Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,3 volgens 

1295 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Manchester City
Manchester City Manchester United
Premier League Premier League

Manchester City vs Manchester United tickets

Datum bevestigd

Etihad Stadium, Manchester

zondag 3 maart 2024, 15:30

Etihad Stadium, Manchester

zondag 3 maart 2024, 15:30

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Manchester City - Manchester United

Koop veilig via onze website door categorie en aantal tickets te selecteren. Digitale tickets worden in de week voor de wedstrijd per e-mail geleverd
Het ideale moment is 4-6 weken voor de wedstrijd, maar ook kort voor de aftrap zijn tickets beschikbaar.
Ja, je zit naast elkaar. Voor oneven aantallen, neem contact op voor zekerheid.
Individuele stoelen selecteren is niet mogelijk, maar we streven naar de beste stoelen in de gekozen categorie.
Zeker! Vraag eenvoudig een offerte aan, ontvang binnen 24 uur een voorstel op maat en profiteer van scherpe prijzen en reiszekerdheid.

Over jouw Manchester City - Manchester United tickets

Beleef Manchester City - Manchester United

De wedstrijd tussen Manchester City en Manchester United is meer dan een spel; het is een strijd om eer. Met een rijke historie van rivaliteit, belichaamt deze ontmoeting de ware essentie van het Engelse voetbal. De intense sfeer, gepassioneerde supporters en legendarische momenten maken deze wedstrijd ongeëvenaard.

  • Doelpuntrijke Ontmoeting: In september 2009 behaalde Manchester United een indrukwekkende 4-3 overwinning op Manchester City, waarbij Michael Owen diep in blessuretijd het winnende doelpunt maakte.
  • Historische Overwinning: Manchester City boekte in oktober 2011 een historische 6-1 overwinning op Manchester United, wat hun grootste overwinning op Old Trafford was in de Premier League.
  • The Comeback of Comebacks (April 2018) In een adembenemende comeback bewees Manchester United zijn kracht door van een 2-0 achterstand terug te komen en Manchester City met 2-3 te verslaan in april 2018. Een sensationeel optreden waarbij doelpunten van Paul Pogba en Chris Smalling niet genoeg waren om City tegen te houden.

De rivaliteit tussen de twee clubs dateert uit de vroege jaren 1900 en is sindsdien alleen maar gegroeid. Elke ontmoeting is doordrenkt met spanning en dramatische wendingen, wat deze derby tot een van 's werelds meest gevolgde wedstrijden maakt.

Eenvoudig naar Manchester met Digital Tickets voor Manchester City - Manchester United

Bij Voetbaltrips.com maken we het kopen van tickets eenvoudig. Digitale tickets worden ruim voor de wedstrijd geleverd. Op de wedstrijddag zelf voel je de adrenaline in het stadion, omringd door fanatieke supporters, terwijl je getuige bent van het voetbalspektakel.

Ontdek Manchester als nooit tevoren. Dwaal door de straten, geniet van de lokale keuken en voel de levendige energie van deze bruisende stad. Maak jouw voetbalreis compleet door Manchester te verkennen als een ware voetbalfan.

Kortom, voor een onvergetelijke voetbalervaring zijn jouw tickets het beste te verkrijgen bij Voetbaltrips.com.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Manchester City of Manchester United