9
866 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Internazionale

Internazionale

Milaan, Italië


Internazionale tickets of een voetbaltrip Internazionale? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Via deze pagina kun je een complete voetbaltrip naar Inter Milan boeken. Het is raadzaam om je voetbalreis naar Milaan ruim voor de gewenste wedstrijd te boeken, om verzekerd te zijn van mooie plekken in het stadion. Door voor een complete voetbalreis AS Roma te kiezen, ga je onbezorgd op vakantie! Wij zorgen voor je vervoer, de accommodatie in de stad en je wedstrijdtickets van Internazionale. Naast de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Inter Milan te boeken, bieden wij ook losse wedstrijdtickets voor Inter Milan aan. Dit is ideaal wanneer je zelf een goede kennis of familie in Milaan hebt, waar je tijdens je verblijf kunt overnachten. Door je tickets voor Inter Milan vooraf te boeken, hoef je ze niet meer in Rome te kopen!

Hoe werken de Internazionale Tickets?

Internazionale

Levering

Wedstrijdtickets voor Internazionale worden als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Tickets Inter boekt u op deze pagina. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. 

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Boek een voetbalreis naar Internazionale 

Italië is net als bijvoorbeeld Spanje of Engeland een echt voetballand! Veel jonge spelers dromen van een debuut in de eerste selectie van een Italiaanse topclubs. Aan topclubs heeft Italië geen gebrek met onder meer AC Milan, AS Roma, Juventus en Lazio Roma. Veel mensen scharen ook FC Internazionale Milan, vaak Inter Milan genoemd, onder deze topclubs. Internazionale werd in 1908 opgericht en speelt haar wedstrijden tegenwoordig in San Siro. Naast Internazionale speelt ook AC Milan haar thuiswedstrijden in dit prachtige stadion. Heb jij al eens gedacht aan het boeken van een voetbalreis naar Internazionale, om deze unieke Italiaanse voetbalsfeer van dichtbij mee te kunnen maken? 

Boek een compleet verzorgde voetbalreis naar Internazionale via Voetbaltrips.com! Met onze voetbaltrips naar Inter Milan kun je prachtige Italiaanse topwedstrijden bezoeken. Denk aan de kraker tussen Internazionale en AC Milan, de wedstrijd tussen Internazionale en Juventus, enzovoorts. Naast de mogelijkheid om complete voetbalreizen te boeken via onze website, kun je ook voor losse wedstrijdtickets voor Internazionale kiezen. 

Milaan: een stad om heerlijk te shoppen! 

Niet alleen kun je met een complete voetbalreis naar Internazionale een topwedstrijd uit de Serie A bezoeken, ook kun je Milaan bekijken. Veel mensen zien Milaan als een heuse shopstad, waar alle bekende kledingmerken gevestigd zijn. Toch heeft Milaan veel meer te bieden dan winkels alleen. Breng een bezoek aan de verschillende culturele bezienswaardigheden en sluit de dag af op een van de gezellige terrasjes in deze Italiaanse modestad. 

Voetbalreis naar Inter Milan boeken 

Via onze website kun je heel eenvoudig een voetbalreis naar Internazionale boeken. Wij zorgen voor het vervoer naar Milaan, je accommodatie in de stad en natuurlijk voor de wedstrijdtickets van Internazionale. Zo kun je onbezorgd aan je voetbaltrip naar Milaan beginnen! Het is verstandig om je voetbalreis naar Inter Milan ruim voor de gewenste wedstrijd te reserveren. Zo ben je verzekerd van goede plekken in het stadion. 

Losse wedstrijdtickets voor Internazionale 

Zoals reeds beschreven bieden wij je niet alleen voetbaltrips naar Inter Milan aan. Ook kunnen we je losse wedstrijdtickets voor Internazionale aanbieden. Dit is ideaal als je al van plan was om naar Milaan op vakantie te gaan en zodoende al je reis en accommodatie geregeld hebt. Door via ons losse wedstrijd