Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Napoli
Napoli Internazionale
Serie A Serie A

Napoli vs Internazionale tickets

Datum niet bevestigd

Stadio Diego Armando Maradona, Naples

zondag 2 maart 2025, 20:45

Stadio Diego Armando Maradona, Naples

zondag 2 maart 2025, 20:45

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Napoli - Internazionale

Wij adviseren om tickets te kopen bij een Nederlandse verkoper. Bij ons bent u verzekerd van orginele tickets en een tijdige levering. Bovendien houden wij voortdurend de prijzen van concurrenten in de gaten, zodat u nooit te veel betaalt.
De gemakkelijkste manier is om uw tickets veilig en direct te boeken op onze website. Als u boekt bij een Nederlandse aanbieder van Napoli tickets, zoals Voetbaltrips, bent u verzekerd van uw tickets, ongeacht de omstandigheden. Het alternatief is het gebruik van een internationaal ticketplatform, maar daar worden geen garanties geboden, wat kan resulteren in niet-geleverde tickets of tickets die niet aan uw verwachtingen voldoen. Napoli verkoopt zelf alleen zeer prijzige hospitality-tickets aan buitenlandse fans. Aan het begin van het seizoen biedt Napoli zelf een zeer beperkt aantal tickets aan, die echter alleen beschikbaar zijn voor de voornamelijk Italiaanse 'leden' van de voetbalclub.
Ja, Voetbaltrips.com is volledig betrouwbaar voor zowel uw tickets als het organiseren van uw reis. We werken uitsluitend met officiële digitale tickets en als reisorganisatie zijn we aangesloten bij het garantiefonds GGTO.
We garanderen dat u minimaal naast elkaar zit in tweetallen. Als u met een oneven aantal personen boekt, raden wij aan om contact met ons op te nemen. We kunnen direct aangeven of we jullie ook in grotere groepen bij elkaar kunnen plaatsen.
Als de datum nog niet vaststaat, komt dit door televisierechten en mogelijke (beker)toernooien. Het tijdstip van vaststelling varieert per competitie. Raadpleeg onze uitgebreide uitleg over het vaststellen van de wedstrijddatum.
Helaas is het niet mogelijk om bij Napoli specifieke stoelen te selecteren. Dit komt doordat we per wedstrijd een vast aantal stoelen toegewezen krijgen en een indeling maken op basis van beschikbaarheid en vraag.
U ontvangt digitale tickets in de vorm van een E-ticket, die u uitprint en meeneemt naar het stadion.
U ontvangt uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd een e-mail met informatie over uw tickets. In de meeste gevallen kunt u de tickets direct vanuit deze e-mail op uw telefoon laden.
Als u bij ons een voetbalreis boekt in combinatie met Napoli tickets, weet u zeker dat alle onderdelen van uw reis perfect op elkaar aansluiten. U loopt geen risico dat de wedstrijd buiten het vluchtschema valt of dat het hotel moeilijk te bereiken is vanaf de luchthaven of het stadion. Kortom, u kunt zorgeloos op reis!
Voetbaltrips.com verkoopt voornamelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Andere wedstrijden van Napoli of Internazionale