9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Liverpool

Liverpool

Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Liverpool Tickets?

Liverpool

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Onze Liverpool Tickets zorgen voor een overgetelijk voetbal avontuur. Lees hieronder alles over de losse tickets Liverpool of een echte voetbaltrip Liverpool. Wat u ook kiest, wij zorgen voor de beste tickets Liverpool.

Voetbaltrip Liverpool? Boeken via Voetbaltrips.com 

Is Liverpool FC je favoriete club? In dat geval kan een voetbaltrip Liverpool een grote droom voor je zijn! Voetbaltrips.com maakt het mogelijk om een voetbaltrip naar Liverpool te boeken. Wij hebben de Liverpool Ticktes die u nodig heeft. Wij bieden voetbalreizen naar tal van verschillende wedstrijden van Liverpool aan. Welke wedstrijd van Liverpool zou jij graag willen bezoeken? 

Anfield

Liverpool is een voetbalclub uit de gelijknamige stad. Binnen Liverpool is dit niet de enige club die tot de topclubs van de Engelse competitie behoort. Ook Everton speelt haar wedstrijden in deze stad. Liverpool werd in 1892 opgericht door John Houlding, die ook de eigenaar van het stadion van Liverpool was. Nog steeds speelt Liverpool haar wedstrijden op Anfield! Voorheen speelde ook Everton haar wedstrijden hier, maar zij werden al snel uit het stadion verbannen door Houlding. Het stadion nieuwe stadion van Everton ligt valkbij die van Liverpool. Beide clubs zijn goed te combineren wanneer u meerdere wedstrijden wilt bezoeken tijdens één voetbalreis naar Engeland!

Bezoek de stad Liverpool tijdens je voetbalreis 

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool boekt heb je de mogelijkheid om na aankomst eerst de stad zelf te bekijken. Onze Liverpool FC tickets bieden vele mogelijkheden. Veel mensen zullen Liverpool niet alleen vanwege haar voetbalclubs kennen, maar ook van The Beatles. Zij namen hier verschillende bekende nummers op in het verleden. Hoewel Liverpool je favoriete club is, kan het ontzettend leuk zijn om ook een stadiontour door het nieuwe stadion van Everton te nemen. Zo heb je direct beide stadions gezien tijdens je voetbalreis naar Engeland! 

Hoe kan je een voetbaltrip Liverpool boeken?

Op onze website bieden wij de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Liverpool te boeken. De reis bestaat uit het vervoer naar Liverpool, de accommodatie in de stad en natuurlijk de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Liverpool naar keuze. Het is verstandig om de voetbaltrip naar Liverpool ruim voor de wedstrijd te boeken, om er zeker van te zijn dat we plekken voor je kunnen reserveren. Zeker de wedstrijd tussen Liverpool en Everton is voor veel fans het absolute hoogtepunt tijdens het seizoen. 

Tickets Liverpool kopen 

Mocht je al een accommodatie in Liverpool gereserveerd hebben, dan is het boeken van een complete voetbalreis overbodig. In dit geval kun je ook voor losse tickets Liverpool kiezen. Ook bij deze losse Liverpool tickets is het belangrijk om je reservering ruim voor de wedstrijd te regelen. Zo ben je verzekerd van goede plekken in het stadion! Wij zorgen er daarbij voor dat je de wedstrijdtickets voor Liverpool ruim op tijd in huis hebt.