9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur

Liverpool

Verenigd Koninkrijk, Liverpool

Liverpool tickets of een voetbaltrip Liverpool? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Altijd al een wedstrijd van Liverpool willen bezoeken? Dat kan! Er zijn niet alleen wedstrijden kaarten beschikbaar voor de Premier League kaarten, maar er zijn ook tickets voor nationale en internationale toernooien. De ploeg van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk speelt zijn wedstrijden op het wereldberoemde Anfield, dat bekend staat om zijn unieke sfeer. Wij bieden de beste en goedkoopste Liverpool Tickets aan. Hier kan je een compleet verzorgde Voetbaltrip Liverpool regelen, maar ook gewoon de losse tickets Liverpool. Onze Tickets Liverpool staan garant voor een onvergetelijk avontuur. Kies nu jouw eigen Liverpool FC tickets! Voor onderstaande wedstrijden van ‘The Reds’ zijn nog kaarten beschikbaar.

Arsenal VS Liverpool

  • Premier League
  • 02/05/2020 15:00
  • Londen, Verenigd Koninkrijk
Nog niet bevestigd

Newcastle United VS Liverpool

  • Premier League
  • 17/05/2020 15:00
  • Engeland-overig, Verenigd Koninkrijk
Speeldatum bevestigd

Over de club

Onze Liverpool Tickets zorgen voor een overgetelijk voetbal avontuur. Lees hieronder alles over de losse tickets Liverpool of een echte voetbaltrip Liverpool. Wat u ook kiest, wij zorgen voor de beste tickets Liverpool.

Voetbaltrip Liverpool? Boeken via Voetbaltrips.com 

Is Liverpool FC je favoriete club? In dat geval kan een voetbaltrip Liverpool een grote droom voor je zijn! Voetbaltrips.com maakt het mogelijk om een voetbaltrip naar Liverpool te boeken. Wij hebben de Liverpool Ticktes die u nodig heeft. Wij bieden voetbalreizen naar tal van verschillende wedstrijden van Liverpool aan. Welke wedstrijd van Liverpool zou jij graag willen bezoeken? 

Anfield

Liverpool is een voetbalclub uit de gelijknamige stad. Binnen Liverpool is dit niet de enige club die tot de topclubs van de Engelse competitie behoort. Ook Everton speelt haar wedstrijden in deze stad. Liverpool werd in 1892 opgericht door John Houlding, die ook de eigenaar van het stadion van Liverpool was. Nog steeds speelt Liverpool haar wedstrijden op Anfield! Voorheen speelde ook Everton haar wedstrijden hier, maar zij werden al snel uit het stadion verbannen door Houlding. Het stadion nieuwe stadion van Everton ligt valkbij die van Liverpool. Beide clubs zijn goed te combineren wanneer u meerdere wedstrijden wilt bezoeken tijdens één voetbalreis naar Engeland!

Bezoek de stad Liverpool tijdens je voetbalreis 

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool boekt heb je de mogelijkheid om na aankomst eerst de stad zelf te bekijken. Onze Liverpool FC tickets bieden vele mogelijkheden. Veel mensen zullen Liverpool niet alleen vanwege haar voetbalclubs kennen, maar ook van The Beatles. Zij namen hier verschillende bekende nummers op in het verleden. Hoewel Liverpool je favoriete club is, kan het ontzettend leuk zijn om ook een stadiontour door het nieuwe stadion van Everton te nemen. Zo heb je direct beide stadions gezien tijdens je voetbalreis naar Engeland! 

Hoe kan je een voetbaltrip Liverpool boeken?

Op onze website bieden wij de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Liverpool te boeken. De reis bestaat uit het vervoer naar Liverpool, de accommodatie in de stad en natuurlijk de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Liverpool naar keuze. Het is verstandig om de voetbaltrip naar Liverpool ruim voor de wedstrijd te boeken, om er zeker van te zijn dat we plekken voor je kunnen reserveren. Zeker de wedstrijd tussen Liverpool en Everton is voor veel fans het absolute hoogtepunt tijdens het seizoen. 

Tickets Liverpool kopen 

Mocht je al een accommodatie in Liverpool gereserveerd hebben, dan is het boeken van een complete voetbalreis overbodig. In dit geval kun je ook voor losse tickets Liverpool kiezen. Ook bij deze losse Liverpool tickets is het belangrijk om je reservering ruim voor de wedstrijd te regelen. Zo ben je verzekerd van goede plekken in het stadion! Wij zorgen er daarbij voor dat je de wedstrijdtickets voor Liverpool ruim op tijd in huis hebt. 

Hoe werken de Liverpool Tickets?

Levering

Wedstrijdtickets voor Liverpool worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat er niemand alleen zit als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst te boeken raden wij aan even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.