Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1276 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Hellas Verona
Hellas Verona Udinese
Serie A Serie A

Hellas Verona vs Udinese tickets

Datum bevestigd

Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona

zaterdag 20 april 2024, 20:45

Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona

zaterdag 20 april 2024, 20:45

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Hellas Verona - Udinese

Het wordt ten zeerste aanbevolen om je tickets voor Hellas Verona in Verona te verkrijgen via een gerenommeerde Nederlandse ticketleverancier. Hiermee ben je verzekerd van legitieme tickets die op tijd worden geleverd, en ze streven ernaar hun prijzen concurrerend te houden.
De eenvoudigste manier om tickets voor Hellas Verona te verkrijgen, is via hun veilige officiële website. Het is aan te raden te kiezen voor een Nederlandse ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com. Internationale ticketplatforms bieden doorgaans minder garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. Let op dat Hellas Verona voornamelijk dure hospitality-tickets aanbiedt aan buitenlandse fans, en reguliere tickets vaak zijn gereserveerd voor leden van officiële fanclubs.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat garant voor officiële digitale tickets en is aangesloten bij het GGTO (Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators), waardoor je met vertrouwen bij hen kunt boeken.
Voetbaltrips.com zorgt ervoor dat je minstens met z'n tweeën naast elkaar kunt zitten. Neem contact met hen op als je een oneven aantal tickets hebt voor de zitplaatsindeling.
De exacte wedstrijddatum kan variëren, dus houd de website van Voetbaltrips.com in de gaten voor de meest actuele informatie over wedstrijddata.
Helaas is het meestal niet mogelijk specifieke zitplaatsen te selecteren. De toegewezen stoelen zijn gebaseerd op beschikbaarheid.
Je ontvangt digitale E-tickets die je zelf kunt afdrukken en meenemen naar het stadion.
Uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail van Voetbaltrips.com met alle benodigde ticketinformatie. In de meeste gevallen kun je de tickets direct downloaden vanuit deze e-mail.
Door bij hen te boeken, ben je verzekerd van een zorgeloze reiservaring. Je hoeft je geen zorgen te maken over wedstrijdschema's of logistieke problemen met accommodaties. Met Voetbaltrips.com kun je zonder stress van de wedstrijd genieten.
Voetbaltrips.com verkoopt hoofdzakelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden ze geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Hellas Verona Fiorentina
Datum niet bevestigd
Hellas Verona - Fiorentina tickets
Serie A Serie A
5 mei 2024
20:45
Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona
vanaf €100,-
Hellas Verona Torino
Datum niet bevestigd
Hellas Verona - Torino tickets
Serie A Serie A
12 mei 2024
20:45
Stadio Marc'Antonio Bentegodi, Verona
vanaf €90,-

Andere wedstrijden van Hellas Verona of Udinese