9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Sevilla

Sevilla

Spanje-overig, ES

Hoe werken de Sevilla Tickets?

Sevilla

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Sevilla tickets en voetbalreis Sevilla

Sevilla is een Spaanse voetbalclub welke uitkomt in de La Liga Santander. Sevilla beschikt over een imposant stadion genaamd Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Dit is een indrukwekkend stadion met de beschikking over 44.000 plaatsen. Ook heeft Sevilla een van de mooiste clubliederen in de wereld. De 'Himno del Centenario del Sevilla' wordt voor elke wedstrijd a capella meegezongen door het gehele stadion. Dit is een ervaring die je meegemaakt moet hebben in je leven. 

Sevilla Tickets boeken is makkelijk

Een wedstrijd van Sevilla bezoeken kan heel eenvoudig zijn, als je voor een voetbalreis Sevilla van Voetbaltrips.com kiest. Wij bieden complete voetbalreizen naar Sevilla aan, zodat je zelf niets meer hoeft te regelen. 

Combineer Sevilla met een bezoek aan de stad 

Veel mensen die een voetbalreis naar Sevilla boeken, combineren dit met een bezoek aan de Spaanse stad zelf. Sevilla heeft tal van culturele hoogstandjes te bieden, waar je niet snel op uitgekeken raakt. De kathedraal en de Alcazar, maar ook talrijke mooie musea zijn hier wellicht de beste voorbeelden van. Daarbij beschikt de stad over tal van kleine restaurantjes, waar je heerlijk kunt genieten van authentieke tapas aan het eind van de dag. Zo kun je met een goed gevoel naar de wedstrijd van Sevilla in het sfeervolle estadio Ramón Sánchez Pizjuán gaan! 

Voetbaltrip naar Sevilla boeken 

Een voetbaltrip naar Sevilla boeken via Voetbaltrips.com is heel eenvoudig. Je selecteert vooraf welke wedstrijd je wilt bezoeken en waar je binnen het stadion wilt zitten, waarna wij de rest voor je regelen. Zo zorgen we er onder meer voor dat je vervoer geregeld wordt, dat er een accommodatie in Sevilla gereserveerd wordt en dat de tickets voor Sevilla voor je klaarliggen. Op deze manier begin je onbezorgd aan je voetbalreis naar Sevilla. 

Losse tickets Sevilla kopen 

Mocht je een goede kennis of familie in Sevilla hebben, dan is het onnodig om een complete voetbalreis naar Sevilla te boeken. Je kunt in dat geval ook voor onze losse wedstrijdtickets voor Sevilla kiezen. Het is verstandig om de tickets voor Sevilla ruim voor de wedstrijd te reserveren, om er zeker van te zijn dat je een plekje in het stadion hebt.