Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1297 beoordelingen kiyoh

Voetbalreis Engeland

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Voetbalreis Engeland

Het Engelse voetbal kenmerkt zich door het vele aantal clubs en de verschillende voetbalculturen. Zo heeft Engeland meer dan 40.000 voetbalclubs, dit is meer dan elk ander land in de wereld. Een voetbalreis Engeland is daarom erg populair. Vanwege de vele professionele competities beschikken zij ook over veel profclubs. Dit is een groot voordeel wanneer je een wedstrijd in Londen gaat bezoeken. Je kunt namelijk gemakkelijk een extra wedstrijd meepakken uit één van de andere competities! Kies uit onze voetbalreizen Engeland.

Wat is een voetbalreis naar Engeland?

Het bezoeken van een voetbalwedstrijd in het buitenland wordt ook wel een voetbalreis genoemd. De unieke ervaring in een voetbalstadion in combinatie met het vakantiegevoel zorgt voor een perfecte vakantie voor de voetballiefhebber. De Premier League in Engeland staat bekend als de competitie met de meeste topclubs, waardoor er veel bekende en grote stadions zijn. Het stadion van een club blijft één de belangrijkste redenen om een wedstrijd van de club te bezoeken. Maar ook kleine clubs blijven populair voor een Voetbalreis Engeland.

Voetbalcultuur proeven in Engelse competitiesvoetbalreizen engeland

Zo ook in Engeland, hét land van de voetbalcultuur. De fans van de lokale voetbalclubs in Londen zijn zo gek van hun club dat ze er alles aan doen om de overwinning over de streep te trekken. Vooral de supporters van de kleinere clubs geven alles op de wedstrijddag. Het is daarom ook sterk aan te raden om een wedstrijd in de Championship te bezoeken wanneer u in Engeland bent. 

Wat kosten voetbalreizen naar Engeland?

De kosten voor een Voetbalreis Engeland is net zoals elke andere reis erg afhankelijk van de keuzes in luxe. Zo kan er gekozen worden voor een vlucht rond het middaguur, maar deze zal duurder zijn dan een vlucht om 6 uur in de ochtend. En het zal veel verschil maken of u in een vakantieperiode de reis maakt of in een rustige seizoen. De periode heeft niet alleen invloed op de vliegprijzen, maar ook op de beschikbaarheid en prijs van de hotels. In Londen is dit vaak geen groot verschil, omdat er een groot aantal hotels en hostels in Londen zijn. Maar in Liverpool en Manchester is dit wel in de prijs te merken. 

Voetbaltickets van Voetbaltrips

De grootste kostenpost voor wedstrijden van topclubs in Engeland zijn de wedstrijdtickets. Wegens de enorme populariteit van de Premier League is er weinig aanbod in tickets en zijn de tickets dus erg prijzig. Om deze reden proberen wij er altijd voor te zorgen dat onze klanten de beste tickets krijgen. De tickets voor wedstrijden in de Championship zijn een stuk voordeliger en zijn dus een aanrader om mee te pakken als je in Engeland bent. De kosten voor een voetbalreis Engeland is dus sterk afhankelijk van de keuzes die de klant maakt en de populariteit van de wedstrijd. 

Welke voetbalclubs zijn er in Londen?

Natuurlijk is Londen een zeer populaire plek om naar toe te gaan. De voetbalclubs Londen zijn erg populair. Je moet denken aan de Londen voetbalclubs zoals Arsenal en Chelsea. Maar je mag zeker niet de voetbalclubs Londen als Tottenham Hotspur en Westham United. Erg veel Londen voetbalclubs, helemaal als je Crystal Place en Fulham ook meerekend.

Meerdere wedstrijden bezoeken in Engeland

Engeland is het nummer één land wanneer u meerdere wedstrijden tijdens één reis wilt bezoeken. Met een groot aantal profclubs is er genoeg keuze en kun je de perfecte mix tussen een sfeervolle wedstrijd en een wedstrijd op hoog niveau maken. Zo bieden wij veel combi-reizen aan met twee Premier League wedstrijden en één Championship wedstrijd. De steden die aan te raden zijn voor deze reizen zijn Londen en Manchester. Voetbalreizen Engeland zijn dus ideaal om tijdens één reis meerdere wedstrijden te bezoeken!

Voetbalreis Londen

De stad die u moet bezoeken wanneer u naar meerdere wedstrijden wilt, is natuurlijk Londen. Wegens het vele aantal profclubs in Londen speelt er vrijwel dagelijks een profclub een thuiswedstrijd. De teams uit de Championship spelen vaak drie wedstrijden per 7 dagen. Met 5 Londense clubs en 2 clubs vlakbij Londen is er dus genoeg keuze. Maar ook de vele bekertoernooien zorgen voor veel wedstrijden in Londen. Waarbij er voor de clubs uit de onderste regionen mooie affiches zijn tegen clubs uit de Premier League. Onwijs bijzonder om mee te maken als een club uit een lagere klasse wint van een club uit de ‘’rijke’’ Premier League. Mocht u graag meerdere wedstrijden willen bezoeken tijdens uw voetbalreis Engeland, neem dan een kijkje op de pagina met combi-aanbiedingen. Er zijn altijd combi-reizen beschikbaar naar Londen!

Voetbalreis Liverpool/Manchester

Wie denkt aan de stad Liverpool, denkt ook direct aan de gelijknamige voetbalclub Liverpool. Maar ook Everton is gevestigd in Liverpool, omdat veel mensen dit vaak vergeten is de wedstrijd tussen beide extra beladen. Everton wil namelijk laten zien dat zij DE club uit Liverpool zijn. Echter wordt dit met de jaren lastiger voor Everton wegens de enorme populariteit omtrent Liverpool. Beide clubs spelen haar wedstrijden in de Premier League, terwijl er in het gebied rond Liverpool ook enkele Championship clubs bevinden. Zo bevinden Wigan Athletic, Preston North End en Blackburn rovers in het gebied net boven Liverpool en Manchester. 

Meerdere topclubs bezoeken in één reisvoetbalreis engeland

Manchester is namelijk de ideale stad om te combineren met een reis naar Liverpool. In Manchester bevinden zich namelijk (zoals u waarschijnlijk wel weet) twee absolute top clubs. Manchester United en Manchester City spelen beide haar thuiswedstrijden in Manchester. Wanneer u opzoek bent naar een combi reis met meerdere topclubs is een reis naar Manchester en Liverpool sterk aan te raden!

Een week lang wedstrijden bezoeken

Wanneer er de mogelijkheid is, creëert Voetbaltrips zelfs reizen waarbij er 7 dagen lang elke dag een wedstrijd bezocht wordt. Waarbij er een mix wordt gemaakt tussen de Championship, de Premier League en als het kan zelf een wedstrijd uit de Champions league of Europa League. Mocht u deze niet kunnen vinden op onze website, maar dit wel erg interessant vinden. Laat het ons dan weten en wij helpen u met de ultieme voetbalreis

Engeland, de perfecte bestemming voor een combi-reis

Al met al kunnen we dus wel concluderen dat Engeland de beste bestemming is om een reis met meerdere wedstrijden te maken. Vooral Londen is ideaal om meerdere soorten voetbalsfeer te proeven. De ene dag juichen voor een wereldgoal van Aubameyang en de andere dag meezingen met een ludiek liedje over de spits van Millwall. De ervaring die u nooit meer meemaakt en de verhalen die je later nog herinnert. Daar doe je het toch voor!

Jouw voetbalreis Engeland nu beschikbaar

Kijk nu naar ons uitgebreide aanbod van voetbalreizen Engeland. Deze reizen zijn erg populair door de prachtige wedstrijden die je kan zien. Daarnaast is onze voetbalreis Engeland zeer populair omdat wij een betrouwbare en goedkope aanbieder van voetbalreizen zijn.