9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Fulham

Fulham

Londen, Verenigd Koninkrijk


Fulham tickets of een voetbaltrip Fulham? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Fulham? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Fulham tickets en complete voetbalreizen naar Fulham. Wedstrijden Fulham is een unieke ervaring in het historische Craven Cottage. Fulham tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Fulham, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Fulham speelt haar thuiswedstrijden in het historische Craven Cottage. Fulham is elk jaar in de race voor meerdere competities waaronder de FA Cup, Caraboa Cup en het speelt vrijwel elk jaar in de Engelse Premier League. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Fulham of losse Fulham tickets.

Hoe werken de Fulham Tickets?

Fulham

Levering

Wedstrijdtickets voor Fulham worden in 95% van de gevallen als papieren tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per mail worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op..

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Voetbalreis Fulham

Fulham is een Londense voetbalclub die vanaf seizoen 2020/2021 weer uitkomt in de Premier League. Fulham speelt haar thuiswedstrijden op Craven Cottage, een stadion met een capacitieit van meer dan 25.000 plaatsen. Echt een voorbeeld van een sfeervol stadion in Londen. Een absolute kraker is de wedstrijd tussen Fulham en QPR. Maar ook tegen Chelsea wordt gezien als een echte derby. Wanneer u een voetbalreis naar Fulham boekt, raden wij u aan om meerdere wedstrijden in Londen te bezoeken. Hier leest u meer over op de pagina over voetbalreizen naar Engeland

Combireis met Fulham

Door de ligging in Londen valt een wedstrijdbezoek Fulham niet alleen uitstekend te combineren met een Londen citytrip, maar ook met een combireis. Hierbij bezoekt u meerdere wedstrijden in één reis. Zo kunt u bijvoorbeeld een Fulhamwedstrijd combineren met een bezoek aan Tottenham Hotspur of een andere Londense club. Kijk hiervoor op onze combi-deal pagina, of informeer bij ons naar eventuele andere mogelijkheden.

Losse wedstrijdtickets Fulham

Het is bij ons ook mogelijk om losse wedstrijdtickets Fulham te kopen. Heeft u al een reis en verblijf in Londen? Geen probleem. Bij Voetbaltrips.com koopt u snel en goedkoop de beste Fulham tickets!

Bezoek een Fulham wedstrijd

Algemene informatie

Fulham is opgericht in 1879 en is daarmee de oudste club die nu in de Premier League speelt. Fulham is al jaren lang een wisselvallende ploeg die geregeld degradeert en promoveert. Fulham staat bekend om haar charme en een wedstrijd van Fulham staat daarom garant voor traditioneel Engels voetbal. Fulham wist nog nooit de Premier League te winnen. Wel werd Fulham in 2001 kampioen van de First Division, destijds de Championship. Na de promotie speelde Fulham een aantal jaren in de middenmoot van de Premier League tot de club in 2014 degradeerde naar de Championship. Na een aantal slechte seizoenen promoveerde Fulham in 2018 weer naar de Premier League om het seizoen daarna gelijk weer te degraderen. In 2020 dwong Fulham gelijk weer promotie af waardoor het weer in de Premier League mocht spelen. Deze wisselvalligheid is erg kenmerkend in de clubhistorie van Fulham. Fulham was meerdere keren actief op internationale toernooien. Het hoogtepunt was de Europa League finale tegen Atletico Madrid in 2010. Helaas ging deze finale na verlenging met 2-1 verloren. De bekendste spelers uit de clubhistorie van Fulham zijn George Best, John Arne Riise en Louis Saha. Ook de Nederlanders Edwin van der Sar, Maarten Stekelenburg en John Heitinga hebben bij Fulham gespeeld.

Fulham speelt al sinds 1896 haar thuiswedstrijden in het historische Craven Cottage. Craven Cottage heeft een capaciteit van 25.700 plaatsen. Het stadion is in 2001 en 2004 gerenoveerd. Het stadion ligt direct aan de Londense rivier, de Theems. Kenmerkend aan Craven Cottage is de Engelse authentieke voetbalsfeer. Een bezoek aan een wedstrijd van Fulham is dan ook zeker iets wat op je bucketlist zou moeten staan!

De grootste rivalen van Fulham zijn Chelsea, Brentford en Queens Park Rangers. Een wedstrijd tegen deze clubs wordt ook wel de West London Derby genoemd. Al deze clubs spelen komen oorspronkelijk uit West-Londen wat ook de reden is voor de rivaliteit. Een wedstrijd van Fulham bezoeken? Boek snel je Fulham tickets bij Voetbaltrips!