9
866 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen

Leverkusen, Duitsland


Bayer Leverkusen tickets of een voetbaltrip Bayer Leverkusen? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Bayer Leverkusen? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Leverkusen tickets en complete voetbalreizen naar Bayer Leverkusen. Wedstrijden Leverkusen staat garant voor actie, met spelers zoals Leon Bailey, Moussa Diaby en de Nederlander Daley Sinkgraven. Leverkusen tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Bayer Leverkusen, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Bayer Leverkusen haar thuiswedstrijden in het imposante Bay Arena. Verder doet Bayer Leverkusen elk jaar mee met de titelstrijd in de Bundesliga en om de DFB Pokal. Daarnaast speelt Leverkusen regelmatig Europees voetbal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Leverkusen of losse Bayer Leverkusen tickets.

Hoe werken de Bayer Leverkusen Tickets?

Bayer Leverkusen

Levering

Wedstrijdtickets voor Bayer Leverkusen worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de Bayer Leverkusen tickets per post naar uw adres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Bayer Leverkusen geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Bayern München, FC Köln en Borussia Dortmund kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Tickets Bayer Leverkusen

Algemene informatie

Bayer Leverkusen is opgericht in 1904 door chemieconcern Bayer AG. Leverkusen speelde een hele lange tijd in de lagere divisies van Duitsland. Pas in 1979 promoveerde Leverkusen naar de Bundesliga. Sinds dat jaar is Bayer Leverkusen niet meer gedegradeerd. In de eerste jaren van Leverkusen in de Bundesliga liep het erg stroef en in 1982 dreigde degradatie naar de Tweede Bundesliga. De jaren later ging het steeds beter met Leverkusen. In het seizoen 1985/86 werd Bayer Leverkusen zesde en plaatste zich voor de UEFA Cup. Leverkusen werd in de tweede ronde al uitgeschakeld. In het seizoen 1987/88 kreeg Leverkusen een revanche in de UEFA Cup. Leverkusen schakelde Feyenoord, FC Barcelona en Werder Bremen uit alvorens de finale te bereiken. In de finale moest Bayer Leverkusen tegen Espanyol. Leverkusen won de finale met behulp van strafschoppen. De eerste internationale prijs was gepakt! In 1992/92 won Leverkusen de DFB-Pokal en vanaf 1996 is Leverkusen vrijwel altijd in de top 5 van de Bundesliga te bewonderen. Leverkusen is echter nog nooit kampioen geworden van de Bundesliga. Bayer Leverkusen is regelmatig te bewonderen in de Champions League of Europa League. In 2002 speelde Leverkusen zelfs de Champions League finale tegen Real Madrid, maar verloor met 2-1. De bekendste spelers uit de clubhistorie van Leverkusen zijn Michael Ballack, Kai Havertz, Lúcio en Rudi Völler (huidige technisch directeur). . De topspelers op dit moment zijn Leon Bailey, Moussa Diaby en Lucas Alario. Nederlander Daley Sinkgraven speelt sinds 2019 in het rood-zwart van Leverkusen. 

Bayer Leverkusen speelt haar thuiswedstrijden in de Bay Arena. De Bay Arena heeft een capaciteit van 30.210 plaatsen. De Bay Arena heette vroeger Ulrich-Haberland-Stadion, vernoemd naar voormalig voorzitter van chemieconcern Bayer AG. In 1998 werd het stadion hernoemd naar Bay Arena. De Bay Arena ligt relatief dichtbij de Nederlandse grens (ongeveer 1 uur rijden) en is goed bereikbaar zowel met de auto als met het openbaar vervoer. 

De grootste rivaal van Bayer Leverkusen is FC Köln. Dit komt voornamelijk vanwege de ligging van beide clubs in dezelfde Rijnregio. De wedstrijd tussen beide rivalen is een echte aanrader als het gaat om Duitse derby's. Boek snel uw tickets bij Voetbaltrips!