Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1057 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets PSG
PSG Olympique Marseille
Ligue 1 Ligue 1

PSG vs Olympique Marseille tickets

Datum bevestigd

Parc des Princes, Paris

zondag 24 september 2023, 20:45

Parc des Princes, Paris

zondag 24 september 2023, 20:45

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over PSG - Olympique Marseille

Wij adviseren om deze bij een vertrouwde Nederlandse leverancier aan te schaffen. Bij ons ben je gegarandeerd van authentieke tickets die je tijdig ontvangt. Bovendien monitoren wij continu de marktprijzen om ervoor te zorgen dat je nooit te veel betaalt.
De eenvoudigste en veiligste manier is door ze direct op onze website te bestellen. Door te kiezen voor een Nederlandse aanbieder zoals Voetbaltrips, ben je verzekerd van je tickets. Natuurlijk zijn er ook internationale ticketplatforms, maar daar zijn de garanties vaak minder. PSG zelf heeft een select aanbod aan dure hospitality tickets voor buitenlandse fans en een beperkt aantal tickets aan het seizoensbegin, voornamelijk voor hun Franse 'members'.
Absoluut! Voetbaltrips.com staat garant voor zowel je tickets als de organisatie van je reis. Wij werken enkel met officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij het garantiefonds GGTO.
Ja, wij garanderen dat je ten minste in paren naast elkaar zit. Mocht je met een oneven aantal boeken, neem dan vooraf even contact met ons op.
Mogelijke veranderingen in de datum zijn vaak te wijten aan televisierechten of bekerwedstrijden. Het vaststellen van de datum varieert per competitie. Hier vind je een gedetailleerde toelichting.
Specifieke stoelkeuzes bij PSG zijn helaas niet mogelijk vanwege de toegewezen zitplaatsen per wedstrijd, maar we zorgen voor de best mogelijke indeling.
De tickets worden digitaal verzonden in de vorm van een e-ticket, die je kunt uitprinten en meenemen naar het stadion.
Minimaal 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail met je ticketinformatie. Vaak kun je de tickets direct vanuit deze e-mail op je smartphone laden.
Bij ons is elke voetbalreis met PSG tickets naadloos georganiseerd. Geen zorgen over wedstrijdtijden buiten je vliegschema of een slecht gelegen hotel. Kortom: een zorgeloze ervaring!
Primair bieden wij thuisvak tickets aan. Tenzij anders aangegeven, hebben wij geen uitvak tickets. Het is ook verboden om de kleuren van het bezoekende team te dragen.

Andere wedstrijden in deze stad

PSG Le Havre AC
Datum bevestigd
PSG - Le Havre AC tickets
Ligue 1 Ligue 1
27 april 2024
21:00
Parc des Princes, Paris
vanaf €125,-
PSG Borussia Dortmund
Datum bevestigd
PSG - Borussia Dortmund tickets
Champions League Champions League
7 mei 2024
21:00
Parc des Princes, Paris
vanaf €695,-
PSG Toulouse FC
Datum bevestigd
PSG - Toulouse FC tickets
Ligue 1 Ligue 1
12 mei 2024
21:00
Parc des Princes, Paris
vanaf €185,-

Andere wedstrijden van PSG of Olympique Marseille