Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Borussia Mönchengladbach
Borussia Mönchengladbach Hoffenheim
Bundesliga Bundesliga

Borussia Mönchengladbach vs Hoffenheim tickets

Datum bevestigd

Borussia Park, Mönchengladbach

zaterdag 2 december 2023, 15:30

Borussia Park, Mönchengladbach

zaterdag 2 december 2023, 15:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Borussia Mönchengladbach - Hoffenheim

We raden je aan je Borussia Mönchengladbach tickets bij een betrouwbare Nederlandse aanbieder aan te schaffen. Met ons ben je verzekerd van echte tickets die je op tijd krijgt. Bovendien monitoren we constant de marktprijzen, zodat je altijd de juiste prijs betaalt.
De veiligste manier is om je tickets via onze website aan te schaffen. Opteer voor een Nederlandse ticketleverancier, zoals Voetbaltrips.com, voor optimale zekerheid. Internationale ticketplatforms zijn soms minder betrouwbaar, met mogelijk teleurstellende tickets als gevolg. Borussia Mönchengladbach zelf richt zich voornamelijk op prijzige hospitality tickets voor internationale fans.
Zeker. Voetbaltrips.com garandeert zowel je tickets als je reisarrangementen. We bieden uitsluitend officiële e-tickets aan en als reisorganisatie zijn we aangesloten bij GGTO.
We garanderen dat je tenminste met z'n tweeën naast elkaar zit. Bij een oneven aantal raden we je aan om even contact op te nemen over de zitplaatsen.
De exacte datum kan wijzigen door televisierechten of bekertoernooien. Check onze website voor actuele informatie over speeldata.
Dat is bij Borussia Mönchengladbach helaas niet mogelijk. We krijgen een aantal zitplaatsen toegewezen en verdelen deze op volgorde van boeking.
Je krijgt een e-ticket, dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd krijg je een e-mail met de tickets. Vaak kun je vanuit deze mail direct je tickets downloaden.
Door bij ons te boeken, geniet je van een zorgeloze trip. Je hoeft je geen zorgen te maken over speelschema's of accommodatie. Wij regelen alles voor je.
Onze focus ligt op het thuisvak. Tenzij anders vermeld, verkopen we geen uitvak tickets. Ook adviseren we om in het thuisvak geen kleding van de tegenstander te dragen.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Borussia Mönchengladbach of Hoffenheim