Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1176 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Burnley
Burnley Wolverhampton Wanderers
Premier League Premier League

Burnley vs Wolverhampton Wanderers tickets

Datum niet bevestigd

Turf Moor, Burnley

dinsdag 2 april 2024, 19:45

Turf Moor, Burnley

dinsdag 2 april 2024, 19:45

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Burnley - Wolverhampton Wanderers

Wij raden aan om je Burnley-tickets bij een Nederlandse ticketleverancier aan te schaffen. Bij ons ben je verzekerd van authentieke tickets die tijdig worden geleverd. Bovendien houden we scherp toezicht op de prijzen van onze concurrenten, zodat je nooit te veel betaalt.
De eenvoudigste manier is om je tickets veilig via onze website te bestellen. Kies voor een Nederlandse Burnley-ticketleverancier zoals Voetbaltrips.com voor gemoedsrust. Internationale ticketplatforms bieden vaak geen garanties, wat het risico op teleurstellende tickets met zich meebrengt. Burnley biedt voornamelijk dure hospitality-tickets aan buitenlandse fans. Tijdens het seizoen zijn er enkele tickets beschikbaar, maar deze zijn voornamelijk voor Engelse leden.
Absoluut. Voetbaltrips.com staat voor 100% garantie op je tickets en reisarrangement. We leveren uitsluitend officiële digitale tickets en zijn als reisorganisatie aangesloten bij GGTO.
Wij zorgen ervoor dat je minstens met twee personen naast elkaar zit. In het geval van een oneven aantal raden we je aan om contact met ons op te nemen voor de zitplaatsindeling.
De exacte datum kan variëren vanwege televisierechten of bekertoernooien. De vaststelling van de datum verschilt. Raadpleeg onze website voor meer informatie over wedstrijddata.
Bij Burnley is dit helaas niet mogelijk. We krijgen een bepaald aantal stoelen toegewezen en verdelen deze op basis van beschikbaarheid.
Je ontvangt een digitaal E-ticket dat je kunt printen en meenemen naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd sturen we een e-mail met ticketinformatie. Meestal kun je de tickets direct vanuit deze e-mail downloaden.
Als je bij ons boekt, garanderen we een probleemloze reiservaring. Maak je geen zorgen over wedstrijdschema's of logistieke problemen met je accommodatie. Met ons reis je zonder zorgen.
Wij verkopen in de eerste plaats tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets voor het uitvak aan. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is ook niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Burnley Sheffield United
Datum bevestigd
Burnley - Sheffield United tickets
Premier League Premier League
2 december 2023
15:00
Turf Moor, Burnley
vanaf €85,-
Burnley Everton
Datum bevestigd
Burnley - Everton tickets
Premier League Premier League
16 december 2023
17:30
Turf Moor, Burnley
vanaf €85,-
Burnley Liverpool
Datum bevestigd
Burnley - Liverpool tickets
Premier League Premier League
26 december 2023
17:30
Turf Moor, Burnley
vanaf €125,-

Andere wedstrijden van Burnley of Wolverhampton Wanderers