9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Fulham

Fulham

London, GB

Hoe werken de Fulham Tickets?

Fulham

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Fulham is een Londense voetbalclub welke uitkomt in de Championship. Fulham speelt haar thuiswedstrijden in Craven Cottage, een stadion met een capacitieit van meer dan 25.000 plaatsen. Echt een voorbeeld van een sfeervol stadion in Londen. Een absolute kraker is de wedstrijd tussen Fulham en QPR. Maar ook tegen Chelsea wordt gezien als een echte derby. Wanneer u een voetbalreis naar Fulham boekt, raden wij u aan om meerdere wedstrijden in Londen te bezoeken. Hier leest u meer over op de pagina over voetbalreizen naar Engeland