Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1302 beoordelingen kiyoh
/ tickets / tickets Aston Villa
Aston Villa West Ham United
Premier League Premier League

Aston Villa vs West Ham United tickets

Datum niet bevestigd

Villa Park, Birmingham

zaterdag 25 januari 2025, 15:00

Villa Park, Birmingham

zaterdag 25 januari 2025, 15:00

Datum niet bevestigd
Voordeligste aanbieder
24/7 noodnummer
Geen extra kosten
Zitplaatsen bij elkaar
10000+ tevreden klanten
toast

Vragen? Stuur een e-mail spreek ons direct via chat, whatsapp of telefoon

Veelgestelde vragen over Aston Villa - West Ham United

We adviseren om tickets aan te schaffen via een betrouwbare Nederlandse leverancier, zoals wij. Bij ons ben je gegarandeerd van authentieke tickets die ruimschoots voor de gelegenheid geleverd worden. Bovendien monitoren we actief de prijzen van concurrenten, waardoor je verzekerd bent van een eerlijke prijs bij ons.
Het is het eenvoudigst en veiligst om je tickets direct via onze website te bestellen. Door te kiezen voor een Nederlandse leverancier van Aston Villa tickets, zoals Voetbaltrips, garanderen we de levering van je tickets, ongeacht de omstandigheden. Er zijn wel internationale ticket platforms, maar deze bieden geen zekerheid; tickets kunnen niet geleverd worden of voldoen mogelijk niet aan de gestelde verwachtingen. Aston Villa zelf verkoopt voornamelijk dure hospitality tickets aan buitenlandse fans. Aan het seizoensbegin stelt Aston Villa weliswaar enkele tickets beschikbaar, maar deze zijn voornamelijk bestemd voor hun voornamelijk Engelse 'members' (leden).
Ja, Voetbaltrips.com is volledig betrouwbaar wat betreft het verzorgen van je tickets en de organisatie van je reis. We maken enkel gebruik van officiële digitale tickets. Bovendien zijn we als reisorganisatie lid van het garantiefonds GGTO.
We verzekeren dat je minstens met z'n tweeën naast elkaar geplaatst wordt. Mocht je met een oneven groep boeken, neem dan even contact met ons op. We geven je dan direct informatie over de mogelijkheid om grotere groepen bij elkaar te zetten.
Wanneer de datum nog niet is bepaald, is dit te wijten aan televisierechten en potentiële (beker)toernooien. Het moment van bepaling varieert per competitie. Raadpleeg hier voor een gedetailleerde toelichting over het vastleggen van de speeldatum.
Bij Aston Villa is het helaas niet mogelijk om specifieke zitplaatsen te kiezen. De reden hiervoor is dat we per wedstrijd een bepaald aantal zitplaatsen toegewezen krijgen. We streven ernaar om op basis van beschikbaarheid en vraag de optimale zitplaatsenindeling te realiseren.
Je krijgt je tickets digitaal in de vorm van een E-ticket. Print deze uit en neem ze mee naar het stadion.
Maximaal 5 dagen voor de wedstrijd krijg je een e-mail met details over je tickets. In veel gevallen kun je de tickets direct vanuit deze e-mail op je mobiel laden.
Wanneer je een voetbalreis via ons regelt met tickets voor Aston Villa, garanderen we dat alle reiselementen naadloos op elkaar aansluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de wedstrijd niet past binnen het vliegschema, of dat je hotel lastig te bereiken is vanaf het vliegveld of stadion. Simpel gezegd: je reist zonder zorgen!
Standaard bieden we tickets aan voor het thuisvak. Tenzij anders aangegeven, bieden we geen kaarten aan voor het uitvak. Het is ook niet toegestaan om kleding in de kleuren van het bezoekende team te dragen.

Andere wedstrijden in deze stad

Aston Villa Arsenal
Datum bevestigd
Aston Villa - Arsenal tickets
Premier League Premier League
24 augustus 2024
17:30
Villa Park, Birmingham
vanaf €155,-
Aston Villa Everton
Datum bevestigd
Aston Villa - Everton tickets
Premier League Premier League
14 september 2024
17:30
Villa Park, Birmingham
vanaf €135,-
Aston Villa Wolverhampton Wanderers
Datum bevestigd
Aston Villa - Wolverhampton Wanderers tickets
Premier League Premier League
21 september 2024
15:00
Villa Park, Birmingham
vanaf €145,-

Andere wedstrijden van Aston Villa of West Ham United