Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Racing Club
Racing Club Unión Santa Fe
Liga Profesional Liga Profesional

Racing Club vs Unión Santa Fe tickets

Datum bevestigd

Estádio Presidente Juan Domingo Perón, BuenosAires

zondag 28 juli 2024, 17:15

Estádio Presidente Juan Domingo Perón, BuenosAires

zondag 28 juli 2024, 17:15

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Racing Club - Unión Santa Fe

Wij raden aan om tickets te verkrijgen bij een betrouwbare Nederlandse leverancier. Als je voor ons kiest, ben je verzekerd van authentieke tickets die ruim op tijd worden geleverd. Daarnaast houden we voortdurend de marktprijzen in de gaten, zodat je bij ons nooit te veel betaalt.
De meest betrouwbare methode is om je tickets rechtstreeks via onze website te reserveren. Met een boeking via een Nederlandse aanbieder zoals Voetbaltrips, ben je verzekerd van je tickets, ongeacht de omstandigheden. Andere opties zijn internationale ticketplatforms, maar daar ontbreken vaak garanties. Bij Racing Club zelf zijn er alleen prijzige hospitality tickets beschikbaar voor internationale fans. Aan het begin van het seizoen biedt Racing Club een beperkt aantal tickets aan, voornamelijk voor hun Argentijnse leden.
Zeker weten! Voetbaltrips.com garandeert de betrouwbaarheid van je tickets en de organisatie van je reis. We bieden alleen officiële digitale tickets aan en zijn verbonden met het GGTO garantiefonds.
We verzekeren je ervan dat groepen van twee of meer personen naast elkaar zullen zitten. Als je een oneven aantal personen hebt, neem dan even contact met ons op. We adviseren graag over de zitopties voor grotere groepen.
Onbevestigde data zijn meestal het gevolg van televisierechten en mogelijke toernooien. De exacte bevestigingsdatum verschilt per competitie. Voor meer details over de vaststelling van data, kun je hier terecht.
Bij Racing Club is het niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen, omdat we voor elke wedstrijd een vaste set stoelen hebben.
Je ontvangt een fysiek ticket dat je persoonlijk van onze contactpersoon krijgt en mee kunt nemen naar het stadion.
Je kunt de wedstrijd tickets afhalen bij de lokale club vertegenwoordiger. Bij het afhalen ontvang je ook een pas waarmee je toegang krijgt tot het stadion.
Met een voetbalreis inclusief Racing Club tickets via ons, kun je rekenen op een probleemloze ervaring. Je vermijdt het risico van niet-passende vluchten of onbereikbare hotels. Kortom, een zorgeloze trip!
We bieden voornamelijk thuisvak tickets aan. Tenzij specifiek aangegeven, verkopen we geen uitvak tickets. Clubkleuren van bezoekende teams zijn niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

San Lorenzo Newell's
Datum bevestigd
San Lorenzo - Newell's tickets
Liga Profesional Liga Profesional
27 juli 2024
17:00
Estadio Pedro Bidegain, Buenos Aires
vanaf €95,-
River Plate Sarmiento
Datum bevestigd
River Plate - Sarmiento tickets
Liga Profesional Liga Profesional
28 juli 2024
18:30
Estadio Monumental, Buenos Aires
vanaf €195,-
Argentinos Juniors Lanús
Datum bevestigd
Argentinos Juniors - Lanús tickets
Liga Profesional Liga Profesional
29 juli 2024
21:00
Estadio Diego Armando Maradona, Buenos Aires
vanaf €115,-

Andere wedstrijden van Racing Club of Unión Santa Fe