Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Everton
Everton Arsenal
Premier League Premier League

Everton vs Arsenal tickets

Datum niet bevestigd

Goodison Park, Liverpool

zaterdag 5 april 2025, 15:00

Goodison Park, Liverpool

zaterdag 5 april 2025, 15:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Everton - Arsenal

We raden aan om je Everton Tickets via een Nederlandse aanbieder te kopen. Bij ons zijn authentieke tickets gegarandeerd en worden ze altijd op tijd geleverd. Daarnaast monitoren we actief de prijzen van onze concurrenten, zodat je verzekerd bent van een eerlijke prijs
Het is het gemakkelijkst en veiligst om je tickets direct via onze website te kopen. Voor betrouwbaarheid raden we je aan om te kiezen voor een Nederlandse Everton Ticket-aanbieder zoals Voetbaltrips.com. Op internationale ticket platformen loop je het risico op teleurstellende tickets, aangezien ze vaak geen garanties bieden. Hoewel Everton zelf enkele tickets voor buitenlandse fans beschikbaar heeft, zijn dit meestal prijzige hospitality tickets. En de tickets die beschikbaar zijn aan het begin van het seizoen, zijn vooral bedoeld voor Engelse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat 100% garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren enkel officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. Bij een oneven aantal adviseren we je om even contact op te nemen voor de zitplaatsen indeling.
De exacte datum kan veranderen vanwege televisierechten of bekertoernooien. De datum van vaststelling verschilt. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijden.
Bij Everton is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail laden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
Wij verkopen primair thuisvak tickets. Tenzij anders aangegeven, verkopen we geen uitvak tickets. Dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Everton Brighton & Hove Albion
Datum bevestigd
Everton - Brighton & Hove Albion tickets
Premier League Premier League
17 augustus 2024
15:00
Goodison Park, Liverpool
vanaf €175,-
Liverpool Brentford
Datum bevestigd
Liverpool - Brentford tickets
Premier League Premier League
25 augustus 2024
16:30
Anfield, Liverpool
vanaf €295,-
Everton AFC Bournemouth
Datum bevestigd
Everton - AFC Bournemouth tickets
Premier League Premier League
31 augustus 2024
15:00
Goodison Park, Liverpool
vanaf €135,-

Andere wedstrijden van Everton of Arsenal