9
722 Beoordelingen
Maandag t/m vrijdag
bereikbaar van 09:00 tot 17:00uur
U bent bij uw boeking beschermd tegen annulering door COVID-19 maatregelen. Kijk hier voor meer informatie.
Fortuna Dusseldorf

Fortuna Dusseldorf

Düsseldorf, Duitsland


Fortuna Dusseldorf tickets of een voetbaltrip Fortuna Dusseldorf? Beide mogelijk bij voetbaltrips!

Voetbalkaartjes nodig voor Fortuna Düsseldorf? Wij hebben ze! Op deze pagina vindt u losse Fortuna tickets en complete voetbalreizen naar Düsseldorf. Wedstrijden Fortuna Düsseldorf staat garant voor actie. Fortuna Düsseldorf tickets zijn hier te verkrijgen. Naast de tickets Dusseldorf, kan u hier ook een complete voetbalreis boeken. Fortuna Düsseldorf speelt haar thuiswedstrijden in de Merkul Spiel Arena. Fortuna Düsseldorf is erg populair vanwege de korte reisafstand. Düsseldorf ligt namelijk erg dichtbij de grens van Nederland. Bij één van deze wedstrijden aanwezig zijn? Kijk hieronder voor beschikbare voetbalreizen naar Düsseldorf of losse Fortuna Düsseldorf tickets.

Hoe werken de Fortuna Dusseldorf Tickets?

Fortuna Dusseldorf

Levering

Wedstrijdtickets voor Fortuna Düsseldorf worden in 95% van de gevallen als e-tickets geleverd. Deze worden uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd per mail verstuurd. U hoeft deze kaarten alleen maar uit te printen en mee te nemen naar het stadion. Bij uitzondering kunnen de tickets per post naar uw adres worden gestuurd, of moeten de tickets worden afgehaald bij het stadion. In dat geval nemen wij ruim bijtijds contact met u op..Losse Tickets
+ +
Complete Reis
Er zal nooit iemand alleen zitten*
U heeft recht op Voetbaltrips Wedstrijdgarantie
Uw wedstrijdkaarten zijn officieel
U ontvangt een uitgebreid informatiedocument
*Zie kopje 'Zitplaatsen'. Wij raden aan om bij grote groepen en/of topwedstrijden even contact met ons op te nemen.

Over de club

Tickets Fortuna Düsseldorf

Algemene informatie

Fortuna Düsseldorf is opgericht in 1895 en is gelegen in Düsseldorf, dichtbij de grens van Nederland. Fortuna Düsseldorf werd in de jaren 70 en 80 beschouwd als een middenmoter in de Bundesliga. Vanaf het begin van de jaren 90 ging het minder met Fortuna waardoor zij degradeerde naar de lagere divisies van Duitsland. Na een aantal seizoenen erg wisselvallig te presteren door meerdere keren te promoveren en meerdere keren te degraderen, speelde Fortuna Düsseldorf vanaf het seizoen 2009/10 steevast in de Tweede Bundesliga. Ook daar bleek Fortuna uiteindelijk een middenmoter. Pas in 2018/19 promoveerde Fortuna weer naar de Bundesliga. Twee seizoenen later eindigde de club uit Düsseldorf zeventiende waardoor zij weer degradeerden naar de Tweede Bundesliga. Dit seizoen proberen zij zo snel mogelijk weer te promoveren naar de Bundesliga. Naast de competitie speelt Fortuna Düsseldorf elk jaar mee om de DFB Pokal. Fortuna wist in de seizoenen 1978/1979 en 1979/1980 twee keer de DFB Pokal te winnen. In de vroegere jaren van Fortuna Düsseldorf werd er nog weleens Europees voetbal gespeeld, maar dat is inmiddels al jaren uit beeld bij de club. 

Fortuna Düsseldorf speelt haar thuiswedstrijden in Merkur-Spiel Arena. Het stadion heeft een capaciteit van 54.600 plaatsen en is daarmee één van de grootste stadions in de Tweede Bundesliga. Het stadion ligt net ten noorden van het centrum van Düsseldorf en ligt erg dichtbij de grens van Nederland. Een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf is daarom erg makkelijk te bezoeken. Boek snel je tickets bij Voetbaltrips! Ook voetbalreizen naar Düsseldorf zijn mogelijk, laat het ons weten en we stellen een offerte voor u op!