9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
FC Barcelona

FC Barcelona

Barcelona, Spanje

Hoe werken de FC Barcelona Tickets?

FC Barcelona

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

De FC Barcelona tickets worden zeer veel verkocht. Niet gek natuurlijk als het beste voetbal van de wereld wil zien. De Barcelona Tickets zijn in Nederland zeer geliefd. Gelukkig kunnen er zeer veel mensen in het Camp Nou. Voor alle wedstrijden van FC Barcelona hebben wij officiële FC Barcelona tickets. 

Bezoek een wedstrijd van FC Barcelona 

Al jaren behoort FC Barcelona tot de grootste voetbalclubs binnen Europa. Ook in eigen land heeft FC Barcelona in de afgelopen decennia tal van prijzen in de wacht weten te slepen. De voetbalclub valt binnen Catalonië en werd in 1899 opgericht door een Zwitser. In het begin van de historie van deze club waren er dan ook voornamelijk Zwitserse voetballers actief voor FC Barcelona. In het verleden speelden diverse Nederlandse voetballers voor deze wereldclub. Denk aan spelers als Johan Cruijff, Rinus Michels en Johan Neeskens. De club speelt haar wedstrijden in Camp Nou en wordt door haar eigen supporters vaak Barça genoemd. 

FC Barcelona Tickets boeken is makkelijk

Een wedstrijd van FC Barcelona bezoeken kan heel eenvoudig zijn, als je voor een voetbalreis Barcelona van Voetbaltrips.com kiest. Wij bieden complete voetbalreizen naar FC Barcelona aan, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. 

Combineer FC Barcelona met een bezoek aan de stad 

Veel mensen die een voetbalreis naar FC Barcelona boeken, combineren dit met een bezoek aan de Spaanse stad zelf. Barcelona heeft tal van culturele hoogstandjes te bieden, waar je niet snel op uitgekeken raakt. La Rambla, Park Güell en de Sagrada Familia zijn hier wellicht de beste voorbeelden van. Daarbij beschikt de stad over tal van kleine restaurantjes, waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje aan het eind van de dag. Zo kun je helemaal verzadigd naar je wedstrijden Barcelona gaan! 

Voetbaltrip naar FC Barcelona boeken 

Een voetbaltrip naar FC Barcelona boeken via Voetbaltrips.com is heel eenvoudig. Je selecteert vooraf welke wedstrijd je wilt bezoeken en waar je binnen het stadion wilt zitten, waarna wij de rest voor je regelen. Zo zorgen we er onder meer voor dat je vervoer geregeld wordt, dat er een accommodatie in Barcelona gereserveerd wordt en dat de tickets voor FC Barcelona voor je klaarliggen. Op deze manier begin je onbezorgd aan je voetbalreis naar FC Barcelona. 

Losse tickets FC Barcelona kopen 

Mocht je een goede kennis of familie in Barcelona hebben, dan is het onnodig om een complete voetbalreis naar FC Barcelona te boeken. Je kunt in dat geval ook voor onze losse wedstrijdtickets voor FC Barcelona kiezen. Het is verstandig om de tickets voor FC Barcelona ruim voor de wedstrijd te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een mooi plekje in het stadion hebt.