Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ Tickets / Lille OSC

Lille OSC tickets kopen

Als je Lille OSC tickets zoekt, wil je er zeker van zijn dat je voor een goede prijs kaarten krijgt met uitstekend zicht op het speelveld. Hier kun je niet alleen Lille OSC tickets aanschaffen, maar zorg je er ook voor dat je naast elkaar zit en tegelijkertijd geld bespaart. Wil je genieten van de voetbalkunsten van Jonathan David, Yusuf Yazici en Ismaily in Stade Pierre-Mauroy? Bekijk onze beschikbare Lille OSC tickets hieronder of vraag een offerte aan voor een complete voetbalreis nadat je jouw gewenste wedstrijd hebt geselecteerd.
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com voor jouw tickets of voetbalreis naar Lille OSC?

Niemand zit alleen op Stade Pierre Mauroy Bij even aantallen zit niemand alleen. Bij oneven aantallen kunnen wij u bijna altijd samen plaatsen als u even contact opneemt
Officiële Lille OSC tickets Bij ons krijgt u echte wedstrijdtickets. Deze ontvangt u digitaal
Lille OSC wedstrijd garantie U bent in veel gevallen beschermd bij wedstrijdverplaatsing
Altijd bereikbaar bij nood Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar

Veelgestelde vragen

Wij adviseren om je Lille OSC tickets bij een Nederlandse leverancier te halen. Bij ons ben je gegarandeerd van authentieke tickets die je tijdig ontvangt. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten scherp in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
Het eenvoudigste is om je tickets veilig via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Lille OSC ticket leverancier zoals Voetbaltrips.com voor zekerheid. Internationale ticket platformen bieden vaak geen garanties, waardoor je risico loopt op tegenvallende tickets. Lille OSC zelf biedt buitenlandse fans hoofdzakelijk dure hospitality tickets.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat 100% garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren enkel officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. Bij een oneven aantal adviseren we je om even contact op te nemen voor de zitplaatsen indeling.
De exacte datum kan veranderen vanwege televisierechten of bekertoernooien. De datum van vaststelling verschilt. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij Lille OSC is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail laden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
Wij verkopen primair thuisvak tickets. Tenzij anders aangegeven, verkopen we geen uitvak tickets. Dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.
Hier vind je alles wat je wil weten over Lille OSC tickets!

De beste zitplaatsen met jouw Lille OSC tickets?

‘Tribune nord’ & ‘Tribune Sud’

Aan de korte zijden van Stade Pierre-Mauroy vind je twee legendarische tribunes: Tribune Nord & Tribune Sud. Beide bieden een eigen unieke sfeerbeleving die de bezoeker meeneemt in de rijke geschiedenis van Lille OSC FC.

Tribune nord

{[210]}

Dit is de noordelijke tribune van het stadion. Bij veel clubs bevinden de meest gepassioneerde en vocale supporters zich vaak aan een van de korte zijdes, en dit kan ook het geval zijn bij Lille OSC.

Tribune Sud

Dit is de zuidelijke tribune van het stadion. Net als de noordelijke tribune kan deze een bepaalde groep supporters huisvesten, afhankelijk van de tradities en organisatie van de club.

.Beide tribunes hebben gemeenschappelijke voordelen:

 1. Direct Zicht op Actie: Beide tribunes bevinden zich achter de doelen, wat betekent dat fans direct zicht hebben op de doelactie. Dit kan bijzonder opwindend zijn bij penalty's, hoekschoppen of andere belangrijke momenten in het strafschopgebied.
 2. Sfeer: De korte zijdes van een stadion herbergen vaak de meest gepassioneerde fans. Dit betekent dat zowel de "Tribune Nord" als de "Tribune Sud" een levendige en energieke sfeer kunnen hebben, vooral tijdens belangrijke wedstrijden.
 3. Gemeenschapsgevoel: Omdat deze tribunes vaak vaste supportersgroepen huisvesten, kunnen ze een sterk gemeenschapsgevoel hebben, waarbij fans samen zingen, juichen en de ploeg ondersteunen.

Voor meer informatie over tickets voor zowel Tribune Nord en Tribune Sud hoe je deze bijzondere ervaring kunt ondergaan, raadpleeg de officiële Lille OSC website. Hier vind je alle benodigde details.

Waarom kiezen we voor tickets aan de lange zijde van Stade Pierre-Mauroy?

Mensen kiezen vaak voor tickets aan de lange zijde van Stade Pierre-Mauroy omdat je vanaf deze plek een beter overzicht hebt over het hele veld. Zitten aan de lange zijde biedt de mogelijkheid om meer van het spel te zien, van de opbouw van acties tot aanvallen en verdedigingen

Lange zijdes Lille OSC

{[209]}

Daarnaast ervaren sommige fans het als een meer centrale en betrokken locatie, wat bijdraagt aan de algehele sfeer en beleving van de wedstrijd. Het is vaak de plek waar veel vaste seizoenkaarthouders en enthousiaste supporters zitten, waardoor de sfeer ook levendiger kan zijn.

Categorie 1 Tickets

De zitplaatsen van categorie 1 aan de lange zijden van Stade Pierre-Mauroy brengen je opmerkelijk dicht bij het veld. Hier kun je de spelers bijna voelen, elke beweging nauwkeurig waarnemen en de dynamiek van het spel intens ervaren. Vanaf deze plek krijg je een uniek inzicht in de fijne details van de wedstrijd en de rauwe emoties van de spelers. Voor ware voetbalfanaten is een zitplaats in categorie 1 een ultieme belevenis.

Uiteindelijk is de keuze voor een ticket locatie in Stade Pierre-Mauroy een kwestie van persoonlijke voorkeur. Of je nu midden in de sfeer wilt zitten of het spel vanuit een breder perspectief wilt bekijken, Lille OSC's thuisbasis heeft voor elk wat wils.

Lees hier meer: welke zitplaatsen in het stadion?

Een voetbalwedstrijd is een groepsbeleving!

Bij een even aantal personen zit niemand alleen in Stade Pierre-Mauroy!

Als je Lille OSC tickets koopt wil je niet dat er iemand alleen komt te zitten. Voordat je tickets koopt wil je dus garantie dat je naast elkaar zit. Wij garanderen altijd dat er niemand alleen zit, indien je met een even aantal personen boekt! Dit geldt bij alle voetbalclubs waar wij tickets voor verkopen.

Oneven aantal personen? Neem contact met ons op en je hebt binnen 5 minuten duidelijkheid over je Lille OSC tickets!

{[211]}

Als je voor een oneven aantal personen reserveert, kunnen we in 90% van de situaties zorgen dat iedereen bij elkaar zit. Voordat je boekt, is het verstandig om even met ons te overleggen, of dit nu via chat/whatsapp, telefoon of e-mail is. Voor topwedstrijden is het aan te raden om ruim op tijd te reserveren; we hebben dan meestal nog een ruime voorraad tickets beschikbaar.

[Meer lezen over onze zitplaatsen indeling? Lees hier: hoe werkt de zitplaatsenindeling bij Voetbaltrips?

Over jouw Lille OSC tickets

E-tickets in het seizoen 2023/2024

Lille OSC maakt gebruik van  E-tickets, deze ontvangt u via de mail in een PDF-bestand en vanuit daar kun je de Lille OSC tickets gemakkelijk uitprinten. Als je deze dan hebt uitgeprint kun je deze mee nemen naar het stadion en hier laten scannen!

Jouw wedstrijdkaarten, ruim op tijd en veilig geleverd

Wanneer je Lille OSC tickets aanschaft, wil je er zeker van zijn dat je deze tijdig ontvangt. Bij Voetbaltrips.com ben je verzekerd van een tijdige levering. Je krijgt minimaal 5 dagen voor de wedstrijd (en vaak zelfs eerder) alle informatie over de bezorging van je tickets.

De wedstrijdtickets worden doorgaans per e-mail verzonden als een PDF-bestand. Je kunt de tickets direct vanuit dit PDF-bestand uitprinten.

Volledig ontzorgd met een Lille OSC voetbalreis op maat

{[213]}

Hoe kan je een voetbaltrip naar Lille OSC boeken?

Wanneer je een voetbalreis naar Lille OSC plant, zijn er diverse aspecten om rekening mee te houden. Door bij ons te boeken, ben je verzekerd dat aan al deze details gedacht is! Interesse in een directe offerte? Vraag deze hier aan.

Vragen die je mogelijk hebt:

 1. Staat de wedstrijddatum al vast of bestaat de kans dat deze buiten mijn vliegschema valt?
 2. Zijn er andere wedstrijden die ik kan bijwonen tijdens mijn trip?
 3. Kan ik erop vertrouwen dat ik mijn Lille OSC wedstrijdtickets tijdig ontvang?
 4. Heb ik de meest voordelige en geschikte vlucht gekozen?
 5. Is het hotel waar ik verblijf comfortabel en gunstig gelegen?
 6. Welke activiteiten kan ik ondernemen in de stad en wat is de beste manier om me te verplaatsen?

Voor meer inzichten en tips kun je onze gedetailleerde blog over een voetbaltrip naar Lille raadplegen!

Ervaar het Unieke van Lille: Van Historie tot Hedendaagse Bezienswaardigheden

Lille voor Voetbalfans: Van Historische Plekken tot Lille OSC Tickets

{[212]}

Lille, de charmante stad in het noorden van Frankrijk, heeft veel te bieden voor voetballiefhebbers. De rijke voetbalhistorie is hier net zo levendig als de moderne voetbalcultuur, en een bezoek is niet compleet zonder beide te verkennen.

Algemene Activiteiten voor Voetbalfans in Lille:

 1. Stadiontour Stade Pierre-Mauroy: Ga achter de schermen van het stadion en krijg een uniek inzicht in waar Lille OSC zijn thuiswedstrijden speelt. Bezoek de kleedkamers, persruimtes en loop door de spelerstunnel.
 2. Historische voetbalroutes: Wandel door Lille met een gids die je meeneemt langs belangrijke voetbalgerelateerde locaties en verhalen vertelt over de voetbalgeschiedenis van de stad.
 3. Lille OSC Museum: Hoewel fictief, zou een museum gewijd aan de geschiedenis van de club, met memorabilia, trofeeën en interactieve displays, een must-visit zijn voor elke fan.

Speciale Aanraders voor Lille OSC Fans:

 1. Legendes van Lille OSC Tour: Een wandeltocht door de stad, waarbij je locaties en monumenten bezoekt die specifiek verband houden met de meest iconische spelers en momenten uit de geschiedenis van de club.
 2. Lille OSC Jeugdacademie: Een bezoek aan de jeugdacademie geeft je inzicht in de toekomst van de club en biedt de kans om de sterren van morgen in actie te zien.
 3. Fanclubs en Supportersgroepen: Sluit je aan bij een van de vele fanclubs of supportersgroepen van Lille OSC om wedstrijden te bekijken, reizen naar uitwedstrijden te organiseren en deel te nemen aan sociale evenementen.

Voetbal vriendelijke Pubs in Lille:

 1. The Celtic Pub: Een Ierse pub in het hart van Lille waar veel voetbalfans zich verzamelen om wedstrijden te kijken. Het heeft een geweldige sfeer, vooral tijdens grote wedstrijden.
 2. Le Tir Na Nog: Nog een Ierse pub, bekend om zijn vriendelijke sfeer en het tonen van zowel Ligue 1-wedstrijden als internationale wedstrijden.
 3. L'Abbaye des Saveurs: Hoewel het vooral bekend staat om zijn brede selectie aan bieren, toont deze pub ook voetbalwedstrijden en trekt het zowel lokale fans als toeristen.

 

In conclusie, Lille biedt een schat aan mooie herinneringen aan voetbalfans. Dus zelfs als je niet in de stad bent voor een Lille OSC wedstrijd, zal de rijke voetbalcultuur en traditie van de stad je ongetwijfeld betoveren.

Over de club Lille OSC

Lille OSC Football Club, gevestigd in het hart van Lille, is een naam die wereldwijde erkenning en respect geniet. Maar wat maakt Lille OSC zo speciaal?

{[214]}

Uniek aan Lille OSC FC:

 1. Rijke Geschiedenis: Opgericht in 1944, is LOSC het resultaat van een fusie tussen twee clubs, waardoor het een rijke en gevarieerde geschiedenis heeft in het Franse voetbal.
 2. Noordelijke trots: Als club uit het noorden van Frankrijk heeft LOSC een bijzondere regionale trots en heeft het een intense rivaliteit met andere Noord-Franse clubs, waaronder RC Lens.
 3. Stade Pierre-Mauroy: Het moderne stadion van de club heeft een uniek, intrekbaar dak en kan van configuratie veranderen voor verschillende evenementen, waardoor het een van de meest geavanceerde stadions in Europa is.

Gedenkwaardige Momenten in Clubgeschiedenis:

 1. Ligue 1 Overwinningen: Lille heeft verschillende keren de Ligue 1 (voorheen bekend als Division 1) gewonnen. De meest gedenkwaardige titels waren wellicht in 1946, 1954, 2011 en 2021.
 2. Geboren uit een fusie (1944): LOSC werd opgericht na de fusie van twee oudere clubs: Olympique Lillois en SC Fives. Deze fusie legde de basis voor de toekomstige successen van de club.

Wat maakt Stade Pierre-Mauroy uniek?:

{[300]}

 1. Een intrekbaar dak: Een van de meest prominente kenmerken van Stade Pierre-Mauroy is het unieke intrekbare dak, dat volledig kan sluiten om een overdekte arena te creëren. Dit zorgt voor een veelzijdig gebruik van het stadion, ongeacht de weersomstandigheden.
 2. Modulaire Opstelling: Het stadion is ontworpen met een innovatief modulair systeem waardoor de helft van het veld 7,5 meter omhoog kan worden getild. Dit creëert een unieke arena configuratie voor concerten, sportevenementen of andere grote bijeenkomsten.
 3. Capaciteit en faciliteiten: Met een capaciteit van meer dan 50.000 zitplaatsen is het een van de grootste stadions in Frankrijk. Het beschikt over moderne faciliteiten, waaronder VIP-ruimtes, persfaciliteiten en meer.

Bijdragen van Belangrijke Persoonlijkheden:

 • Michel Seydoux: Als voormalig voorzitter van Lille OSC heeft Seydoux een aanzienlijke rol gespeeld in de moderne geschiedenis van de club. Onder zijn leiding investeerde de club in talentontwikkeling en infrastructuur, wat leidde tot Lille's succes in de Ligue 1 en de bouw van het Stade Pierre-Mauroy.
 • Christophe Galtier: De coach speelde een cruciale rol in het Ligue 1-kampioenschap van Lille in 2021. Zijn tactische inzicht en vermogen om het beste uit zijn spelers te halen, maakte hem tot een sleutelfiguur.
 • Victor Osimhen: De Nigeriaanse spits had een indrukwekkend seizoen bij Lille, wat hem aandacht kreeg van topclubs in heel Europa.
 • Eden Hazard: Voordat hij zich bij Chelsea en later bij Real Madrid voegde, was Hazard een van de schitterende sterren van Lille OSC. Hij brak door bij de club en leverde spectaculaire prestaties die hem tot een van de beste spelers ter wereld maakten.

Rivaliteiten:

Lille OSC vs Lens: De derby tussen Lille OSC en RC Lens staat bekend als "Le Derby du Nord" en is een van de meest gepassioneerde en verwachte wedstrijden in de Ligue 1. Beide clubs zijn afkomstig uit het noorden van Frankrijk, en hun ontmoetingen zijn vaak intens, zowel op het veld als op de tribunes. Deze rivaliteit is niet alleen gebaseerd op voetbal, maar ook op regionale trots en sociale en economische verschillen tussen de twee steden.

Lille OSC heeft de volgende prijzen gewonnen in de clubhistorie :

{[301]}

Competitie/Prijs

Aantal Keer Gewonnen

Jaren

Ligue 1

4

1946, 1954, 2011 en 2021.

Coupe de France

6

1946, 1947, 1948, 1953, 1955 en 2011.

Trophée des Champions

2

1955 en 2011

 

Of je nu op zoek bent naar Lille OSC tickets om de magie van Stade Pierre-Mauroy zelf te ervaren of gewoon meer wilt leren over de rijke geschiedenis van de club, Lille OSC FC biedt een ongeëvenaarde voetbalervaring voor fans wereldwijd.

 

Vragen over Lille OSC kaartjes?

Geinspireerd maar hebt je nog een vraag voor ons? Neem eenvoudig contact op via chat, e-mail of telefoon! Je bent ook welkom voor een kop koffie!

Losse wedstrijdtickets

Alleen wedstrijdtickets nodig? Dat kan! Je boekt ze eenvoudig en veilig op onze website en ontvangt de tickets digitaal

Bestel Lille OSC tickets
Voetbalreis op maat

Als je zekerheid zoekt en compleet ontzorgd wil worden kun je vrijblijven een offerte aanvragen voor een voetbalreis op maat!

Boek een Lille OSC voetbalreis