Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Hoffenheim
Hoffenheim FC Augsburg
Bundesliga Bundesliga

Hoffenheim vs FC Augsburg tickets

Datum bevestigd

PreZero Arena, Sinsheim

zondag 7 april 2024, 15:30

PreZero Arena, Sinsheim

zondag 7 april 2024, 15:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Hoffenheim - FC Augsburg

Via ons platform kunt u een kaartje bemachtigen voor de wedstrijd Hoffenheim - FC Augsburg. Kies alleen de categorie waarin je wilt zitten, het ticketnummer en of je alleen het voetbalwedstrijdticket wilt of een complete voetbalreiservaring wilt voorbereiden. Na aankoop ontvang je je tickets 5 dagen voor de wedstrijd.
De beste tijd om tickets voor Hoffenheim vs FC Augsburg te kopen is 4-6 weken voor de wedstrijd. Hoewel dit in de praktijk niet altijd mogelijk is, raden we u aan uw stoelen zo vroeg mogelijk aan te schaffen, zodat u verzekerd bent van geweldige standpunten en ervaringen.
Ja, wij zorgen ervoor dat u bij uw groep zit als u een even aantal kaartjes koopt. Voor oneven nummers, zoals 3 of 7, neem dan eerst contact met ons op om te bevestigen dat we beschikbaarheid hebben.
Nee, u kunt niet kiezen op welke stoelen u gaat zitten. U kunt echter de categorie kiezen. Omdat we een beperkt aanbod hebben, verdelen we onze beschikbare tickets om onze klanten de beste ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat iedereen naast zijn medereisgenoten zit.
Ja, je kunt een voetbalreis naar Hoffenheim regelen via voetbaltrips.com. Het enige wat u hoeft te doen is op de knop ‘Ontvang een offerte voor een voetbalreis op maat’ te klikken, het formulier in te vullen en u hoort binnen 24 werkuren van ons met een betaalbare en unieke reis, inclusief vlucht, accommodatie en stadsrondleidingen!

Andere wedstrijden in deze stad

Hoffenheim Fulham
Datum bevestigd
Hoffenheim - Fulham tickets
Vriendschappelijke wedstrijden Vriendschappelijke wedstrijden
10 augustus 2024
17:00
PreZero Arena, Sinsheim
vanaf €55,-

Andere wedstrijden van Hoffenheim of FC Augsburg