9
499 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
Watford

Watford

Engeland-overig, GB

Hoe werken de Watford Tickets?

Watford

Levering

Wedstrijdtickets van Liverpool worden geleverd als membercards. Een membercard is een plastic pasje dat gescand kan worden bij de ingang van het stadion.
De membercards worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per post door ons verstuurd.
Bij uitzondering kan het gebeuren dat membercards geleverd worden in de speelstad of klaar liggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op.

Zitplaatsen

Tickets in meerdere categorie├źn beschikbaar. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op.
Niemand zit alleen als u met een even aantal personen boekt. Indien u een oneven aantal tickets wenst raden wij aan om contact met ons op te nemen, in veel gevallen zult u gewoon naast elkaar zitten.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. De Liverpool Tickets worden in veel gevallen beschermt door onze garanties.
Hieronder vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.


Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Watford

Watford is een prachtige club vlakbij Londen en is opgericht in 1881. De bijnaam luidt 'the hornets' door de geel gestreepte shirts.Thuisbasis van Watford is het oude Vicarage Road dat plaats biedt aan ongeveer 22000 supporters. Een bekende oud voorzitter en groot fan van Watford is sir Elton John. 

Leuk uitstapje naar Londen 

Een voetbalreis naar Watford boeken betekent niet alleen dat je de mogelijkheid hebt om een wedstrijd van Watford te bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan Londen, de hoofdstad van Engeland. Londen is een prachtige stad waar jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen een kijkje komen nemen! Denk aan de Tower Bridge, de Big Ben, enzovoorts. Ook voor een lekker hapje en drankje kun je in Londen terecht. Deze Engelse stad staat bekend om haar fish and chips

Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over het maken van een voetbalreis

Voetbalreis naar Watford boeken 

Lijkt het je leuk om een voetbaltrip naar Watford te organiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Voetbaltrips.com biedt je geregeld leuke voetbalreizen naar Londen. Je kunt kiezen voor een voetbalreis naar Watford , maar bijvoorbeeld ook voor een voetbalreis naar Chelsea! Wij zorgen dat de reis naar Londen, je verblijf in Londen en de voetbaltickets voor Watford geregeld worden. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar! 

Watford bestellen 

Ook bieden wij de mogelijkheid om losse wedstrijdtickets voor Watford te bestellen. Je kunt in dat geval zelf voor je vervoer en accommodatie zorgen. Losse Watford tickets bestellen kan voor vrijwel iedere wedstrijd die Watford  speelt. Boek de tickets ruim voor de wedstrijd, om te voorkomen dat de Watford tickets al vergeven zijn. 

Watford bezoeken met een combideal

Door de  aanwezigheid van meerdere voetbalclubs in de buurt van Watford , is het mogelijk om je Watford voetbalreis te combineren met een bezoek aan andere Londense voetbalclub. Zo zijn er elk seizoen mogelijkheden om voetbalwedstrijden van Watford te combineren met bijvoorbeeld Arsenal of Chelea, maar ook met kleinere Londense clubs zoals Millwall of West Ham United.