9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach

Mönchengladbach, Duitsland


Borussia Mönchengladbach tickets of een voetbaltrip Borussia Mönchengladbach? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Borussia Mönchengladbach? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Gladbach tickets en complete voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach. Wedstrijden Gladbach staat garant voor actie, met spelers zoals Marcus Thuram, Breel Embolo en Alassane Plea. Gladbach tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Borussia Mönchengladbach, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Borussia Monchengladbach speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Borussia-Park. Het stadion ligt net over de grens en is daarom makkelijk bereikbaar! Gladbach is een subtopper en speelt jaarlijks mee om de Champions League plaatsen in de Bundesliga. Daarnaast is Gladbach elk jaar een kandidaat voor de DFB Pokal en spelen zij vaak Europees voetbal. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Mönchengladbach of losse Borussia Mönchengladbach tickets.

Hoe werken de Borussia Mönchengladbach Tickets?

Borussia Mönchengladbach

Levering

Wedstrijdtickets voor Borussia Mönchengladbach worden in 95% van de gevallen als papieren tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per als eticket naar uw e-mailadres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Borussia Mönchengladbach geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke, Bayern München en Borussia Dortmund kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Tickets Borussia Mönchengladbach

Algemene informatie

Borussia Mönchengladbach is opgericht in 1900. De term Borussia is de Latijnse benaming voor 'Pruisen', de deelstaat van het Duitse Keizerrijk waarin de stad lag. Gladbach boekte de meeste successen vanaf 1965, toen de Bundesliga begon. Gladbach werd, tussen 1970 en 1980 5x landskampioen, won 1x de DFB Pokal en won 2x de UEFA Cup. Hierna brak er een mindere periode aan voor Borussia. Borussia Mönchengladbach degradeerde zelfs in 1999 naar de Tweede Bundesliga maar wist twee seizoenen later, onder leiding van de Nederlander Jos Luhukay, weer te promoveren. Ook na de promotie had Mönchengladbach het moeilijk wat resulteerde in de tweede degradatie naar de Tweede Bundesliga. Het seizoen erop, in 2008, werd Borussia Mönchengladbach kampioen van de Tweede Bundesliga en promoveerde. Vanaf 2012, onder leiding van de Zwitser Lucien Favre, begon Borussia weer succes te boeken. Sinds 2012 eindigt Borussia Mönchengladbach elk jaar hoog in het linkerrijtje. Daarbij speelde Gladbach bijna elk seizoen Europees voetbal. De bekenste spelers die het zwart-wit van Borussia hebben gedragen zijn Marc-André Ter Stegen, Lothar Matthäus en Marco Reus. Ook Nederlander Luuk de Jong speelde twee jaar voor Gladbach. Op dit moment zijn Marcus Thuram, Alassane Plea en Breel Embolo de topspelers.

Borussia Mönchengladbach speelt haar thuiswedstrijden in het imposante Borussia-Park. Het stadion heeft een capaciteit van 54.067 plaatsen en werd geopend in 2004. Daarvoor speelde Gladbach haar thuiswedstrijden in het kleinere Bökelbergstadion dat plaats bood voor 34.500 toeschouwers. Het inmiddels gesloopte stadion voldeed niet meer aan de veiligheidsnormen en internationale voorwaarden. Borussia-Park bevindt zich net buiten de stad maar is goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. 

De grootste rivaal van Borussia Mönchengladbach is de dichtbijgelegen FC Köln. De rivaliteit ontstond in de succesjaren van Gladbach in de jaren 70. Hennes Weisweiler was de clubman van FC Köln, als speler-trainer bij de club uit Keulen maakte hij FC Köln groot. In 1964 volgde de overstap naar Borussia Mönchengladbach waar Hennes Weisweiler, in de jaren die volgde, veel succes boekte. De rivaliteit tussen beide clubs was begonnen toen Gladbach meer succes boekte dan FC Köln met behulp van Hennes Weisweiler. Tot vandaag de dag heerst er een rivaliteit tussen beide Gladbach en FC Köln. De derby wordt de 'Rheinland derby' genoemd. Een andere rivaal van Borussia Mönchengladbach is Borussia-naamgenoot Borussia Dortmund. Volgens de supporters van Gladbach is er maar één echte Borussia, en dat is Borussia Mönchengladbach. De wedstrijd tussen beide clubs wordt de 'Borussia-derby' genoemd. Wil je de Rheinland-derby of Borussia-derby meemaken? Boek snel je Gladbach tickets bij Voetbaltrips.com!