Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh

Wedstrijddatum

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Wedstrijddatum

Wanneer worden speeldata vastgesteld?

In de grote Europese competities worden speeldata pas beperkte tijd van tevoren vastgesteld. Dit heeft te maken met een aantal dingen, bijvoorbeeld wedstrijden van de Champions- of Europa League of met de indeling van de televisierechten. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat wanneer de tijd en speeldatum van een wedstrijd nog niet zijn vastgesteld het kan gebeuren dat een wedstrijd een paar dagen verplaatst wordt. Indien u alleen losse tickets boekt raden wij aan hier rekening mee te houden en uw heen en terugvlucht ruim te boeken. Als u hier advies over nodig helpen wij u graag.

Het verschilt per competitie wanneer een speeldatum wordt vastgesteld. Wij houden grofweg de volgende vuistregels aan voor de grote competities.

Premier League: Ongeveer 1 tot 2 maanden voor de wedstrijd

Bundesliga: Ongeveer 1 tot 2 maanden voor de wedstrijd

Primera Division: Ongeveer 3 tot 6 weken voor de wedstrijd

Serie A: Ongeveer 3 tot 6 weken voor de wedstrijd

Verblijf bij een niet vastgestelde wedstrijd

Indien u bij ons een compleet arrangement boekt voor een wedstrijd waarvan de speeltijd en datum nog niet zijn vastgesteld houdt onze website hier automatsich rekening mee. Als u bijvoorbeeld een wedstrijd gaat bezoeken die in het weekend gespeeld wordt zal ons systeem alleen vluchten adviseren die uiterlijk zaterdag ochtend heen gaan en op zijn vroegst maandag terug. Op deze manier kunt u de wedstrijd ook gewoon bezoeken als deze nog verplaatst wordt.

Garantie bij wedstrijdverplaatsing

Indien u bij ons een compleet arrangement boekt heeft u bepaalde rechten bij wedstrijdverplaatsing. Uw rechten als klant zijn terug te vinden op de pagina Voetbaltrips Wedstrijdgarantie.