Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / Brentford

Brentford tickets kopen

Als je Brentford tickets zoekt, wil je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs kaarten krijgt met uitstekend zicht op het speelveld. Hier kun je niet alleen Brentford tickets aanschaffen, maar zorg je er ook voor dat je naast elkaar zit en tegelijkertijd geld bespaart. Wil je genieten van de voetbalkunsten van Mark Flekken, Mikkel Damsgaard en Ivan Toney in Brentford Community Stadium? Bekijk onze beschikbare Brentford tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalreis nadat je jouw gewenste wedstrijd hebt geselecteerd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar Brentford?

Niemand zit alleen op Brentford Community Stadium Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële Brentford tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
Brentford wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Het wordt sterk aanbevolen om je Brentford-tickets bij een Nederlandse leverancier aan te schaffen. Hier ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden geleverd. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten nauwlettend in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
Het eenvoudigste en veiligste is om je tickets via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Brentford-ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com voor gekerheid. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, waardoor je het risico loopt om teleurstellende tickets te krijgen. Brentford biedt doorgaans voornamelijk dure hospitality-tickets voor buitenlandse fans. Enkele tickets zijn beschikbaar voor niet-Engelse leden gedurende het seizoen.
Zeker. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. Wij leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO, wat extra zekerheid biedt.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. Als je een oneven aantal tickets hebt, raden we aan om contact met ons op te nemen voor hulp bij de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De vaststelling van de datum verschilt per geval. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij Brentford is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zonder zorgen.
Wij verkopen primair tickets voor het thuisvak. Tenzij anders aangegeven, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans niet toegestaan.
Hier vind je alles wat je wil weten over Brentford tickets!

De beste zitplaatsen met jouw Brentford tickets?

‘Ealing Road Stand' & 'Braemar Road' bij Brentford Community Stadium

Aan de korte zijden van Brentford Community Stadium vind je twee legendarische tribunes: The Ealing Road Stand en The Braemar Stand. Beide bieden een eigen unieke sfeerbeleving die de bezoeker meeneemt in de rijke geschiedenis van Brentford.

The Ealing Road Stand

De "Ealing Road Stand" is vernoemd naar de Ealing Road die langs de zijkant van het stadion loopt. Het staat bekend om zijn sfeervolle sfeer en herbergt vaak de meest gepassioneerde fans van Brentford FC. De tribune biedt plaats aan een deel van de fanatieke aanhang en draagt bij aan de unieke sfeer in het stadion.

The Braemar Stand

{[404]}

The "Braemar Stand" is een tribune in het Brentford Community Stadium. De tribune bevindt zich aan de tegenovergestelde zijde van de "Ealing Road Stand." Net als de Ealing Road Stand biedt de Braemar Stand plaats aan fans en draagt bij aan de algemene sfeer in het stadion. Het is een belangrijk onderdeel van het stadion waar supporters kunnen genieten van de wedstrijden van Brentford FC.

Beide tribunes hebben gemeenschappelijke voordelen:

 1. Fanatieke Atmosfeer: Beide tribunes herbergen gepassioneerde fans van Brentford FC, wat bijdraagt aan een levendige en fanatieke sfeer tijdens wedstrijden.
 2. Onderdeel van de fancultuur: Deze tribunes zijn belangrijke elementen van de fans cultuur van de club, en ze dragen bij aan de identiteit van Brentford FC.
 3. Uitzicht op het Speelveld: Beide tribunes bieden fans goed zicht op het speelveld, zodat ze de actie van dichtbij kunnen volgen.

Voor meer informatie over tickets voor zowel The Ealing Road Stand als The Braemar Stand en hoe je deze bijzondere ervaring kunt ondergaan, raadpleeg de officiële Brentford FC-website. Hier vind je alle benodigde details.

Waarom kiezen we voor tickets aan de lange zijde van Brentford Community Stadium?

Supporters kunnen ervoor kiezen om tickets aan de lange zijde van het Brentford Community Stadium te selecteren om verschillende redenen. Dit kan te maken hebben met:

Uitzicht op het speelveld: Tickets aan de lange zijde bieden vaak een uitstekend zicht op het speelveld, waardoor fans de wedstrijd goed kunnen volgen en alle actie van dichtbij kunnen zien.

Neutrale locatie: De zitplaatsen aan de lange zijde bevinden zich meestal in het midden van het stadion, wat vaak als een meer neutrale locatie wordt beschouwd. Dit kan aantrekkelijk zijn voor supporters die geen uitgesproken voorkeur hebben voor een van de doelen.

East en West Stand

West stand: Deze zijde van het stadion biedt plaats aan toeschouwers en heeft verschillende zitplaatsen met een goed uitzicht op het speelveld. Dit is een populaire keuze voor supporters die de wedstrijd willen bekijken vanaf de lange zijde.

East stand: Aan de andere kant van het stadion bevindt zich de oostzijde, met eveneens zitplaatsen voor toeschouwers. Dit deel van het stadion biedt een vergelijkbaar uitzicht op het veld en is een goede optie voor supporters die de voorkeur geven aan deze zijde van het stadion.

{[405]}

Categorie 1 Tickets

De categorie 1 zitplaatsen bevinden zich op de lange zijden van Brentford Community Stadium. Je zit niet alleen dichter op het veld waardoor je de spelers bijna kunt aanraken en elke dribbel en pass nauwkeurig kan volgen, maar je ervaart ook de intensiteit van het spel op een manier die nergens anders mogelijk is. Het is een ervaring op zich om de nuances van de wedstrijd en de ongefilterde emoties van de spelers van zo dichtbij te kunnen zien. Voor de echte voetballiefhebber is een ticket in categorie 1 de droom.

Uiteindelijk is de keuze voor een ticket locatie in Brentford Community Stadium een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of je nu midden in de sfeer wilt zitten of het spel vanuit een breder perspectief wilt bekijken, BrentFord's thuisbasis heeft voor elk wat wils.

Lees hier meer: welke zitplaatsen in het stadion?

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Brentford Community Stadium!

Als je Brentford tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Voordat je tickets koopt wil je dus garantie dat je naast elkaar zit. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt binnen 5 minuten duidelijkheid over je Brentford tickets!

Wanneer je met een oneven aantal personen boekt, kunnen wij het reisgezelschap in 90% van de gevallen bij elkaar plaatsen. Wij raden je dan aan voor het boeken kort contact met ons op te nemen, via chat/whatsapp, telefoon of mail. Vooral bij topwedstrijden is het handig om ruim van tevoren te boeken, wij hebben dan vaak nog meer tickets op voorraad.

{[406]}

Dit geldt vaak voor mogelijke kampioenswedstrijden en wedstrijden tegen:

 • Arsenal
 • Tottenham Hotspur
 • Manchester United
 • Manchester City
 • Liverpool

Meer lezen over onze zitplaatsen indeling? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsenindeling bij Voetbaltrips?

Over jouw Brentford tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

Brentford maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de Brentford tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

Wanneer je Brentford tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een Brentford voetbalreis op maat

Hoe kan je een voetbaltrip naar Brentford boeken?

{[407]}

Wanneer je een voetbalreis naar Brentford plant, zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Door bij ons te boeken, ben je verzekerd dat aan al deze details gedacht is! Interesse in een directe offerte? Vraag deze hier aan.

Vragen die je mogelijk hebt:

 1. Staat de wedstrijddatum al vast of bestaat de kans dat deze buiten mijn vliegschema valt?
 2. Zijn er andere wedstrijden die ik kan bijwonen tijdens mijn trip?
 3. Kan ik erop vertrouwen dat ik mijn Brentford wedstrijdtickets tijdig ontvang?
 4. Heb ik de meest voordelige en geschikte vlucht gekozen?
 5. Is het hotel waar ik verblijf comfortabel en gunstig gelegen?
 6. Welke activiteiten kan ik ondernemen in de stad en wat is de beste manier om me te verplaatsen?

Voor meer inzichten en tips kun je onze gedetailleerde blog over een voetbaltrip naar Brentford raadplegen!

Ervaar het Unieke van Brentford: Van Historie tot Hedendaagse Bezienswaardigheden

Brentford voor Voetbalfans: Van Historische Plekken tot Brentford Tickets

Brentford, een stad doordrenkt van geschiedenis, biedt voetbalfans een boeiende mix van historische plekken en de opwinding van Brentford FC in het Brentford Community Stadium. Verken de charmante straten en monumenten die getuigen van het verleden van de stad, en maak vervolgens deel uit van de levendige voetbalcultuur.

Algemene Activiteiten voor Voetbalfans in Brentford:

 1. Wandeltochten door de stad: Verken de stad te voet en ontdek historische plekken, monumenten en straten. Brentford heeft een rijke geschiedenis die het ontdekken waard is.
 2. Fanshop Bezoeken: Breng een bezoek aan de fanshop van Brentford FC om officiële merchandise en souvenirs te kopen om je steun voor de club te tonen.
 3. Ontmoet medefans: Zoek medefans op fanbijeenkomsten, in lokale pubs of op supportersforums. Voetbalfans delen vaak een sterke gemeenschapband .

{[408]}

Speciale Aanraders voor Brentford Fans:

 1. Bezoek Griffin Park (voorheen): Hoewel Brentford FC nu het Brentford Community Stadium als thuisbasis heeft, was Griffin Park hun historische stadion. Een bezoek aan dit oude stadion, waar veel herinneringen zijn gemaakt, kan een speciale ervaring zijn voor fans die de clubgeschiedenis waarderen.
 2. Bijwonen van The Bees' Derby: Als Brentford een derby speelt tegen lokale rivalen zoals Queens Park Rangers (QPR) of Fulham, is dit een must-see wedstrijd. De rivaliteit in deze wedstrijden voegt extra spanning en emotie toe.
 3. Supporters Liederen en -gezangen: Leer de supporters liederen en -gezangen van Brentford FC. Het meezingen met mede fans draagt bij aan de sfeer in het stadion.

Voetbal vriendelijke Pubs in Brentford:

 1. The Griffin: Deze pub is historisch verbonden met Brentford FC vanwege zijn ligging nabij het voormalige Griffin Park-stadion. Het is een populaire plek voor supporters om voor en na de wedstrijd bijeen te komen en de wedstrijd op tv te bekijken.
 2. The Magpie and Crown: Deze traditionele pub ligt op korte afstand van het Brentford Community Stadium en staat bekend om zijn gastvrije sfeer voor voetbalfans. Ze zenden vaak voetbalwedstrijden uit op grote schermen.
 3. The Brewery Tap: Deze pub bevindt zich in de buurt van de brouwerij van Fullers, een lokale bierbrouwer, en is een geliefde plek voor fans om samen te komen en van goed bier te genieten terwijl ze naar de wedstrijden kijken.

In conclusie, Brentford biedt een schat aan mooie herinneringen aan voetbalfans. Dus zelfs als je niet in de stad bent voor een Brentford wedstrijd, zal de rijke voetbalcultuur en traditie van de stad je ongetwijfeld betoveren.

Over de club Brentford

{[409]}

Brentford FC, gevestigd in Brentford, Londen, is een club met een rijke voetbal traditie. De club, ook bekend als "The Bees," heeft een lange geschiedenis en is trots op zijn betrokkenheid bij de gemeenschap.

Uniek aan Brentford FC:

 1. Community Betrokkenheid: Brentford FC staat bekend om zijn sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. De club werkt aan verschillende gemeenschapsprojecten en initiatieven.
 2. Moderne benadering van voetbal: Brentford heeft een reputatie opgebouwd als een club die geavanceerde statistieken en technologie gebruikt om spelers te scouten en het team te verbeteren.
 3. Supporter-georiënteerd: De club heeft een toegewijde fanbase en heeft zich altijd ingespannen om de betrokkenheid van supporters te vergroten en een geweldige sfeer te creëren tijdens wedstrijden.

Gedenkwaardige Momenten in Clubgeschiedenis:

 1. 2012 UEFA Champions League: Tegen alle verwachtingen in won Brentford de titel na een spannende wedstrijd tegen Bayern München. Brentford won deze wedstrijd na penalty’s en was bloedstollend.
 2. Eerste Premier League Overwinning: 1955 was het jaar waarin Brentford voor het eerst de League titel won.

Wat maakt Brentford Community Stadium uniek?:

 1. Promotie naar de Eerste Divisie (1929): Brentford bereikte voor het eerst de Eerste Divisie (tegenwoordig bekend als de Premier League) in 1929. Dit was een historische prestatie voor de club.
 2. De verhuizing naar het nieuwe Brentford Community Stadium (2020): De opening van het moderne Brentford Community Stadium betekende een belangrijk keerpunt voor de club, met verbeterde faciliteiten en een grotere capaciteit voor fans.
 3. Beker Successen: De club heeft in het verleden successen geboekt in diverse bekertoernooien en heeft de fans memorabele bekerwedstrijden geboden.

Bijdragen van Belangrijke Persoonlijkheden:

{[410]}

 • Matthew Benham: Matthew Benham is de eigenaar van Brentford FC en heeft de club in een moderne richting gestuurd, met nadruk op geavanceerde statistieken en technologie om de prestaties van het team te verbeteren.
 • Said Benrahma: Said Benrahma was een creatieve kracht op het veld voor Brentford en trok de aandacht van topclubs.
 • Dean Holdsworth: Dean Holdsworth was een productieve doelpuntenmaker voor Brentford in de jaren 1990 en wordt nog steeds herinnerd om zijn doelpunten.
 • Ollie Watkins: Ollie Watkins brak door als een van de beste spitsen in de EFL Championship voordat hij naar de Premier League verhuisde.

Rivaliteiten:

 1. Brentford vs Fulham: De wedstrijden tegen Fulham zijn beladen en worden vaak als de West-Londense derby beschouwd. De rivaliteit tussen Brentford en Fulham is intens en heeft geleid tot enkele van de meest gedenkwaardige wedstrijden in de clubgeschiedenis.
 2. Brentford vs Queens Park Rangers: De wedstrijden tegen QPR zijn een ander hoogtepunt in de rivaliteit van Brentford. Deze derby's staan bekend als de West-Londense derby en trekken altijd veel aandacht van fans.

 

Of je nu op zoek bent naar Brentford tickets om de magie van Brentford Community Stadium zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, Brentford FC biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

 

Vragen over Brentford kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel Brentford tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een Brentford voetbalreis