Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ Blog / Hoe kan ik mijn wedstrijdtickets verwachten?

Hoe kan ik mijn wedstrijdtickets verwachten?

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten

Wanneer je een boeking bij ons hebt gedaan, leggen wij de tickets voor je vast. Dit doen wij op verschillende manieren: wij kopen tickets bij de clubs, maar wij werken ook met contactpersonen die ons tickets leveren. Wanneer wij de tickets binnen hebben, sturen wij ze direct naar jou op. Dit gebeurt meestal in de week voor de wedstrijd. Vijf dagen voor de wedstrijd sturen wij ook een update over de status van de bestelling en wanneer je de tickets kunt verwachten. Er is een aantal clubs waarbij wij de tickets pas een dag voor de wedstrijd krijgen, dan kunnen wij ze pas naar je toesturen. Wij streven er altijd naar om de tickets eerder te sturen, maar helaas is dit niet altijd even makkelijk.

Verschillende soorten tickets

De voetbalclubs gebruiken allemaal verschillende methoden voor tickets. De ene club stuurt nog steeds PDF-bestanden via e-mail, terwijl de andere mobiele links gebruikt. In sommige gevallen worden de kaarten ter plaatse overhandigd, waarbij onze contactpersoon de tickets levert. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende soorten tickets en wat ze inhouden.

PDF-tickets:

Dit is een eenvoudige manier waarbij je van ons een PDF-bestand via e-mail ontvangt met de tickets. Deze moet je vaak dan even uitprinten. Op de PDF-tickets staat vaak een barcode of QR-code die je bij het stadion kunt scannen of die voor jou wordt gescand. Ook staat op de tickets vermeld waar je zit en welke ingang u moet gebruiken om het stadion te betreden.

Mobiele tickets:

Tegenwoordig maken clubs ook steeds meer gebruik van mobiele tickets. Wanneer jij de mobiele tickets ontvangt, sturen wij ook een handleiding mee over hoe je de tickets op je telefoon kunt zetten. Wij vragen altijd om dit meteen even te proberen, en als het niet lukt, kun je ons meteen bellen of mailen. Dan kijken we samen hoe we de tickets op je telefoon kunnen krijgen. De mobiele tickets komen dan in de Apple Wallet of Google Wallet te staan, afhankelijk van het type telefoon. Verder maken clubs onderscheid in mobiele tickets:

  • QR-code
  • Barcode
  • NFC-technologie

Wanneer er een QR-code of barcode op de tickets staat, kun je deze scannen om het stadion te betreden. NFC-technologie wordt steeds vaker gebruikt. Op tickets met NFC-technologie staat geen QR-code of barcode, maar u kunt uw tickets tegen het poortje houden om het stadion binnen te gaan. Net zoals bij de PDF-tickets staat ook op de mobiele tickets vermeld waar u zit en waar u naar binnen kunt.

Leverancier ter plekke:

In sommige gevallen maken wij ook gebruik van onze leverancier ter plaatse. Wij brengen je in contact met de leverancier waar jij de tickets kunt ophalen. In sommige gevallen vraagt onze leverancier ook waar je overnacht, dan zorgt de leverancier ervoor dat de tickets voor je bij het hotel worden afgeleverd. Deze methode wordt niet vaak gebruikt, maar het gebeurt nog weleens als wij papieren tickets of een seizoenskaart van de leverancier ontvangen. Wanneer je de tickets krijgt afgeleverd, sturen wij je een uitgebreide e-mail met de plaatsen waar je zit en instructies.

Conclusie

Het proces van het verkrijgen en leveren van wedstrijdtickets via ons is flexibel en afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de voetbalclubs en contactpersonen. Hoewel het streven is om tickets ruim van tevoren te versturen, kan dit soms beïnvloed worden door de ticketmethoden van de betreffende clubs.

Verschillende soorten tickets worden gebruikt, variërend van PDF-tickets die per e-mail worden verzonden tot mobiele tickets die in mobiele wallets worden opgeslagen. Het proces van het verkrijgen van tickets kan ook afhangen van leveranciers ter plaatse, vooral bij het gebruik van papieren tickets of seizoenskaarten.

Al met al streeft Voetbaltrips ernaar om een soepel en efficiënt proces te bieden voor het verkrijgen en leveren van wedstrijdtickets, waarbij de klant op de hoogte wordt gehouden van de status van hun bestelling en voorzien wordt van duidelijke instructies voor het gebruik van de tickets.