9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Juventus

Juventus

Italie-overig, IT

Hoe werken de Juventus Tickets?

Juventus

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Proef de Italiaanse voetbalsfeer met een voetbalreis naar Juventus

Wie aan Italiaanse topclubs denkt, zal in veel gevallen onder meer aan Juventus denken. De club uit Turijn werd in 1897 opgericht en is daarmee een van de oudste Italiaanse voetbalclubs. Niet voor niets draagt Juventus de bijnaam “De Oude Dame” onder haar supporters. Tegenwoordig speelt de club haar wedstrijden in het Allianz Stadium, vernoemd naar een van de belangrijkste sponsors van de club. Juventus is overigens niet de enige club uit de Serie A, die zijn wedstrijden in Turijn speelt. Ook Torina speelt haar thuiswedstrijden in Turijn. Dit levert ieder seizoen twee leuke stadsderby’s op! Heb jij al eens overwogen een voetbalreis naar Juventus te boeken? 

Via Voetbaltrips.com kun je een complete voetbalreis Juventus boeken. Zo kun je eindelijk een topwedstrijd uit de Italiaanse Serie A bezoeken! Kies je voor de stadsderby tussen Juventus en Torino, of ga je voor een andere wedstrijd? Naast de mogelijkheid om een voetbaltrip naar Juventus te boeken, kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Juventus kiezen. 

Bezoek de fraaie stad Turijn 

Wanneer je een voetbalreis naar Juventus hebt geboekt, betekent dit niet dat je alleen een wedstrijd van de club kunt bezoeken. Naast de wedstrijd kun je bijvoorbeeld ook de stad Turijn bekijken! Deze stad beschikt over verschillende culturele bezienswaardigheden, leuke pleinen en niet onbelangrijk, een groot aantal restaurants en cafés om de dag af te sluiten. Belangrijke bezienswaardigheden in deze stad zijn de Dom van Turijn, de Basiliek Maria Ausiliatrice en het Koninklijk Paleis. 

Voetbalreis naar Juventus boeken 

Kies je voor een voetbalreis naar Juventus van Voetbaltrips, dan kies je voor een compleet verzorgde voetbaltrip naar Turijn. Wij zorgen voor je vervoer naar de stad, voor je accommodatie in Turijn en logischerwijs voor de wedstrijdtickets van Juventus. Zo kun je onbezorgd aan je voetbalreis naar Juventus beginnen. We raden je aan om voetbalreizen Juventus ruim voor de gewenste wedstrijd te boeken. 

Losse wedstrijdtickets voor Juventus 

Mocht je al van plan zijn om naar Turijn op vakantie te gaan, dan kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Juventus kiezen. Zo hoef je deze tickets zelf niet meer te regelen bij het stadion van Juventus. Ook in dit geval is het verstandig om de wedstrijdtickets voor Juventus ruim van tevoren te bestellen, om verzekerd te zijn van goede plaatsen in het stadion. Tickets voor Juventus zijn verkrijgbaar voor alle thuis-wedstrijden van Juventus, zowel nationaal als internationaal.