1991 en 2009

UEFA Intertoto Cup

1

1998

DFL-Ligapokal

1

2006

 

Of je nu op zoek bent naar Werder Bremen tickets om de magie van Weserstadion zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, Werder Bremen  biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

Vragen over Werder Bremen kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel Werder Bremen tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een Werder Bremen voetbalreis