9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Watford

Watford

Watford, Verenigd Koninkrijk


Watford tickets of een voetbaltrip Watford? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Watford tickets vindt u bij Voetbaltrips! Ook complete voetbalreizen naar Watford boekt u bij ons! Een wedstrijd van Watford bezoeken? Wij zorgen voor Watford tickets! Voor voetbalkaarten en een complete voetbalreis Watford kunt u bij ons terecht. Proef de sfeer van het authentieke Vicarage Road, het onderkomen van ‘Hornets’ sinds jaar en dag. Voetbalreizen naar Watford kunnen goed gecombineerd worden met het bezoeken van duels van Londense Premier League clubs .

Hoe werken de Watford Tickets?

Watford

Levering

Wedstrijdtickets voor Watford worden op verschillende manieren geleverd. Het komt voor dat er mobiele tickets worden verstuurd, of in een enkel geval zullen de Watford wedstrijdtickets voor u klaarliggen bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds met u contact op. 

Zitplaatsen

In de stadionweergave heb je de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende ticketcategorieën. Voor alle categorieën geldt dat niemand alleen zal zitten. Bij grotere groepen doen wij ons best om de groep als een geheel bij elkaar te plaatsen maar kan het soms gebeuren dat de groep wordt opgesplitst in delen. Bij boekingen boven de 4 personen raden wij aan om even contact op te nemen met ons over de mogelijkheden. Let op! Voor de wedstrijden tegen Arsenal, Liverpool, Chelsea, Mancester United en Manchester City kunnen wij niet standaard garanderen dat u met meer dan 2 personen naast elkaar zit. Wij raden u aan in dit geval even contact met ons op te nemen voor de exacte mogelijkheden.

Garanties

Als u boekt bij voetbaltrips hoeft u zich geen zorgen te maken. U bent namelijk in veel gevallen beschermt door onze garanties. Hier vind je een lijstje van de garanties die op deze reis van toepassing zijn.Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Watford

Watford is een prachtige club vlakbij Londen en is opgericht in 1881. De bijnaam luidt 'the hornets' door de geel gestreepte shirts.Thuisbasis van Watford is het oude Vicarage Road dat plaats biedt aan ongeveer 22000 supporters. Een bekende oud voorzitter en groot fan van Watford is sir Elton John. 

Leuk uitstapje naar Londen 

Een voetbalreis naar Watford boeken betekent niet alleen dat je de mogelijkheid hebt om een wedstrijd van Watford te bezoeken. Ook kun je een bezoek brengen aan Londen, de hoofdstad van Engeland. Londen is een prachtige stad waar jaarlijks duizenden Nederlandse toeristen een kijkje komen nemen! Denk aan de Tower Bridge, de Big Ben, enzovoorts. Ook voor een lekker hapje en drankje kun je in Londen terecht. Deze Engelse stad staat bekend om haar fish and chips

Voor meer informatie over voetbalreizen naar Londen kunt terecht op onze pagina over het maken van een voetbalreis

Voetbalreis naar Watford boeken 

Lijkt het je leuk om een voetbaltrip naar Watford te organiseren, maar heb je geen idee waar te beginnen? Voetbaltrips.com biedt je geregeld leuke voetbalreizen naar Londen. Je kunt kiezen voor een voetbalreis naar Watford , maar bijvoorbeeld ook voor een voetbalreis naar Chelsea! Wij zorgen dat de reis naar Londen, je verblijf in Londen en de voetbaltickets voor Watford geregeld worden. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar! 

Watford bestellen 

Ook bieden wij de mogelijkheid om losse wedstrijdtickets voor Watford te bestellen. Je kunt in dat geval zelf voor je vervoer en accommodatie zorgen. Losse Watford tickets bestellen kan voor vrijwel iedere wedstrijd die Watford  speelt. Boek de tickets ruim voor de wedstrijd, om te voorkomen dat de Watford tickets al vergeven zijn. 

Watford bezoeken met een combideal

Door de  aanwezigheid van meerdere voetbalclubs in de buurt van Watford , is het mogelijk om je Watford voetbalreis te combineren met een bezoek aan andere Londense voetbalclub. Zo zijn er elk seizoen mogelijkheden om voetbalwedstrijden van Watford te combineren met bijvoorbeeld Arsenal of Chelea, maar ook met kleinere Londense clubs zoals Millwall of West Ham United.