9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Borussia Dortmund

Borussia Dortmund

Dortmund, Duitsland


Borussia Dortmund tickets of een voetbaltrip Borussia Dortmund? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Borussia Dortmund? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Borussia Dortmund tickets en complete voetbalreizen naar Dortmund. Wedstrijden Dortmund staat garant voor actie, met wereldsterren zoals Marco Reus, Jadon Sancho en Erling Haaland. Dortmund tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Borussia Dortmund, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Daarnaast speelt Dortmund haar thuiswedstrijden in één van de mooiste stadions van Duitsland, Signal Iduna Park. Borussia Dortmund staat bekend om haar fanatieke aanhang. Mede door de Gelbe Wand behoort een wedstrijd van Dortmund tot de meest sfeervolle van de Bundesliga. Daarnaast is Borussia Dortmund elk jaar in de race voor verschillende prijzen, de Bundesliga, Champions League en de DFB Pokal. Bij één van deze sfeervolle wedstrijden aanwezig zijn? Tickets Dortmund kunt u voor 3 verschillende categorieën boeken. Zo hebben we Dortmund kaarten voor de Gelbe wand, de lange zijde en de korte zijde. Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Dortmund of losse Dortmund tickets.

Hoe werken de Borussia Dortmund Tickets?

Borussia Dortmund

Levering

Borussia Dortmund tickets kunnen via email als e-tickets of via post als papieren tickets worden geleverd of dienen te worden opgehaald bij de stadionkassa. Wij brengen u uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd op de hoogte van de manier van levering.
Tickets voor 'die Gelbe Wand' dienen altijd opgehaald te worden bij de stadionkassa. Wij wijzen u erop dat 'die Gelbe Wand' het sfeervak van Dortmund is en raden dit vak af voor jonge kinderen en mensen die slecht ter been zijn.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën van Borussia Dortmund geldt dat bij een even aantal niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Schalke 04, FC Bayern München, Borussia Monchengladbach, en de wedstrijden in de Champions League kunnen wij maximaal zitplaatsen per 2 garanderen. Wij raden aan bij boekingen boven de 2 personen even contact met ons op te nemen.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Een zeer populaire bestemming voor een voetbaltrip is Dortmund. Bij de voetbalfans zijn de Dortmund Tickets zeer populair. Voetbaltrips.com heeft toegang tot Borussia Dortmund tickets voor alle wedstrijden.

Voetbalreizen Dortmund

Onze Borussia Dortmund Tickets zijn erg populair. Maar wij hebben tickets beschikbaar voor alle wedstrijden van Borussia Dortmund. Wilt u nog een nacht in Dortmund verblijven? Boek dan een voetbalreis Dortmund met Voetbaltrips!

De kaarten Borussia Dortmund kunnen op een makkelijke en veilige manier op deze site aangeschaft worden. Doordat de kaarten Dortmund veel worden verkocht, is het aan te raden op tijd te zorgen dat je de Borussia Dortmund tickets in huis hebt. Ook is het mogelijk om voetbalreizen naar Champions League wedstrijden van Dortmund te maken. 

Borussia Dortmund tickets en voetbalreis Dortmund 

Algemene informatie

Borussia Dortmund is opgericht in 1909. Het duurde een lange tijd voordat Borussia Dortmund de topclub werd die het nu is. Dortmund wisselde vaak in verschillende competities mede door de Eerste- en Tweede wereldoorlog. In 1956 won Dortmund voor het eerst de nationale competitie. In 1966 won Dortmund de Europacup II van Liverpool. Na een periode van succes ging het bergafwaarts met de club uit Noordrijn-Westfalen. Borussia Dortmund degradeerde in 1972 uit de Bundesliga. Dortmund promoveerde in 1976 maar het bleef de komende jaren vechten tegen degradatie. Dit eindigde in de jaren 90. Dortmund werd kampioen en won zelfs in 1997 de Champions League. In 2002 speelde Dortmund de finale van de UEFA Cup tegen Feyenoord, maar verloor. De komende jaren werd er veel gerouleerd in trainers waaronder de Nederlander Bert van Marwijk. In 2009 werd Jürgen Klopp aangesteld als trainer en dat bleek een gouden zet. Borussia Dortmund werd twee keer op rij landskampioen en in 2013 bereikte Borussia Dortmund de finale van de Champions League, maar verloor van rivaal Bayern München. Met spelers als Robert Lewandowski, Pierre-Emerick Aubameyang en Jan Koller boekte Dortmund veel succes in de clubhistorie. De topspelers op dit moment zijn Marco Reus, Jadon Sancho en Erling Haaland. 

Borussia Dortmund staat wereldwijd bekend om haar fanatieke aanhang. De thuishaven van Borussia Dortmund, Signal Iduna Park, biedt plek aan 81.365 toeschouwers. Het stadion wordt ook wel het 'Westfalenstadion' genoemd. Dortmund behoort sinds 1998 tot de voetbalclubs met de hoogste toeschouwersgemiddelden. Dat betekent dat het grootste stadion van Duitsland bijna elke wedstrijd uitverkocht is! De unieke sfeer is perfect te proeven bij een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund. Dit wordt mede veroorzaakt door 'die Gelbe Wand'. Die Gelbe Wand, de zuidtribune van het stadion, is een staantribune met plek voor 25.000 man. Dit is de grootste staantribune van Europa en staat elke wedstrijd helemaal vol fanatieke supporters! Wil jij de Gelbe Wand ervaren tijdens een wedstrijd van Borussia Dortmund? Voetbaltrips verkoopt Dortmund kaarten voor zowel die Gelbe Wand als plaatsen op de lange en korte zijde van het stadion. 

De aartsrivaal van Borussia Dortmund is Schalke 04. Beide clubs komen uit het Ruhr-gebied en hebben al sinds 1925 een hekel aan elkaar. Schalke 04 en Borussia Dortmund zijn de twee grootste voetbalclubs afkomstig uit het Ruhrgebied. De wedstrijd tegen Schalke wordt Kohlenpottderby of Revierderby genoemd. De derby is een van de meest beladen wedstrijden in de Duitse Bundesliga. Een andere rivaal van Borussia Dortmund is Bayern München vanwege sportieve achtergronden. De wedstrijd tegen Bayern München wordt 'der Klassiker' genoemd. De Kohlenpottderby bezoeken? Boek snel uw Dortmund tickets!