9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Burnley

Burnley

Engeland-overig, GB

Hoe werken de Burnley Tickets?

Burnley

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Een voetbaltrip naar Burnley met Voetbaltrips.com

Burnley F.C. werd opgericht in 1882 en is daarmee niet alleen een van de oudste voetbalclubs in Engeland, maar ook een van de 12 oprichters van de Football League in 1888. 'The Clarets' spelen hun thuiswedstrijden sinds 1883 op het authentieke klassieke Turf Moor. Een typisch Engels stadion waar je de sfeer van de oude Engelse voetbalcultuur nog goed kunt proeven. 

Combineer een bezoek aan Burnley FC met een wedstrijd van een club uit Manchester of Liverpool

Omdat Burnley in 'the north west' vlakbij Manchester en Liverpool ligt, is het ideaal om een bezoek aan Burnley FC te combineren met een wedstrijd van Liverpool FC, Everton, Manchester United of Manchester City. Bekijk voor eventuele combi's naar onze pagina met combideals, of stuur ons een mail met uw vragen.

Losse tickets voor Burnley bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Burnley kiezen. Bij het bestellen van losse Burnley tickets is het belangrijk om je Burnley tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt op Turf Moor!