9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
SS Lazio

SS Lazio

Rome, Italiƫ


SS Lazio tickets of een voetbaltrip SS Lazio? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Tickets voor Lazio Roma zijn te boeken bij Voetbaltrips! Ook bieden wij voetbalreizen naar Lazio aan. Lazio speelt haar wedstrijden in het Stadio Olimpico, welke gedeeld wordt met de stadsrivaal AS Roma. De wedstrijden tussen beide clubs zijn dus altijd beladen derby's, tickets hiervoor zijn hieronder te vinden. Bent u op zoek naar een voetbalreis Lazio Roma? U kiest een wedstrijd en wij stellen de perfecte voetbaltrip voor u samen.

Hoe werken de SS Lazio Tickets?

SS Lazio

Levering

Wedstrijdtickets voor Lazio worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Tickets Lazio worden op naam gezet.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Op voetbalreis naar Lazio Roma 

De Italiaanse Serie A behoort al jaren tot een van de belangrijkste Europese voetbalcompetities, naast de Spaanse, Engelse en Duitse hoogste divisie. Je kunt in Italië tal van prachtige voetbaltempels bezoeken, evenals heuse voetbalkrakers! Denk bijvoorbeeld aan een voetbalwedstrijd van Lazio Roma tegen AS Roma. Heeft het jou altijd al leuk geleken om een wedstrijd van Lazio Roma te bezoeken? Wij bieden je een complete voetbalreis naar Lazio Roma aan! 

Lazio Roma is naast AS Roma een van de grootste Italiaanse voetbalclubs uit Rome. De clubs spelen hun wedstrijden allebei in het Stadio Olimpico, wat tijdens de stadsderby voor een geweldige sfeer zorgt. Opvallend aan de strijd tussen Lazio Roma en AS Roma is het feit dat de stad duidelijk in twee kampen verdeeld is. Het noorden van Rome is in handen van Lazio Roma, terwijl het zuiden en oosten van de stad meer fans van AS Roma heeft. Lazio Roma werd in 1900 opgericht. 

Breng een bezoek aan Rome 

Wanneer je voor een voetbalreis naar Lazio Roma kiest, kun je naast de wedstrijd van Lazio Roma ook een bezoek brengen aan de stad Rome zelf. Rome wordt gezien als een van de mooiste Europese steden, wat niet geheel onterecht is! De stad heeft tal van culturele hoogstandjes, zoals de prachtige pleinen en het Forum Romanum. Ook een bezoek aan het Colosseum mag natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoek aan deze stad. Wanneer je aan het eind van de dag toe bent aan een hapje eten, vind je in Rome voldoende eetgelegenheden en gezellige cafés. Een voetbalreis Lazio is er één waar u kunt genieten van de stad en van de sfeer bij een wedstrijd van Lazio Roma. 

Voetbalreis naar Lazio Roma boeken 

Via onze website kun je heel eenvoudig een complete voetbalreis naar Lazio Roma boeken. Door voor een voetbaltrip naar Lazio Roma te kiezen, heb je zelf geen omkijken meer naar je vervoer, accommodatie en wedstrijdtickets voor Lazio Roma. Door ruim voor de wedstrijd te boeken, ben je verzekerd van mooie plekken in het stadion van Lazio Roma! Voor het bezoeken van welke wedstrijd zou jij een voetbalreis naar Lazio Roma willen boeken? 

Losse wedstrijdtickets voor Lazio Roma 

Niet alleen kun je bij ons een complete voetbalreis naar Lazio Roma boeken, ook bieden wij losse wedstrijdtickets voor Lazio Roma aan. Deze losse tickets voor Lazio Roma zijn ideaal wanneer je al een accommodatie in Rome geregeld hebt. Het vooraf boeken van je tickets in Nederland is veel fijner, dan het kopen van de tickets bij het stadion in Rome.