Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1276 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets SL Benfica
SL Benfica FC Arouca
Primeira Liga Primeira Liga

SL Benfica vs FC Arouca tickets

Datum niet bevestigd

Estadio da Luz, Lissabon

zondag 12 mei 2024, 21:00

Estadio da Luz, Lissabon

zondag 12 mei 2024, 21:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over SL Benfica - FC Arouca

Via ons platform kunt u een kaartje kopen voor de wedstrijd SL Benfica versus FC Arouca. Kies alleen de categorie waarin je wilt zitten, het ticketnummer en of je alleen het voetbalwedstrijdticket wilt of een complete voetbalreiservaring wilt voorbereiden. Na aankoop ontvang je je tickets 5 dagen voor de wedstrijd.
De beste tijd om tickets voor SL Benfica vs FC Arouca te kopen is 4-6 weken vóór de wedstrijd. Hoewel dit in de praktijk niet altijd mogelijk is, raden we u aan uw stoelen zo vroeg mogelijk aan te schaffen, zodat u verzekerd bent van geweldige standpunten en ervaringen.
Ja, wij zorgen ervoor dat u bij uw groep zit als u een even aantal kaartjes koopt. Voor oneven nummers, zoals 3 of 7, neem dan eerst contact met ons op om te bevestigen dat we beschikbaarheid hebben.
Nee, u kunt niet kiezen op welke stoelen u gaat zitten. U kunt echter de categorie kiezen. Omdat we een beperkt aanbod hebben, verdelen we onze beschikbare tickets om onze klanten de beste ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat iedereen naast zijn medereisgenoten zit.
Ja, je kunt een voetbalreis naar SL Benfica regelen via voetbaltrips.com. Het enige wat u hoeft te doen is op de knop ‘Ontvang een offerte voor een voetbalreis op maat’ te klikken, het formulier in te vullen en u hoort binnen 24 werkuren van ons met een betaalbare en unieke reis, inclusief vlucht, accommodatie en stadsrondleidingen!

Andere wedstrijden in deze stad

Sporting Portugal Chaves
Datum niet bevestigd
Sporting Portugal - Chaves tickets
Primeira Liga Primeira Liga
19 mei 2024
21:00
Estadio Jose Alvalade, Lissabon
vanaf €450,-

Andere wedstrijden van SL Benfica of FC Arouca