9
774 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
FC Barcelona

FC Barcelona

Barcelona, Spanje


FC Barcelona tickets of een voetbaltrip FC Barcelona? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor FC Barcelona? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse FC Barcelona tickets en complete voetbalreizen naar FC Barcelona. Wedstrijden Barcelona staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Messi, Griezmann en natuurlijk Frenkie de Jong. Barcelona tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets FC Barcelona, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Daarnaast speelt Barcelona haar thuiswedstrijden ook nog eens in het misschien wel bekendste voetbalstadion ter wereld, Camp Nou. Verder is Barcelona elk jaar in de race voor verschillende prijzen, de La Liga, Champions League en de Copa del Rey. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Barcelona of losse FC Barcelona tickets.

Hoe werken de FC Barcelona Tickets?

FC Barcelona

Hieronder kan je alles lezen hoe alles rondom de FC Barcelona Tickets is geregeld. Omdat de Barcelona Tickets populair zijn, is het belangrijk om te weten hoe alles werkt. Lees hieronder alles wat je moet weten.

Levering

Wedstrijdtickets voor FC Barcelona worden (soms met uitzondering van El Clasico) als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 48 uur voor de wedstrijd per mail verstuurd. Helaas kan dit niet eerder omdat dit het beleid van de club is. U hoeft deze e-tickets alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Barcelona hanteert een systeem waarbij het in hele zeldzame gevallen kan voorkomen dat stoelen niet naast elkaar maar schuin achter elkaar worden ingedeeld. Dit gebeurt in minder dan 1% van de gevallen. Wij hebben hier helaas geen invloed op omdat dit het beleid van de club is.

Garanties

De garanties van de FC Barcelona Tickets: als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

 Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De FC Barcelona tickets worden zeer veel verkocht. Niet gek natuurlijk als je het beste voetbal van de wereld wil zien. De Barcelona Tickets zijn in Nederland zeer geliefd en daarom hebben wij voor alle wedstrijden van FC Barcelona officiële FC Barcelona tickets. 

FC Barcelona Tickets boeken is makkelijk

Een wedstrijd van FC Barcelona bezoeken kan heel eenvoudig zijn, als je voor een voetbalreis Barcelona van Voetbaltrips.com kiest. Wij bieden complete voetbalreizen naar FC Barcelona aan, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. 

Combineer FC Barcelona met een bezoek aan de stad 

Veel mensen die een voetbalreis naar FC Barcelona boeken, combineren dit met een bezoek aan de Spaanse stad zelf. Barcelona heeft tal van culturele hoogstandjes te bieden, waar je niet snel op uitgekeken raakt. La Rambla, Park Güell en de Sagrada Familia zijn hier wellicht de beste voorbeelden van. Daarbij beschikt de stad over tal van kleine restaurantjes, waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje aan het eind van de dag. Zo kun je helemaal verzadigd naar je wedstrijden Barcelona gaan! 

Voetbaltrip naar FC Barcelona boeken 

Een voetbaltrip naar FC Barcelona boeken via Voetbaltrips.com is heel eenvoudig. Je selecteert vooraf welke wedstrijd je wilt bezoeken en waar je binnen het stadion wilt zitten, waarna wij de rest voor je regelen. Zo zorgen we er onder meer voor dat je vervoer geregeld wordt, dat er een accommodatie in Barcelona gereserveerd wordt en dat de tickets voor FC Barcelona voor je klaarliggen. Op deze manier begin je onbezorgd aan je voetbalreis naar FC Barcelona. 

Losse tickets FC Barcelona kopen 

Mocht je een goede kennis of familie in Barcelona hebben, dan is het onnodig om een complete voetbalreis naar FC Barcelona te boeken. Je kunt in dat geval ook voor onze losse wedstrijdtickets voor FC Barcelona kiezen. Het is verstandig om de tickets voor FC Barcelona ruim voor de wedstrijd te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een mooi plekje in het stadion hebt. 

Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona 

Algemene informatie

FC Barcelona is opgericht in 1899 door de Zwitser Johan Gamper. Destijds speelde er voornamelijk Zwitsers in het eerste elftal van Barcelona. Sinds de jaren 70 kreeg FC Barcelona een Nederlands tintje. De komst van Johan Cruijff, Rinus Michels en Johan Neeskens bracht veel succes naar Barcelona. Toen Johan Cruijff als trainer terugkeerde in 1988 begon de meest succesvolle periode uit de geschiedenis van de Catalaanse club. FC Barcelona is al 26x landskampioen van de La Liga geworden, won 30x de Copa Del Rey en won 5x de Champions League. FC Barcelona wordt vaak de meest succesvolle voetbalclub van Spanje genoemd. Veel wereldsterren mochten het blauw-rood van Barcelona dragen. Grote namen als Diego Maradona, Ronaldinho, Georghe Hagi en de Nederlanders Ronald Koeman, Patrick Kluivert en Johan Cruijff. De bekenste voetballers op dit moment zijn Lionel Messi, Antoine Griezmann en de Nederlander Frenkie de Jong. Met Ronald Koeman als coach proberen zij ook dit seizoen succes te boeken in de La Liga, Copa Del Rey en de Champions League. 

FC Barcelona speelt zijn thuiswedstrijden in Camp Nou. Camp Nou werd geopend in 1957 en beschikt over 99.354 plaatsen en is daarmee het grootste stadion van Europa. Het stadion is bekend onder veel voetbalfans en wordt gezien als een toeristische trekpleister van Barcelona. Aan de buitenkant van het stadion is niet te zien dat het stadion heel groot is. Tijdens de bouw mocht het stadion niet in de hoogte gebouwd worden en daarom is ervoor gekozen om de hele eerste ring uit te graven en in de diepte te werken. Hier merk je echter niks van als je in het stadion zit. Barcelona zien schitteren in Camp Nou? Boek snel je tickets voor wedstrijden van FC Barcelona!

De strijd om de titel van La Liga gaat jaarlijks om de twee grootste voetbalclubs van Spanje, FC Barcelona en Real Madrid. Elk seizoen is het spannend tussen de twee grootmachten. Ook is FC Barcelona jaarlijks topkandidaat voor het winnen van de Copa Del Rey, de nationale beker van Spanje. Vanwege de successen in de competitie en de beker plaatst FC Barcelona zich vrijwel altijd voor de Champions League. FC Barcelona won in het seizoen 2014/15 voor het laatst de Champions League en is naarstig op zoek naar succes. 

De twee grootste rivalen van FC Barcelona zijn Real Madrid en RCD Espanyol. De derby tegen Real Madrid, El Clasico, is misschien wel de meest bekende derby van de wereld en trekt jaarlijks veel kijkers. De rivaliteit is ontstaan door sportieve achtergronden aangezien beide voetbalclubs jaarlijks strijden om het kampioenschap van La Liga. Voetbaltickets voor El Clasico zijn vaak erg gelimiteerd dus wees er snel bij! De derby van Barcelona, ook wel derby van Catalonië genoemd, gaat tussen de twee stadsgenoten FC Barcelona en RCD Espanyol. De rivaliteit begon al vroeg in de twintigste eeuw en heerst nog steeds. De derby van Catalonië zal tegenwoordig niet gespeeld worden omdat RCD Espanyol in het seizoen 2019/2020 gedegradeerd is naar de Segunda Division.