Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1276 beoordelingen kiyoh

Voetbalreis

Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
/ Voetbalreis

Goedkope voetbalreis boeken?

Prijzen van voetbalreizen kunnen flink uiteen lopen. Dat heeft te maken met een aantal factoren. Als u zo goedkoop mogelijk op voetbalreis wil is het handig om daar op tijd rekening mee te houden. Vooral de vluchtprijzen kunnen flink fluctueren, in de regel is het zo dat hoe eerder u boekt hoe voordeliger de vlucht is en dus hoe goedkoper de voetbalreis. Bij sommige aanbieders van voetbalreizen kunt u alleen kiezen voor (te) dure hotels. Bij Voetbaltrips.com bieden wij ook budgetaccommodatie aan, gericht op mensen die minder om luxe geven en vooral voor de voetbalervaring gaan, dat scheelt flink in de prijs van uw voetbalreis. De derde factor die een grote invloed heeft op de prijs van uw voetbaltrip is de prijs van uw wedstrijdticket. Als u bij ons boekt weet u dat u nooit teveel betaalt voor uw wedstrijdticket. Op de website van onafhankelijke voetbalreisvergelijker voetbalreis.nl komen wij als goedkoopste uit de vergelijking, zo weet u zeker dat u de beste prijs voor uw ticket heeft.

Hoe gaat zo’n voetbalreis nou in zijn werk?

Bij Voetbaltrips.com stel je jouw voetbalreis helemaal zelf samen! Alleen losse kaarten kopen of liever een volledige verzorgde voetbalreis boeken? De keuze is helemaal aan jou! De voetbalreis begint natuurlijk bij het bepalen naar welke wedstrijd jij gaat. Wordt dit een topper in de Premier League of toch een spannende clash in de Serie A? Nadat jij de wedstrijd hebt uitgekozen is het bij een voetbalreis hoog tijd om de vlucht te boeken. Hier is een ruime keus, één overnachting of toch liever twee? Alles is mogelijk. U kunt zelf kiezen met welke airline, vanaf welke luchthaven en op welk moment u vliegt. Om uw voetbalreis af te ronden hoeft u alleen nog maar een accommodatie te kiezen, kiest u voor voetbaltrip met  een simpel hostel of pakt u uit met het comfort van een luxe hotel. Zodra je dit gedaan hebt is uw voetbalreis compleet en kan de (voor)pret beginnen. 

Wat kan ik van de reis verwachten?

Ruim voordat u op reis gaat ontvangt u van ons een overzichtelijk document met al uw reisgegevens en een stadsgids met informatie over de stad van de voetbalwedstrijd. Op deze manier kunt u simpel zien hoe u rondreist door de stad en komt u niet voor onvoorziene situaties te staan. Mocht er toch iets onduidelijk zijn tijdens uw reis, wij staan 24/7 voor u klaar. U kunt ons bereiken via het persoonlijke noodnummer dat u van ons ontvangt. 

Enthousiast geworden?

Als u nog vragen heeft of informatie wil hebben over een bepaalde voetbalreis kunt u ons op meerdere manieren bereiken. Vragen kunt u lezen op de veelgestelde vragen pagina. Daarnaast kunt u rechtsonder in dit scherm met ons chatten of tijdens kantoortijden via whatsapp of email. Ook zijn wij tijdens kantoortijden telefonisch bereikbaar via 030-3690059.