Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Hoffenheim
Hoffenheim VFB Stuttgart
Bundesliga Bundesliga

Hoffenheim vs VFB Stuttgart tickets

Datum bevestigd

PreZero Arena, Sinsheim

zaterdag 16 maart 2024, 18:30

PreZero Arena, Sinsheim

zaterdag 16 maart 2024, 18:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Hoffenheim - VFB Stuttgart

Voor de meest betrouwbare ervaring raden wij aan om je tickets via een Nederlandse aanbieder te verkrijgen. Met ons ben je zeker van echte tickets die je op tijd krijgt. We houden de markt nauwlettend in de gaten zodat je de beste prijs krijgt.
Simpelweg, ga naar onze website voor een veilige ticket-aankoop. Wanneer je kiest voor een Nederlandse aanbieder zoals Voetbaltrips.com, kies je voor zekerheid. Direct via Hoffenheim kan leiden tot duurdere opties, en internationale platformen geven niet altijd garantie.
Zeker weten! Voetbaltrips.com garandeert je tickets en eventuele reisarrangementen. We verstrekken uitsluitend officiële e-tickets en zijn erkend door GGTO.
We zorgen ervoor dat je ten minste in groepjes van twee naast elkaar zit. Mocht je met een oneven groep reizen, neem dan even contact met ons op over de zitplaatsen.
Speeldata kunnen wijzigen door TV-rechten of bekertoernooien. Check onze website regelmatig voor de meest recente informatie.
Bij Hoffenheim kun je geen specifieke zitplaats kiezen. We krijgen een aantal zitplaatsen toegewezen en delen deze in op volgorde van beschikbaarheid.
Je krijgt een digitaal e-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we je een e-mail met alle ticketgegevens. Vaak kun je de tickets direct uit deze e-mail downloaden.
Bij ons is jouw voetbaltrip gegarandeerd zonder zorgen: geen gedoe met schema's of je verblijf. We maken het makkelijk voor je.
We richten ons voornamelijk op tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden we geen uitvak tickets aan. Ook is het belangrijk geen kleding van de tegenstander te dragen in het thuisvak.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Hoffenheim of VFB Stuttgart