Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Manchester United
Manchester United Arsenal
Premier League Premier League

Manchester United vs Arsenal tickets

Datum bevestigd

Old Trafford, Manchester

zondag 12 mei 2024, 16:30

Old Trafford, Manchester

zondag 12 mei 2024, 16:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Manchester United - Arsenal

Op onze website selecteer je simpelweg je gewenste categorie en aantal tickets. Digitale tickets worden veilig per e-mail bezorgd in de week voor de wedstrijd.
Het ideale moment is 4-6 weken voor de wedstrijd, maar ook kort voor de aftrap bieden wij tickets aan
Zeker, je zit naast elkaar. Voor oneven aantallen, neem vooraf even contact op voor zekerheid
Individuele stoelen selecteren kan niet, maar we streven altijd naar de beste plaatsen in de gekozen categorie.
Absoluut! Vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel. Profiteer van scherpe prijzen en zorgeloos reisplezier.

Over jouw Manchester United - Arsenal tickets

Beleef Manchester United - Arsenal    

De clash tussen Manchester United en Arsenal is doordrenkt van geschiedenis en rivaliteit. Elke ontmoeting biedt een onvoorspelbaar schouwspel. Twee bijzondere feiten maken deze wedstrijd uniek:

  • De 'Invincibles' Prestatie van Arsenal: Tijdens het seizoen 2003/04 bereikte Arsenal onder leiding van manager Arsène Wenger een historische mijlpaal door ongeslagen te blijven in de Premier League. De wedstrijd tegen Manchester United was een cruciaal moment in deze indrukwekkende reeks, waarbij Arsenal zich als een onverslaanbare kracht manifesteerde.
  • Historische 8-2 Overwinning van Manchester United: Een van de meest opmerkelijke momenten in de geschiedenis van de ontmoeting tussen Manchester United en Arsenal vond plaats in 2011. Manchester United boekte een verbluffende 8-2 overwinning, waarbij onder andere Wayne Rooney met een hattrick schitterde. Deze uitzonderlijke triomf blijft een onuitwisbare herinnering in de geschiedenis van deze fixture.

Eenvoudig naar Manchester met Digital Tickets voor Manchester United - Arsenal

Onze tickets worden online verzonden, waardoor je gemakkelijk toegang krijgt. Op de wedstrijddag beleef je de sfeer, het gejuich, en het spel in het stadion. Stel je voor: het stadion gonst van energie, supporters zingen passioneel, en de opwinding is voelbaar. Een stadionbezoek is meer dan voetbal; het is een unieke belevenis.

In de stad zelf ontdek je de voetbalcultuur. Van lokale lekkernijen tot historische plekken, elke speelstad heeft iets speciaals. Koop jouw tickets voor de Manchester United - Arsenal wedstrijd op Voetbaltrips.com voor de ultieme ervaring.
 

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Manchester United of Arsenal