Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Borussia Dortmund
Borussia Dortmund Aston Villa
Vriendschappelijke wedstrijden Vriendschappelijke wedstrijden

Borussia Dortmund vs Aston Villa tickets

Datum bevestigd

Signal Iduna Park, Dortmund

zaterdag 10 augustus 2024, 17:00

Signal Iduna Park, Dortmund

zaterdag 10 augustus 2024, 17:00

Datum bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Borussia Dortmund - Aston Villa

We adviseren om je tickets via een betrouwbare Nederlandse leverancier te bemachtigen. Bij ons krijg je de garantie op officiële tickets die je ruimschoots op tijd ontvangt. Bovendien monitoren we actief de prijzen van andere aanbieders om ervoor te zorgen dat je de beste deal krijgt.
De meest zorgeloze manier om je tickets te regelen, is via onze website. Door te kiezen voor een Nederlandse aanbieder, zoals Voetbaltrips.com, ben je verzekerd van je tickets onder alle omstandigheden. Een andere optie is via internationale ticket platformen, maar daarbij is de betrouwbaarheid vaak minder. Direct via Borussia Dortmund zijn er voornamelijk prijzige hospitality tickets beschikbaar voor internationale fans. Een gelimiteerd aantal tickets wordt aan het seizoensbegin aangeboden, maar deze zijn vaak alleen voor de geregistreerde 'members' van de club.
Absoluut! Voetbaltrips.com staat garant voor zowel je tickets als de volledige organisatie van je reis. We gebruiken enkel officiële digitale/mobiele tickets. Daarnaast zijn we als reisorganisatie verbonden aan het garantiefonds GGTO.
We zorgen ervoor dat je altijd in paren naast elkaar zit. Bij een oneven aantal is het verstandig om even contact op te nemen, zodat we de beste mogelijkheden kunnen bespreken.
Onzekere datums zijn vaak het resultaat van televisierechten en potentiële toernooien/competitie wijzigingen. Het vaststellen van de exacte datum varieert per competitie. Check onze website voor meer informatie over speeldatums.
Bij Borussia Dortmund is het helaas niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen, omdat we een bepaald aantal stoelen per wedstrijd krijgen toegewezen.
Je krijgt de tickets digitaal als een E-ticket, dat je uitprint en meeneemt naar het stadion.
Minimaal 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een e-mail met daarin alle ticketinformatie. In veel gevallen kun je de tickets meteen vanuit die e-mail downloaden.
Door je voetbaltrip inclusief Borussia Dortmund tickets via ons te boeken, zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. Zo voorkom je verrassingen zoals wedstrijdwijzigingen die conflicteren met je vluchtschema of hotels die lastig bereikbaar zijn. Kortom, een zorgeloze trip is gegarandeerd!
Normaal gesproken verkopen we enkel tickets voor het thuisvak. Tenzij anders aangegeven, hebben we geen tickets voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is niet toegestaan.

Andere wedstrijden in deze stad

Borussia Dortmund Eintracht Frankfurt
Datum bevestigd
Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt tickets
Bundesliga Bundesliga
24 augustus 2024
18:30
Signal Iduna Park, Dortmund
vanaf €195,-
Borussia Dortmund FC Heidenheim
Datum bevestigd
Borussia Dortmund - FC Heidenheim tickets
Bundesliga Bundesliga
13 september 2024
20:30
Signal Iduna Park, Dortmund
vanaf €155,-
Borussia Dortmund Bochum
Datum bevestigd
Borussia Dortmund - Bochum tickets
Bundesliga Bundesliga
27 september 2024
20:30
Signal Iduna Park, Dortmund
vanaf €175,-

Andere wedstrijden van Borussia Dortmund of Aston Villa