Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets VFL Wolfsburg
VFL Wolfsburg FSV Mainz
Bundesliga Bundesliga

VFL Wolfsburg vs FSV Mainz tickets

Datum bevestigd

Volkswagen Arena, Wolfsburg

zaterdag 18 mei 2024, 15:30

Volkswagen Arena, Wolfsburg

zaterdag 18 mei 2024, 15:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over VFL Wolfsburg - FSV Mainz

Wij raden aan om je VFL Wolfsburg-tickets bij een Nederlandse ticketleverancier te kopen. Bij ons ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden geleverd. Bovendien houden we de prijzen van onze concurrenten scherp in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
De gemakkelijkste manier om je tickets veilig te bestellen, is via onze website. Kies voor een Nederlandse VFL Wolfsburg-ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com voor gemoedsrust. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. VFL Wolfsburg zelf biedt voornamelijk dure hospitality-tickets voor buitenlandse fans. Er zijn enkele tickets beschikbaar tijdens het seizoen, maar die zijn voornamelijk bedoeld voor Duitse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat voor 100% garantie op je tickets en je reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
We zorgen ervoor dat je minimaal met twee personen naast elkaar zit. Als je een oneven aantal bent, raden we je aan om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan veranderen vanwege televisierechten of bekerwedstrijden. De bekendmaking van de datum varieert. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij VFL Wolfsburg is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal e-ticket dat je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een naadloze reiservaring. Maak je geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zorgeloos.
We verkopen in de eerste plaats thuisvak-tickets. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

VFL Wolfsburg SC Freiburg
Datum bevestigd
VFL Wolfsburg - SC Freiburg tickets
Bundesliga Bundesliga
9 december 2023
15:30
Volkswagen Arena, Wolfsburg
vanaf €80,-
VFL Wolfsburg Bayern München
Datum bevestigd
VFL Wolfsburg - Bayern München tickets
Bundesliga Bundesliga
20 december 2023
20:30
Volkswagen Arena, Wolfsburg
vanaf €175,-
VFL Wolfsburg FC Köln
Datum niet bevestigd
VFL Wolfsburg - FC Köln tickets
Bundesliga Bundesliga
27 januari 2024
15:30
Volkswagen Arena, Wolfsburg
vanaf €90,-

Andere wedstrijden van VFL Wolfsburg of FSV Mainz