Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Athletic de Bilbao
Athletic de Bilbao Osasuna
La Liga La Liga

Athletic de Bilbao vs Osasuna tickets

Datum niet bevestigd

San Mamés, Bilbao

zondag 12 mei 2024, 15:00

San Mamés, Bilbao

zondag 12 mei 2024, 15:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Athletic de Bilbao - Osasuna

Ons advies is om je Athletic de Bilbao-tickets aan te schaffen bij een gerenommeerde Nederlandse leverancier. Hier ben je verzekerd van legitieme tickets die tijdig worden geleverd, en we zorgen ervoor dat onze prijzen altijd concurrerend zijn.
De makkelijkste manier om Athletic de Bilbao-tickets te verkrijgen, is door gebruik te maken van onze veilige website. We raden aan te kiezen voor een Nederlandse ticket leverancier zoals Voetbaltrips.com. Internationale ticket platforms bieden doorgaans minder garanties, waardoor je het risico loopt op teleurstellende tickets. Het is vermeldenswaard dat Athletic de Bilbao voornamelijk dure hospitality-tickets aanbiedt aan buitenlandse fans. Gedurende het seizoen zijn er wel enkele tickets beschikbaar, maar die zijn meestal gereserveerd voor Engelse leden.
Zeker weten. Voetbaltrips.com staat volledig garant voor je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en als reisorganisatie zijn we aangesloten bij de GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators). Je kunt dus met een gerust hart bij ons boeken.
We zorgen ervoor dat je minstens met z'n tweeën naast elkaar zit. In geval van een oneven aantal tickets, raden we aan om even contact met ons op te nemen voor de zitplaatsenindeling.
De exacte wedstrijddatum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De definitieve datum wordt op verschillende momenten vastgesteld. Voor de actuele informatie over wedstrijddata kun je onze website raadplegen.
Het is helaas niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen bij Athletic de Bilbao. We ontvangen een toegewezen aantal stoelen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je krijgt digitale E-tickets die je zelf kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met alle benodigde ticketinformatie. In de meeste gevallen kun je de tickets direct downloaden vanuit deze e-mail.
Als je bij ons boekt, garanderen we een zorgeloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met accommodaties. Met Voetbaltrips.com reis je zonder stress.

Andere wedstrijden in deze stad

Athletic de Bilbao Atletico Madrid
Datum bevestigd
Athletic de Bilbao - Atletico Madrid tickets
La Liga La Liga
16 december 2023
16:15
San Mamés, Bilbao
vanaf €150,-
Athletic de Bilbao Las Palmas
Datum bevestigd
Athletic de Bilbao - Las Palmas tickets
La Liga La Liga
20 december 2023
21:30
San Mamés, Bilbao
vanaf €100,-
Athletic de Bilbao Real Sociedad
Datum niet bevestigd
Athletic de Bilbao - Real Sociedad tickets
La Liga La Liga
14 januari 2024
15:00
San Mamés, Bilbao
vanaf €140,-

Andere wedstrijden van Athletic de Bilbao of Osasuna