Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen Hoffenheim
Bundesliga Bundesliga

Bayer Leverkusen vs Hoffenheim tickets

Datum bevestigd

BayArena, Leverkusen

zaterdag 30 maart 2024, 15:30

BayArena, Leverkusen

zaterdag 30 maart 2024, 15:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Bayer Leverkusen - Hoffenheim

Via ons platform kunt u kaartjes kopen voor de wedstrijden tussen Bayer Leverkusen en Hoffenheim. Kies alleen de categorie waarin je wilt zitten, het ticketnummer en of je alleen het voetbalwedstrijdticket wilt of een complete voetbalreiservaring wilt voorbereiden. Na aankoop ontvang je je tickets 5 dagen voor de wedstrijd.
De beste tijd om tickets voor Bayer Leverkusen-Hoffenheim te kopen is 4-6 weken vóór de wedstrijd. Hoewel dit in de praktijk niet altijd mogelijk is, raden we u aan uw stoelen zo vroeg mogelijk aan te schaffen, zodat u verzekerd bent van geweldige standpunten en ervaringen.
Ja, wij zorgen ervoor dat u bij uw groep zit als u een even aantal kaartjes koopt. Voor oneven nummers, zoals 3 of 7, neem dan eerst contact met ons op om te bevestigen dat we beschikbaarheid hebben.
Nee, u kunt niet kiezen op welke stoelen u gaat zitten. U kunt echter de categorie kiezen. Omdat we een beperkt aanbod hebben, verdelen we onze beschikbare tickets om onze klanten de beste ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat iedereen naast zijn medereisgenoten zit.
Ja, je kunt een voetbalreis naar Bayer Leverkusen regelen via voetbaltrips.com. Het enige wat u hoeft te doen is op de knop ‘Ontvang een offerte voor een voetbalreis op maat’ te klikken, het formulier in te vullen en u hoort binnen 24 werkuren van ons met een betaalbare en unieke reis, inclusief vlucht, accommodatie en stadsrondleidingen!

Andere wedstrijden in deze stad

Bayer Leverkusen VFB Stuttgart
Datum bevestigd
Bayer Leverkusen - VFB Stuttgart tickets
DFL Supercup DFL Supercup
17 augustus 2024
20:30
BayArena, Leverkusen
vanaf €95,-

Andere wedstrijden van Bayer Leverkusen of Hoffenheim