Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh

Tickets Luton Town FC

Tickets voor Luton Town FC koop je op Voetbaltrips.com. Wij bieden top wedstrijdkaarten naast elkaar. Wil je Elijah Adebayo, Carlton Morris en Allan Campbell zien schitteren in Kenilworth Road? Kijk dan hieronder voor tickets, of vraag voor een complete voetbalreis een offerte aan nadat je een wedstrijd gekozen hebt.

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Waarom voetbaltrips.com?

Veel tevreden klanten zijn je voorgegaan

Wij bieden unieke garanties

group

Er zal niemand alleen zitten*

Bij een even aantal zitplaatsen zit er niemand alleen, bij oneven aantallen raden wij aan contact met ons op te nemen. In bijna alle gevallen kunnen wij u samen plaatsen

group

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijd Garantie

Boek het servicepakket premium voor volledige zekerheid in geval van verplaatsing van wedstrijd of vlucht, of maak gebruik van ons standaard garantiepakket

group

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U hebt bij ons de zekerheid dat u échte tickets krijgt. Meestal zijn dit e-tickets die u via e-mail ontvangt en kunt printen of op uw telefoon kunt tonen

group

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

Bij boeking ontvangt u van ons alle informatie die u nodig heeft om prettig naar het stadion te reizen. Daarnaast geven wij ook graag leuke tips voor activiteiten in de stad

Over de club


Luton Town players

Luton Town FC bezoeken

Een wedstrijd van Luton Town bezoeken kan een erg leuke ervaring zijn. Dit is een ideale mogelijkheid om te genieten van een ouderwetse Engelse voetbalsfeer op het tweede niveau van Engeland. Wij bieden kaarten aan voor alle thuiswedstrijden van Luton Town FC. 

Combineren met een stedentrip Londen 

Luton Town speelt in een klein stadje ten Noorden van Londen. Hierdoor is het bezoeken van een Luton Town wedstrijd goed te combineren met het bezichtigen van de Engelse hoofdstad. Londen heeft ontzettend veel cultuur te bieden, met tal van musea en prachtige oude gebouwen. Denk aan de London Eye, de Tower Bridge en de Big Ben! Ook voor een hapje en drankje biedt Londen voldoende mogelijkheden. De traditionele fish and chips zijn meer dan het proberen waard. 

Voetbalreis Luton Town

Op onze site zijn volledige voetbalreizen naar Luton Town FC te boeken. Deze optie is ideaal wanneer je graag een voetbalreis wilt maken waarbij alles voor je uitgestippeld wordt. Wij zorgen namelijk voor je vlucht richting Luton, voor je accommodatie en uiteraard voor je Luton Town wedstrijdtickets. 

Losse Luton Town tickets

Naast complete voetbalreizen bieden we ook losse Luton Town FC tickets aan. Dit is handig wanneer je de reis en het verblijf liever zelf wilt boeken of al geboekt hebt. 

Algemene informatie 

Luton Town FC is een Engelse voetbalclub opgericht in 1885. De club heeft in het verleden regelmatig op het hoogste niveau gespeeld, maar de laatste keer was in het seizoen 2003/04. Vanaf dit seizoen belandde de club in een vrije val. Na drie degradaties in achtereenvolgende seizoenen kwam de club in het seizoen 2009/2010 uit in de National League, het vijfde niveau in Engeland. In het vijfde seizoen lukte het pas om weer ter promoveren. Daarna had de club nog vijf seizoenen nodig om in het seizoen 2019/20 weer mee te spelen in de Championship. Luton Town heeft in de geschiedenis pas één prijs gewonnen, namelijk de League Cup in 1987/88. Daarnaast haalde de club één keer de finale van de FA Cup in 1959, waarin het werd verslagen door Nottingham Forest met 2-1. 

Luton Town speelt zijn thuiswedstrijden op Kenilworth Road. Dit stadion werd geopend in 1905 en is sindsdien altijd de thuishaven geweest van Luton Town FC. Het stadion heeft een capaciteit van 10.226. 

De grootste rivaal van Luton Town is Watford. Deze rivaliteit bestaat al sinds het eind van de 19e eeuw. De wedstrijd tussen beide ploegen wordt de 'Beds-Herts Derby' genoemd naar de plaatsen waar beide clubs liggen, Watford Hertfordshire en Luton in Bedfordshire. Het bezoeken van deze derby is het zeker waard, omdat de sfeer altijd geweldig is.  

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Luton Town stadium
Luton Town stadium

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.