Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1270 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Liverpool
Liverpool Everton
Premier League Premier League

Liverpool vs Everton tickets

Datum bevestigd

Anfield, Liverpool

zaterdag 21 oktober 2023, 12:30

Anfield, Liverpool

zaterdag 21 oktober 2023, 12:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Liverpool - Everton

Wij raden aan tickets te kopen bij een Nederlandse aanbieder. Bij ons weet je zeker dat je tickets echt zijn, en dat je ze ruim op tijd hebt. Daarnaast houden wij altijd prijzen van concurrenten in de gaten, dus zul je bij ons nooit teveel betalen.
Het makkelijkste is om je tickets direct en veilig te boeken op onze website. Als je boekt bij een Nederlandse aanbieder van Liverpool, zoals Voetbaltrips, ben je verzekerd van je tickets, wat er ook gebeurt. Het enige alternatief is een internationaal ticketplatform, maar daar worden geen garanties verstrekt en kan het dus voorkomen dat er geen tickets worden geleverd, of deze niet voldoen aan de verwachtingen. Liverpool FC verkoopt zelf alleen zeer prijzige hospitality tickets aan buitenlands fans. Aan het begin van het seizoen biedt Liverpool zelf een zeer beperkt aantal tickets aan, deze zijn echter alleen beschikbaar voor de veelal Engelse ‘members’ (leden) van de voetbalclub.
Ja, Voetbaltrips.com is 100% betrouwbaar voor zowel je tickets als het organiseren van je reis. We werken uitsluitend met officiële digitale tickets. Daarnaast zijn wij als reisorganisatie aangesloten bij het garantiefonds GGTO.
Wij garanderen dat je minimaal in tweetallen naast elkaar zit. Als je met een oneven aantal personen boekt raden wij aan even contact op te nemen. Wij kunnen direct vertellen of we jullie ook in grotere groepen bij elkaar kunnen plaatsen.
Als de datum nog niet vaststaat komt dit door televisierechten en mogelijke (beker)toernooien. De datum van vaststellen verschilt per competitie. Kijk hier voor onze uitgebreide uitleg over vaststellen van de wedstrijddatum.
Helaas kun je bij Liverpool geen specifieke stoelen selecteren. Dit komt doordat wij per wedstrijd een specifiek aantal stoelen krijgen toegewezen en de beste indeling maken op basis van beschikbaarheid en vraag.
Je ontvangt digitale tickets in de vorm van mobiele tickets die middels NFC-technologie (net als draadloos betalen) gescand worden bij het stadion. In sommige gevallen ontvang je een QR-code of barcode, deze scan je ook eenvoudig vanaf je mobiele telefoon
Je ontvangt uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd een e-mail met informatie over jouw tickets. In de meeste gevallen kun je de tickets direct vanuit deze e-mail op je telefoon laden.
‘The Kop’ is het sfeervak van Liverpool. De sfeer is uniek en bijna alle stoelen zijn in handen van trouwe seizoenkaarthouders. Doordat er veel vraag is en weinig aanbod zijn de prijzen voor Liverpool tickets hier relatief wat hoger.
Als je bij ons een voetbalreis boekt in combinatie met Liverpool tickets weet je zeker dat alle reisonderdelen perfect aansluiten. Er is geen risico dat de wedstrijd buiten het vluchtschema valt, of dat het hotel moeilijk te bereiken is vanuit vliegveld of stadion. Met andere redenen: je gaat zorgeloos op reis!

test

Andere wedstrijden in deze stad

Liverpool Crystal Palace
Datum bevestigd
Liverpool - Crystal Palace tickets
Premier League Premier League
14 april 2024
14:00
Anfield, Liverpool
vanaf €595,-
Everton Nottingham Forest
Datum bevestigd
Everton - Nottingham Forest tickets
Premier League Premier League
21 april 2024
13:30
Goodison Park, Liverpool
vanaf €175,-
Everton Liverpool
Datum niet bevestigd
Everton - Liverpool tickets
Premier League Premier League
24 april 2024
20:00
Goodison Park, Liverpool
vanaf €245,-

Andere wedstrijden van Liverpool of Everton