9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur

Rode Ster Belgrado

-, Belgrado

Rode Ster Belgrado tickets of een voetbaltrip Rode Ster Belgrado? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Zvezda is ons leven en de rest is bijzaak. Dit is eigenlijk alles wat je hoeft te weten over de cultclub van de week. Deze supporters leven letterlijk voor hun club. Het is bijna angstaanjagend te noemen! Bekijk hier het aanbod van voetbaltickets van Voetbaltrips.com.

 • Helaas bieden wij op moment geen wedstrijden aan van deze club. Mocht u geinteresseerd zijn in tickets voor deze club neem dan contact met ons op. Zodat wij u verder kunnen helpen naar een unieke voetbalervaring!

  Contact opnemen
 • Over Rode Ster Belgrado

  Rode Ster Belgrado is één van de voetbalclubs uit Belgrado en staat bekend om zijn fanatisme. Jij als voetballiefhebber mag dit absoluut niet missen!

  Hoe werkt het?

  Levering

  Wedstrijdtickets voor Rode Ster Belgrado kunnen via email als e-tickets of via post als papieren tickets worden geleverd of dienen te worden opgehaald bij de stadionkassa.

  Zitplaatsen

  In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

  Garanties

  Als u boekt bij Voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

  Losse tickets Complete reis

  Er zal nooit iemand alleen zitten*

  U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

  Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

  U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

  *Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.