Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets West Ham United
West Ham United Brentford
Premier League Premier League

West Ham United vs Brentford tickets

Datum niet bevestigd

London Stadium, London

zaterdag 24 februari 2024, 15:00

London Stadium, London

zaterdag 24 februari 2024, 15:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over West Ham United - Brentford

Voor authentieke en tijdige tickets adviseren we te kiezen voor een betrouwbare Nederlandse leverancier. Bij ons krijg je de garantie op echte tickets die je tijdig ontvangt. Bovendien monitoren we continu de marktprijzen om ervoor te zorgen dat je altijd een eerlijke prijs betaalt.
De veiligste en directe manier is door te boeken via onze website. Door te kiezen voor een Nederlandse provider zoals Voetbaltrips, weet je zeker dat je tickets worden gegarandeerd. Een andere optie is een internationaal ticketplatform, maar daar zijn geen zekerheden. West Ham United biedt hoofdzakelijk exclusieve hospitality tickets aan internationale fans. Aan het begin van het seizoen zijn er slechts enkele tickets beschikbaar, voornamelijk voor de Engelse 'members' van de club.
Absoluut! Voetbaltrips.com staat garant voor zowel je tickets als de planning van je trip. We hanteren enkel officiële digitale tickets en zijn aangesloten bij het GGTO garantiefonds.
Ja, wij zorgen ervoor dat je minstens met zijn tweeën naast elkaar zit. Voor groepen met een oneven aantal adviseren we vooraf contact op te nemen.
Wedstrijddata kunnen wijzigen vanwege televisierechten en toernooien. De definitieve datum varieert per competitie. Bekijk onze gedetailleerde uitleg over datum bepalingen.
Bij West Ham United is dit helaas niet mogelijk. Dit komt doordat wij voor elke wedstrijd andere stoelen beschikbaar hebben. Wij maken de indeling op de beschikbaarheid van tickets en de vraag voor de wedstrijd.
Je ontvangt een digitaal E-ticket via e-mail, dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Je ontvangt een e-mail met ticketinformatie uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail op je telefoon laden.
Met onze georganiseerde voetbalreizen in combinatie met West Ham United tickets, zijn alle reisonderdelen naadloos op elkaar afgestemd. Geen zorgen over niet overeenkomende vliegschema's of lastig bereikbare hotels. Kortom: een zorgeloze voetbalervaring.
Wij focussen primair op thuisvak tickets. Uitzonderingen daargelaten, bieden we over het algemeen geen uitvak tickets aan. Ook is het dragen van de kleuren van het bezoekende team niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Arsenal Wolverhampton Wanderers
Datum bevestigd
Arsenal - Wolverhampton Wanderers tickets
Premier League Premier League
2 december 2023
15:00
Emirates Stadium, Londen
vanaf €345,-
Brentford Luton Town FC
Datum bevestigd
Brentford - Luton Town FC tickets
Premier League Premier League
2 december 2023
15:00
Brentford Community Stadium, Londen
vanaf €155,-
Millwall Sunderland AFC
Datum bevestigd
Millwall - Sunderland AFC tickets
Championship Championship
2 december 2023
15:00
The Den, Londen
vanaf €85,-

Andere wedstrijden van West Ham United of Brentford