9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Burnley

Burnley

Burnley, Verenigd Koninkrijk


Burnley tickets of een voetbaltrip Burnley? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Bent u op zoek naar tickets voor Burnley? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden tickets voor alle wedstrijden van Burnley aan. Ook kunt u een voetbalreis naar Burnley bij ons boeken. Een wedstrijd bezoeken van Burnley is tevens prima te combineren met een bezoek aan Liverpool of Manchester. Zo kunt u in één weekend meerdere wedstrijden van de Premier League live bekijken. Bekijk hieronder de wedstrijden van Burnley en stuur ons een aanvraag!

Hoe werken de Burnley Tickets?

Burnley

Levering

Wedstrijdtickets voor Burnley dienen op naam opgehaald te worden bij de stadionkassa. Dit is het beleid van de voetbalclub. U ontvangt uiterlijk 5 dagen voor vertrek van ons een document met uitleg over het ophalen van de tickets.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Een voetbaltrip naar Burnley met Voetbaltrips.com

Burnley F.C. werd opgericht in 1882 en is daarmee niet alleen een van de oudste voetbalclubs in Engeland, maar ook een van de 12 oprichters van de Football League in 1888. 'The Clarets' spelen hun thuiswedstrijden sinds 1883 op het authentieke klassieke Turf Moor. Een typisch Engels stadion waar je de sfeer van de oude Engelse voetbalcultuur nog goed kunt proeven. 

Combineer een bezoek aan Burnley FC met een wedstrijd van een club uit Manchester of Liverpool

Omdat Burnley in 'the north west' vlakbij Manchester en Liverpool ligt, is het ideaal om een bezoek aan Burnley FC te combineren met een wedstrijd van Liverpool FC, Everton, Manchester United of Manchester City. Bekijk voor eventuele combi's naar onze pagina met combideals, of stuur ons een mail met uw vragen.

Losse tickets voor Burnley bestellen 

Wanneer je zelf al voor het vervoer en een accommodatie gezorgd hebt, kun je ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Burnley kiezen. Bij het bestellen van losse Burnley tickets is het belangrijk om je Burnley tickets ruim van tevoren te boeken. Zo weet je zeker dat je een mooie plek hebt op Turf Moor!