9
499 Beoordelingen
Tijdelijk alleen bereikbaar via e-mail: info@voetbaltrips.com
Liverpool

Liverpool

Liverpool, Verenigd Koninkrijk

Hoe werken de Liverpool Tickets?

Liverpool

Levering

Wedstrijdtickets voor Liverpool worden in de vorm van membercards geleverd. Dit zijn plastic pasjes waar de wedstrijd op geladen staat. Naast deze pasjes ontvangt u een document waar uw zitplaatsen duidelijk op staan aangegeven. Het pasje kunt u bij de ingang van het stadion scannen om toegang te krijgen. De tickets worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd door ons verstuurd per post. Bij uitzondering kan het gebeuren dat de tickets voor u klaarliggen in de speelstad of dat deze bij een van onze contactpersonen in de buurt van het stadion moeten worden opgehaald. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat er niemand alleen zit als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst te boeken raden wij aan even contact met ons op te nemen over de mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.

Losse tickets Complete reis

Er zal nooit iemand alleen zitten*

U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie

Uw wedstrijdkaarten zijn officieel

U ontvangt een uitgebreid informatiedocument

*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Bezoek een wedstrijd van Liverpool

Algemene informatie

Liverpool is opgericht in 1892 door John Houlding. Houlding kocht ooit het stadion Anfield over van Everton, dat al in 1878 werd opgericht. Destijds had Houlding nog geen voetbalclub om in het stadion te spelen. John Houlding besloot zelf een club op te richten, genaamd Liverpool. In de beginjaren werden er regelmatig successen geboekt en presteerde Liverpool wisselvallig. Pas vanaf de jaren 60 begon Liverpool echt te presteren. Meerdere keren werd Liverpool landskampioen en ook meerdere keren werd de Europacup I gewonnen. Sinds de oprichting van de Premier League in 1993 presteerde Liverpool iets minder dan voorheen. Liverpool werd vaker derde en vierde en een kampioenschap bleef lang uit. Liverpool werd een subtopper die streed voor de plaatsen om de Champions League. Er werden wel een aantal prijzen gepakt waaronder de FA Cup en in 2005 werd zelfs de Champions League gewonnen. Pas in 2020 werd Liverpool voor het eerst kampioen van de Premier League. Onder leiding van Jurgen Klopp wist Liverpool met sterspelers Mohamed Salah, Virgil van Dijk en Sadio Mané de Premier League te winnen. Het seizoen ervoor, in 2019, won het ook de Champions League. Liverpool is niet langer de subtopper, maar is uitgegroeid tot een kanshebber voor de titel. De bekenste spelers die het rode shirt van Liverpool gedragen hebben zijn Steven Gerrard, Jamie Carragher en Kenny Dalglish. Ook hebben Dirk Kuyt en Ryan Babel bij Liverpool gespeeld. Op dit moment spelen Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum bij Liverpool. 

Liverpool speelt haar thuiswedstrijden in Anfield. Het stadion heeft een capaciteit van 54.074 plaatsen. Het oude stadion ligt aan Anfield Road in Liverpool. Al sinds 1892 is het stadion de thuisbasis van Liverpool, terwijl het daarvoor de thuisbasis was van stadgenoot en rivaal Everton. Het stadion heeft door de jaren heen meerdere uitbreidingen gehad.

De grootste rivaal van Liverpool is Everton. De stadions van beide clubs liggen op loopafstand. Everton speelt haar thuiswedstrijden in Goodison Park omdat John Haulding het stadion in 1892 overkocht van Everton. De rivaliteit tussen beide clubs is rond deze tijd ontstaan. Een wedstrijd tussen beide clubs wordt de 'Merseyside Derby' genoemd en staat garant voor spektakel! Een wedstrijd bezoeken tussen beide teams is dan ook zeker een aanrader als je in Liverpool bent!

Voetbaltrip Liverpool? Boeken via Voetbaltrips.com 

Is Liverpool FC je favoriete club? In dat geval kan een voetbaltrip Liverpool een grote droom voor je zijn! Voetbaltrips.com maakt het mogelijk om een voetbaltrip naar Liverpool te boeken. Wij hebben de Liverpool Ticktes die u nodig heeft. Wij bieden voetbalreizen naar tal van verschillende wedstrijden van Liverpool aan. Welke wedstrijd van Liverpool zou jij graag willen bezoeken? 

Bezoek de stad Liverpool tijdens je voetbalreis 

Wanneer je een voetbalreis naar Liverpool boekt heb je de mogelijkheid om na aankomst eerst de stad zelf te bekijken. Onze Liverpool FC tickets bieden vele mogelijkheden. Veel mensen zullen Liverpool niet alleen vanwege haar voetbalclubs kennen, maar ook van The Beatles. Zij namen hier verschillende bekende nummers op in het verleden. Hoewel Liverpool je favoriete club is, kan het ontzettend leuk zijn om ook een stadiontour door het nieuwe stadion van Everton te nemen. Zo heb je direct beide stadions gezien tijdens je voetbalreis naar Engeland! 

Hoe kan je een voetbaltrip Liverpool boeken?

Op onze website bieden wij de mogelijkheid om een complete voetbalreis naar Liverpool te boeken. De reis bestaat uit het vervoer naar Liverpool, de accommodatie in de stad en natuurlijk de wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Liverpool naar keuze. Het is verstandig om de voetbaltrip naar Liverpool ruim voor de wedstrijd te boeken, om er zeker van te zijn dat we plekken voor je kunnen reserveren. Zeker de wedstrijd tussen Liverpool en Everton is voor veel fans het absolute hoogtepunt tijdens het seizoen. 

Tickets Liverpool kopen 

Mocht je al een accommodatie in Liverpool gereserveerd hebben, dan is het boeken van een complete voetbalreis overbodig. In dit geval kun je ook voor losse tickets Liverpool kiezen. Ook bij deze losse Liverpool tickets is het belangrijk om je reservering ruim voor de wedstrijd te regelen. Zo ben je verzekerd van goede plekken in het stadion! Wij zorgen er daarbij voor dat je de wedstrijdtickets voor Liverpool ruim op tijd in huis hebt.